- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Siz neden israrla iyilestirip baristirmaya calisiyorsunuz? O cocuklara gunah degil mi?Doktor raporu varsa bu süreçte raporların geçerlilik süresi uzatıldığı için ilaçlarını eczaneden alabilir.
Doktoruna telefonla ulaşıp,
durumu izah ederek ilaçlarının güncellenmesi için yardım isteyebilirsiniz.
Maddi olarak zorlamazsa on-line muayene-terapi hizmeti veren bir psikiyatristle görüşebilir eşiniz.
Ablacım, psikoloğun eğitimine, tecrübesinePsikolog ucretleri ne kadar psikiatride muayene çok kısa sürüyor öfke için bi şey kullanmadi hic ama diğer ilacını kullaniyor
Bunun icin 155i aramalisiniz. Virüsü beklemeyin. Ne zaman biteceği belli değil.Inşallah tek derdim çocuklarımın yazdığınız gibi olmamaları
Üniversite hastanelerinde aynı zamanda terapi de veren psikiyatristler oluyor.Hem ilaçlarını düzenliyor hem de 40 dk kadar terapi veriyor .Yine 150 tl gibi bi para olabilir ama özel muayenelerin 400-500 tl aldıgını düşünürsek oldukça makul.Hangi şehirdesiniz? İzmirse bir isim biliyorum.Psikolog ucretleri ne kadar psikiatride muayene çok kısa sürüyor öfke için bi şey kullanmadi hic ama diğer ilacını kullaniyor
Kadin siginma evinde seni kimse kovmaz beni dinle. Anneligini elestirenleri hakli cikarma. Onlar bugün yazar yarin unutur. Senin çocukların buyuduklerinde unutacaklar mi saniyorsun?Kovduklari anda şimdi çık git diyolar defalarca yaşadım üstelik bi kavga gürültü olmasina da gerek yok babam normal bi insan değil kendi kendine gıcık oluyor dövüyor kovuyor gitmek istemiyorum gitmiycem desemde zorla gönderiyor o anda 2 bebekle çıkamam o yüzden cesaret edemiyorum
Siz iyi misiniz?Siz neden israrla iyilestirip baristirmaya calisiyorsunuz? O cocuklara gunah degil mi?
Ankara, bunu arastiricam hocaya muayene olursak mi bu şekildeÜniversite hastanelerinde aynı zamanda terapi de veren psikiyatristler oluyor.Hem ilaçlarını düzenliyor hem de 40 dk kadar terapi veriyor .Yine 150 tl gibi bi para olabilir ama özel muayenelerin 400-500 tl aldıgını düşünürsek oldukça makul.Hangi şehirdesiniz? İzmirse bir isim biliyorum.
Uzman degilim isinize karisacak hic degilim. Bazi konularda hakkinu savunamayanin tarafında olmak gerekir diye düşünüyorum. Tedaviyle hallolacak gibi bilgi vermek o cocuklara haksizlik gibi geliyor. Belki yemine aykırıdır etik dışıdır bilemem ama bence boyle olmali.Siz iyi misiniz?
Ben barışın mı dedim?
Konuyu anlamak için soru sordum,
bana sorulana cevap verdim.
Kimse adına karar verip yönlendirmek değil benim işim, ben uzman psikolojik danışmanım.
Danışanlarım dahil kimse adına karar vermem kaldı ki hiç tanımadığım, yaşam koşullarına ayrıntılı vakıf olmadığım birine ne yapması gerektiğini söyleyeyim...
Böyle itham eder şekilde yorum yapacaksanız lütfen beni alıntılamayın tekrar, çünkü cevap vermeyeceğim.
Yani arada dövüyor özünde iyi biri mi hmm pekihic yan gelip yatmiyor bana yardim eder cocuklarla oynar cocuklara bakar ama bazen birden böyle oluyor 2 kere dovdu beni bu 3.tokat o arala dönemlerde ornek es ornek baba gibi geziyor millet duysa inanmaz bile bana
Kadin siginmada bir-çok kadin oluyor bir arada arastirdigim kadariyla o yuzden virüs bitince dedimKadin siginma evinde seni kimse kovmaz beni dinle. Anneligini elestirenleri hakli cikarma. Onlar bugün yazar yarin unutur. Senin çocukların buyuduklerinde unutacaklar mi saniyorsun?
Ben oyle demedim gidin başkasına kusun nefretinizi sizinle ugrasacak halde degilimYani arada dövüyor özünde iyi biri mi hmm peki
Evet İzmirde ,daha doğrusu 9 eylülde o şekilde.Her hoca böyle midir bilemem. Siz Üniversite hastanesini arayıp sorun şu korona süreci bitince,onlar yönlendirir.Ankara, bunu arastiricam hocaya muayene olursak mi bu şekilde
Kim oldugum anlasilmasin diye yazmak istemedim ama annemde sağlık çalışanı ve bire bir temasta olmadığı için kendi evinde kalıyor yoksa ailemle görüşüyorum bu durum olmasa gidebilirdim en azindan 2 günlüğüne. Ailemle olan sorunlarimdan dolayi bırakamayacağımı düşünüyor hemde ben telefonu alınca birini mi aradim haber mi verdim gibi korkulari da varEvet İzmirde ,daha doğrusu 9 eylülde o şekilde.Her hoca böyle midir bilemem. Siz Üniversite hastanesini arayıp sorun şu korona süreci bitince,onlar yönlendirir.
O zamana dek de bence ailenizin yanına gidin. Problemli bir aile olduğunu anladım ama rn azından bu süreçte kocanız pişman olur ve terapiye de ikna olur diye düşünüyorum.Ama hemen somut bi adım atmazsanız nasılsa onu hep affedeceğinizi düşündüğünden kendini düzeltmeye çalışmayacak,hatasını anlamayacaktır.(ayrıca eşiniz ailenizle de problemlerinizi biliosa buna istinaden bu kadar rahat zor kullanıo olabilir,nasılsa beni terk edemez gidemez diodur.Bunun doğru olmadığını ona kanıtlayın.Ona yardım etmek istiosunuz ki doktor arıosunuz.Ancak önce o bunu istemeli ve kendisinin vazgeçilmez olmadığının farkına varmalı.Sığınma evi sizi korkutuyor anlıyorum ama ailenize cesaret edemiosanız o da mantıklı geldi bana.Sadece adım atın ve çabuk atın,olay soğuduktan snra bi anlamı yok)
Sizin iyi oldugunuza emin olana kadar büyük ihtimalle yalniz bir yerde kalirsiniz. Sonra birlesik evlere alirlar onlar da cok fazla kisili degil. Onlarin da kontrolleri yapiliyor başı bos degiller. Virus aylarca bitmezse aylarca dayak mi yiyeceksiniz? Bu kadar insan sizi elestirdi anlamadi empati kurmadi. Benim samimiyetime inandiysaniz polisi arayin. Bir kere daha dayak yemeyi beklemeden. O cocuklar buyuduklerinde ya babalari gibi olurlarsa? Ya siddetten mazlumlaşmis silik insanlar olurlarsa? Ya bir maraz kaldıysa psikolojilerinde? Anne olarak bu sorumluluğunuz var lutfen artik ayaga kalkin. Çocuklarınızı döven adamla ayni yatakta yatmayin.Kadin siginmada bir-çok kadin oluyor bir arada arastirdigim kadariyla o yuzden virüs bitince dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?