• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanimefendi ilk yorumunuzmus bi kere de size anlatiyim siddet gormesine razi gelmedim kocami vurdum itekledim car car bagirdim tehdit ettim. Ay şiştim buraya konu açarak ne büyük bi hata etmişim
O zaman lutfen gidin o evden , su karantina bitince bir is bulup calisin , anneler gucludur , zor bir hayatiniz olacak ama en azindan yavrulariniz huzurlu buyur

O zaman lutfen gidin o evden , su karantina bitince bir is bulup calisin , anneler gucludur , zor bir hayatiniz olacak ama en azindan yavrulariniz huzurlu buyur
Hazirlaniyorum babam gelip alacak ortalik duzelene kadar iş bulana kadar orda kalcam eşimin malı var ondanda alirim annemlerde beraber yasamazsam cok sorun yaratmaz bana onlarda evin ihtiyacina destek olur iş bulduktan sonra sorun kalmaz kv bile maddi destek olur cocuklarima sadece iş bulana kadar sabretmem gerekiyor

Allah ıslah etsin. Bari siz öyle ebeveyn olmayın.
Çocuklarımda benim gibi ezilmesin bütün çabam bunun için yoksa zaten susar otururdum. Tatilime gezmeme giderdim istediğimi alirdim kocamin suyuna giderdim aman bi sey olmaz babadir kocadir derdim. Çocuklarım için susmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back