DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ilk olur belki. Nolur boyle umitsizlik aşilamayalim. Ben hepsine aciyorum. anneye acimayan varsa o yavrulara acısın. Iyi seyler yazalim yonlendirelim. Sizin de kalbinizden operim mutsuzsaniz
Umıtsızlık asılamak degıl de inancım yok diyim.
Cumle aralarında hala adamın guzel ozellıklerınden bahsediyor ailesıne gitme seçeneğini kafadan elemıs.
Aileme gidemem diyor param yok calısmıyorum diyor, tum verilecek onerılerın onunu kapatıyor yorumlarda gordunuz belki.

Küçük çocuğu bile dövüyosa ne denilir ki çok üzüldüm inşallah kurtulursunuz Allah yardımcınız olsun.

Anladım,o zaman salgın zamanına gelmesi çok kötü olmuş gerçekten de.Salgın bitince annenizin yanına gidin dicem..Ama o süre içinde evde 2 yabancı gibi olmalısınız.Mecbur kalmadıkça konuşmamalısınız ki olayların üstünün kapanmadığını anlasın.Tabi şöyle de bişi var,eşinizin ruhsal durumu da yerinde olmadığından böyle davranmanız ters etki de yaratır ve tekrardan şiddet uygularsa die korktum.

Ben sizi çok iyi anladim cok teşekkür ederim zaten ayni şeyi düşünüyorum. Ben çocuklarımla uyuyorum zaten. Sürekli devam eden bi şiddet olmamasindan dolayı virüs bitene kadar beklemeyi düşündüm 1 sene içinde bu 3. Oldu bu sefer tokatti öncekilerde dövmüştü ama. Tabiki bi tokattan bi sey olmaz 3 kere dovmeden bi sey olmaz yine yapmaz filan demiyorum sadece küçük bebeğim 1 yaşında bebek bu seferde allah korusun onlara hastalık bulaşırsa artık dayanamam ikiside dogdugunda cigerlerden dolayi yogun bakimda kaldılar

Allah kadınlara da çocuklara da kalkan elleri dilerim kırsın. Kim yapıyorsa kim bilip te göz tutmuyorsa Allaha havale olsun, pis çukurlarında boğulsun. Çok çok üzüldüm inan dua edicem Allah huzurlu mutlu kapılar acsın cocuklarına sana inşallah

Konuyu bastan okudunuz mu? Çocukları var 1 ve 3 yasinda. Isi yok. Ailesi bekarken bile evden kovuyorlarmış. Babasi durup dururken dövüyormuş. Annesi çalışıyormuş .bebeklere bakavak kim var da anne çalışsın? Hele de su durumda yani her yer kapandi nerede is bulabilecek bu kadin? Gozunun onund3 çocukları dayak yiyormus. Napicak anne yok baba yok is yok para yok ne yapacak? Ucretsiz avukat talebinde bulunup dava acsa bile dosya masrafi 1000 lirayi buluyor o da para. Ve o da yok. Çocukları gözü önünde dayak yiyecekse her seyi silip adini kimligini degistirip yasamak daha iyidir.

Babasi dovuyormus bekarken evden kovmuslar. Bi de orada dayak yemesin cocuklar. Bu yuzden aile evini eliyor.

Kesinlikle yabanci gibi davranicam. O şekilde ters etki yapmiyor yoğun bi sıkıntı öfke gerginlik ve bunlar anlik degilde bi suredir devam ediyorsa bu hale geliyor mesela oğlum 2 gündür çok huysuzdu bugün vurdu

Bosanmayi konustunuz mu peki esinizle?

Bosanmayi konustunuz mu peki esinizle?
Evet suan konuşmuyorum kesinlikle ama olay olduktan sonra tartışırken konuşmuştum.bosanmam demiyor ama nerde kalacaksın ne yiyeceksiniz diyor evde ben olmadan bile duramiyorsunuz git memur ol ya da bi okul oku iş bul ondan sonra boşanalim diyor

Ama param yok çalışmıyorum ailemle de durumlar bu napıyım yalan mi söyleyim. Ailem iyi olsa cebimde param elimde meslegim olsa zaten oturup kara kara düşünmem ki çıkar giderim

