DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hislerime tercuman olmussunuz. Burada dayak yiyen kadınların klasik halleri böyle zaten. Cok merak ediyorum. Binlerce şiddet konusundan sonra ayrılan kaç kişi var ? Bosuna konu açıyorlar. Yüzlerce tavsiye sonucunda onu yapamam oraya gidemem. Millet sekreterlik yapip teksilde falan çalışıp çocuklarına bakıyor.
Yani bazilari illa kollarindan tutulup sokağa atılmayı bekliyorlar gibi. Ilginç cidden.
Ne okul var ne meslek ne arkada aile ne maddi guvence. Sonuc 2 çocuk hayvan bir erkek dayak yiyen kadınlar. O çocuklar büyüyünce bir yandan bunları yaşadıkları için ailelerinden nefret edecek bir yandan da annelerinin acizliklerine acıyacaklar böyle senelerce dayak devam ederse.

2.cocugu neden yaptın diyecegım evet. Ikıncıden once sıddet yoktuysa da adamın embesil oldugu belliydi mutlaka.
Puru pak herif bir anda hayvana donusmedı.
Sıgınma evine gıdın, o cocuklara yazık.
Hep diyorum ılerde tek kalınca bakabılecegınız kadar cocuk yapın diye. Bu adamlarda fiziksel şiddet var o yoksa sözsel şiddet var o yoksa aldatma var o yoksa bu var şu var. Bence her kadın bir cocuk dogurup bırakmalı bu işi

Anneme bu olaylardan önce örgünde okurum filan dedim hic destek vermedi çalıştıkları yerlerde torpille giriyo insanlar işe ama çalıştıkları yerlere aldirmaya çalışmadılar mesela
Herkes çalıştığı yere torpiller girmiyor. Annenize niye soruyorsunuz ayrıca okula gidrrken ? Destek vermesi mi gerekiyor?Vermezse vermesin.

Eşine ailene gönderdiğini söylemeseydin keşke. Bundan da cesaret almasaydı. Seni çok iyi anlıyorum herkesin peşinde pervane olan düştüğünde arkasında dağ gibi duran bi aile şansı olmayabiliyor maalesef. Geçenlerde burda zırt pırt konu açan bi arkadaş vardı. Babasının saçma sapan evliliği için yaptıklarını okudukça sinirim bozulmuştu. Şimdi senin çaresizliğine de sinirim bozuldu. Seninki de bir şey yapmıyor çünkü. Daha önce de dediğim gibi destek almasını sağlamaya çalış ama mutlaka kendini kimseye ihtiyacın olmayacak şekilde geliştir. Allah zorunu kolaylaştırsın inşallah

Of cok uzuldum ya ailen yuzunden bu hallere gelmıssın hıc mı destek olmazlar sıze
Ben evli olduğum sürece ara sıra gelir çocukları sever hediye filan getirirler esimle iyiyken bile annelerde 2 gün kalsak 3.güne surat asarlar ben çok hastayken tuvalet harici kalkamazken bile gelip benden sofra beklerler hamileyken kavga etmisti annem benimle halbuki bana yemekleri bile kv gonderiyodu hic kalkamıyodum

Malesef kimse kimsenin evinde barınamıyor. Ne kuzeni ne kardesı anne baba destegı yol cogu ailede. Kadın napsın

Herkes çalıştığı yere torpiller girmiyor. Annenize niye soruyorsunuz ayrıca okula gidrrken ? Destek vermesi mi gerekiyor?Vermezse vermesin.
Sormadim söyledim olmaz şoyle boyle dedi bende kazanirsam gidicem dedim. Tabiki herkes torpille girmiyor onu örnek vermek icin söyledim tavırlarını anlatmak için

