- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Siz onun anneliğini elestirdiniz. Cocuklarinin dayak yemesine nasil izin verdin dediniz. Siz de anne olacaksiniz. Dilerim sizin herhangi bir konuda anneliginizi eleştirmezler. Tecavuze ugrayan kadinlar kadin polise ifade vermek istediklerinde size mi ifade veriyorlar? Ayni sekilde siddete ugrayanlar vs. Onlarin psikolojisini zerre kadar anlamayarak eleştiriyor musunuz? Cok uzgunum bunun için. Çok üzgünüm. Dilerim boyle bir durumda daha anlayisli polislere denk gelirler. Dilerim hic yasamasinlar ama eger yasarlarsa size denk gelmesinler.2015ten beri buraya üye biri (bir çok kez bdvde kadın siginmaya giden birilerinden bahsedilirken hadi bu siteyi geç televizyonlardan bile bangır bangır buralar hakkında bahsedilirken bilmemesi bana ilginç geliyor ) O yüzden buraya gelip duyar kasmayın.
Ben konu sahibine de açıkladım benim.agresifligim ona değil dayak yemesi halinde susmasina yani buraya siz neden böyle olmayı seçtiniz vs demeyin konuyu okuyun benim.gibi yorumda bulunan kişileri sizde göreceksiniz.
Elinde ki imkanları ay ben bilmiorumlarla gecistirenlere bende şaşırıyorum.