DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Virüsten bi an önce geçsin inşallah kadın sığınmaya basvurcam

Durum şimdi netleşti.
Adam psikolojik olarak hasta.
Dürtü kontrol bozukluğuna, öfkenin eşlik etmesi çok sık rastladığımız bir durum.
Ne yapın edin eşinizi psikiyatri kontrolüne gitmeye ikna edin.
İlaçlarının güncellenmesi gerekiyor muhtemelen.

Size gelince evi terk etmeye, boşanmaya mecaliniz yoksa güç/para biriktirene kadar adamı tahrik etmeyin.
Yalnızken de çocuklarınıza bağırmayın elbette ama kocanız evdeyken hiç bağırmayın.
Belli ki adamı tetikliyor gerginlik.
Yüzüne gülün para biriktirin ve el altından ortamınızı ayarlamaya, psikolojik ve ekonomik olarak güçlenmeye çalışın.
Allah yardımcınız olsun.

Annen boşan demis. Topla eşyanı git. Sonrasında kovarlarsa o zaman düşünürsün.

Evde iki küçük çocuk var. Kadin karşılık verse ciddi şekilde zarar görebilir. Herkes öyle kavga içine giremez

Hı, adam denen bozuntu çocuğu döverken, onun gördüğü zararı görmezden gel, kadını kurtaralım diyorsun.
Kadın adı üstünde koskoca kadın, savunur kendini.
Benim derdim çocuk!

Benzer bir durum yasanmisti bizzat yakin çevremden kadin hastanelik oldu oldu baya, iyi ki ölmedi. Bir erkegi dövmek kolay değil. Bir kadin olarak profesyonel dövüş sporlariyla ugraşmiyorsan veya erkek senden baya minik degilse bir kadin bir erkegi asla dövemez.

Koskoca kadin da kendini savunamaz, dayak atip birakacakken, kadin kendisini dövmeye kalktiginda daha kotu şeyler yapabilir.
Erkek nasil dövülebilir? Ya sizin eşiniz sizden daha ufak tefek birsey ya da hayali konuşuyorsunuz.

Yapilacak en iyi şey firsat bulunca evden ayrilmak, adamdan uzaklaşmak

Afedersiniz bir sey sormak istiyorum. Durduk yere şiddete başvurulması ile sinirlenince basvurulması arasındaki fark nedir? Yani bunun cevabı hangi durumlarda etkilidir?
Aslında öğrenmek istediğim şuydu:
Adam öfkesini kontrol etmekte zorlanacağı bir şeyler mi yaşadı?
İşini mi kaybetti? İflas mı etti?
Kumarda para mı kaybetti?
Uyuşturucu kullanmaya mı başladı?
Yani altında tetikleyici bir sebep var mı?

Durduk yere şiddete başvuran patolojik olarak hastadır ve düzelmesi zordur.
Sinirlenince vuran, kıran ise öfke kontrolünde sorun yaşıyordur, düzenli ve kapsamlı bir psikiyatrik tedaviyle düzelebilir.

Hastalığı kabullenme ilaç kullanmayi kabullenme kontrole gitme evrelerini geçtik kendiside kontrole gitmek istiyor bi ara başka bi şeyler girdi araya ihmal etti sonra bu salgin cıktı kendisi de tekrar gitmek istiyordu bu durumda yeni bi ilaç veriliyor mu aynen dediginiz gibi gerginlik öfke tetikliyor gezince alisveris yapinca vb hic sinirli olmuyor

155 i arayıp şiddet gördüğünüzü ve mor çatıya gitmek istediğinizi söyleyin bir süre idare edersiniz os bulursunuz kreş falan söz güçlü olun allah yardım eder çocuklar boy le bir hayat yaşatmaya hakkımız yok yazik

Sizi dövdugunde açın 155 e şikayet edin çok ciddiyim.

Doktor raporu varsa bu süreçte raporların geçerlilik süresi uzatıldığı için ilaçlarını eczaneden alabilir.
Doktoruna telefonla ulaşıp,
durumu izah ederek ilaçlarının güncellenmesi için yardım isteyebilirsiniz.
Maddi olarak zorlamazsa on-line muayene-terapi hizmeti veren bir psikiyatristle görüşebilir eşiniz.

Annen boşan demis. Topla eşyanı git. Sonrasında kovarlarsa o zaman düşünürsün.
Kovduklari anda şimdi çık git diyolar defalarca yaşadım üstelik bi kavga gürültü olmasina da gerek yok babam normal bi insan değil kendi kendine gıcık oluyor dövüyor kovuyor gitmek istemiyorum gitmiycem desemde zorla gönderiyor o anda 2 bebekle çıkamam o yüzden cesaret edemiyorum

Psikolog ucretleri ne kadar psikiatride muayene çok kısa sürüyor öfke için bi şey kullanmadi hic ama diğer ilacını kullaniyor

Siz o çocuklar ve kendiniz dayak yerken büyüdüklerinde normal özgüvenli birer birey olacaklarını düşünmeyin. Ya babalarına çeker başkalarının hayatını karartırlar yada tamamen sinerler. O yüzden bir çözüm yolu bulup boşanın çocuklarınız için lütfen. Kuru ekmekte yemek zorunda kalsanız o babanın yanında büyümelerinden daha hayırlı olur. Umarım en kısa sürede bir yol bulursunuz.

DUzelmezse duzelmesin babamizin oglu degil onlardan uzak olsun ne hali varsa gorsun.

Inşallah tek derdim çocuklarımın yazdığınız gibi olmamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…