Benim de kimsem yok cok uzuldum size dua edıcem bol bol

3 bucuk yasinda bu cocuk 3 bucuk!! Nasil kurtaramadiniz.. elestirmek te soyle boyle yapsaydin demekte haddim degil ne yasadiginizi yazsanizda tam olarak bilemeyiz. Ama ben olsaydim ceker kurtarirdim cocugumu elinden anneyim ben cocuklarim icin kaplan kesilirim.. eşimin sözlu sekilde bile cocuklara siddet icerikli soz sarf etmesine izin vermem ki zaten etmezde yapmazda. Çunku oda baba kendi cani kani. Bir babanin nasil evladina vicdani sizlamaz. Ben sesimi yukseltsem hemen savunmaya gecer. Benim asıl merak ettigim 2. Cocuktan sonra boyle oldu diyorsunuz. Birden bire degisen ne olabilir. Maddi yonden strese mi girdi yasadigi bi huzursuzlukmu var anlatmadigi bisey olabilir bu sekilde yansitiyordur istemeden. Lutfen bi sekilde sorunun kaynagini bulun yazik o cocuklara

Amin teşekkür ederim. Aileme gönderdiğimde bu tepkiyi bende beklemiyodum bende gelip beni alırlar diye ümit etmiştim her şeye rağmen bu kadar olacağını bende tahmin edememişim

7/24 hizmet veren aile içi şiddet hattı var, onları arayabilirsiniz, polisi arayabilir onu evden uzaklaştırabilirsiniz.bu virüste ne halt yerse yesin.

Bu adamdan ayrılmayı çocuklar küçükken gerçekleştirmeniz gerekecek onun için size şiddet uyguladığında mutlaka polisi arayın korkmayın, utanmayın bundan daha beterini ne yaşayacaksınız ki
Eşiniz sizi iyice sindirimiş dayak uygulayarak
Dayak yiyip oturmayın, karşı çıkın harekete geçin 2 çocuklu kadın sokakta kalmaz
Sonuçta sığınma evleri var aile bakanlığı var
Valilik var, bu çocuklar dayak içinde büyür ise onlarda yarın dayakcı koca olacaktır, babayı örnek alacaklar

Kurtardım yazdim aslinda. hamileyken ciddi sağlık sorunlari yaşadım oğluma ve bana eşim bakti tek başına hem is hem ev hem bizim bakimimiz hem surekli hastane depresyona girdi 120 kilo oldu zaten psikolojik olarak cok güçlü biri değil hemen etkilenir obsesif kişilik hiperaktif ilaç kullanıyor

Malesef kimse kimsenin evinde barınamıyor. Ne kuzeni ne kardesı anne baba destegı yol cogu ailede. Kadın napsın
Bilmeden atmak kolay geliyor. Benim annem çalıştığı para kazandigi halde yapamadi kimseden destek gormedi. Ben evlendim kardeşimde universite bitirdi. O zaman cesaretlendi boşandı. Hepimizin masrafi ustundeyken ev yok ardında duran yok herkes ailesinu kurmus bi de bize mi bakacak dayılar teyzeler? Mecbur katlandi. Bizim yukümuz bitince boşandı

Aynen basına gelmeyen bilmez benım 2 yasında kızım var bizde sıddet yok ama agzı bozuk gecımsız biri. Arkamda ailem olsa bir dakika durmazdım ama cok ıyı bılıyorum ki kimse bize sahip cıkmaz ortada kalırız napalım cekıyoruz. İlerde durumumu toparlarım kızıma bakarım umuduyla beklıyorum ıste. Allah konu sahibine yardım etsın

Bekarken gittim kovduklarinda.1 hafta kalabildim kendileri isteseler eşlerinin gönlü olmuyor şimdi 2 çocukla mı

Allah sana da bu durumdaki tüm kadinlara da yardim etsin

Benim annemde eskiden daha normal biriydi ama bizde bu şekilde büyüdük annemde zamanla iyice psikolojisi bozuldu herkesten nefret eden bi insan haline geldi. Babamin ailesi korkunç zaten cahillik fakirlik şiddet cok kötü bi ortamda büyümüş kimseyle konuşmadan sadece kavgayla hayatini geçirmiş bi insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…