Teşekkür ederim bugunlerde bu konu kafamı cok karıstırıyor da o yuzden sordum. Ben de esimi, öfke anında siddete basvurması sebebiyle terk ettim. Hayatında kötü giden bir sey yok mesela, ama ortaokul ve lise hayatında okuldaki birçok erkeği dövdüğünü, defalarca disiplin cezası aldığını böbürlenerek anlatır. Mesela annesiyle otururken de bu konular açıldığında anne; ona katılır ve aynı frekansta esprili bir şekilde bu sohbete devam eder. Bense dinlerken irrite olurum.
bana el kaldırması konusunda anne; öfke kontrol problemi var ve onu üzerine çekme, sakince gönder derdi.
bazı zamanlarda da eşim, “bana karsı geldiğin zaman yaptığımdan pişman olmuyorum” diyordu. sanki hem bilinçli yapıyor hem de öfke kontrol problemi var gibi değil mi? Olaylar yeni olduğu için bu konu da tam üzerine geldi. Kusura bakmayın biraz içimi dökmüşüm bakınca

Aileye gidememek ne demek ?

Uzuun vadede ailemle yaşayıp sonsuza kadar bana ve cocuguma bakmalarıni bekleyemem demek .

Ben öyle anlıyorum.

Kisa vadede 3 5 ay hangi aile çocuguna 1 yatak 1 tabak veremez?

Cok cok dusuk ihtimal.

Bu kisi ailesine " ben kendi ayaklarimin ustune duracagim, sizinle sonsuza kadar yasamayacagim" diye bir durus sergilese ve aile de kizlari cocuklariyla başlarına kalacak die korkmazlar.

Kimse sonsuza kadar sırtında kambur istemez.

Çalismiyorum ne demek?

Halihazırda çalişmiyorum demek

. Kisa vadede hemen kendimi cevirecek gelirim yok demek.

Eli ayaği tutan, azicik da kendine guvenen herkes 3 5 vakte bi gelir kaynagi bulur.

Sonsuza kadar calisamayacak durumdayim, ölene kadar birini benim geçimimi sağlamalı demek istemiyor herhalde.

Sanki kocasi sabancının oglu.

Asgari ücret getirip kadına çocuga kral Faht havası basan adamlara muhtaç olmamalı bu kadınlar.

O kadar buyuk sorunlar 2 3 cümle ay yapamam edemem cevaplari ile gecistiriliyorsa çozum niyeti yok demektir.

Bana çozum üretin diye sorarken ne bekliyor acaba konu sahibi cevap olarak?

Al bacım sana 2 trilyon 2 de villa, yaşa keyfince mi diyecegiz?

Elbet kendi hayatini kur diyecegiz?

Dik basli biri degilse ciddi ciddi konus bir dahaki siddetinde polise haber vereceğim de. Tehdit et. gözü kara söyle bunu. Hastalığın ortaya cikar akil hastanesine alirlar de. Korkut biraz da o korksun.

Arkadaşlar biri buraya kocam boğazımı kesti hastanede yatıyorum yazsa sen ne biçim insansin filan yazacaksiniz yani ne deyim... Herkes içinde bulunduğu durumda en mantıklı şeyi yapmaya çalışıyor

Allah yardımcın olsun kardeşim
Çocuklara çok üzüldüm onlar öyle bi babayla büyücekler psikolojik olarak çok etkilençekler
Eşinin ailesi duruma müdahale etmiyormu müsademi ediyorlar bu duruma
Boşanmak senin için daha iyi olcak gibi sen ve çocukların için bi süreliğine ailenin yanında kalırsın iyi kötü ailen varmış
Sonra iş bakarsın olmazmı

Aileye gidememek ne demek biliyor musun? Babam da kocam gibi gözümün önünde çocuğumu dovmesin demek.

Acaba eşinizin hayatına biri mi girdi ya da psikolojisi bozulmuş olabilir çocuktan sonra

Boşanmaya karar vermeden once de çalışmayı düşünüyordum zaten. Is basvurulari vs yaptim ama bulamadım. sinavlara girecegim ders çalışıyorum evde. Aileyle ilgili şöyle bi sorun var hem kendileri kovar hemde kendim eve çıkmama vs izin vermezler ancak onlara gerçekten ihtiyacim olmazsa yani maaşım iyi olursa o zaman resti cekerim gerekirse ilişkiyi keserim yoksa rahat bırakmazlar. Kimseden villa filan istediğim yok aslında sadece neler yapabilirim konuşmak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…