DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz onun anneliğini elestirdiniz. Cocuklarinin dayak yemesine nasil izin verdin dediniz. Siz de anne olacaksiniz. Dilerim sizin herhangi bir konuda anneliginizi eleştirmezler. Tecavuze ugrayan kadinlar kadin polise ifade vermek istediklerinde size mi ifade veriyorlar? Ayni sekilde siddete ugrayanlar vs. Onlarin psikolojisini zerre kadar anlamayarak eleştiriyor musunuz? Cok uzgunum bunun için. Çok üzgünüm. Dilerim boyle bir durumda daha anlayisli polislere denk gelirler. Dilerim hic yasamasinlar ama eger yasarlarsa size denk gelmesinler.

Arkadaşlar polisi neden aramadım çünkü çocukları yurda filan alırlarsa diye korktum böyle bi risk var mi maddi durum kötü değil

Hay allah sizden razı olsun . Tam olarak bende bunları yazacaktım .
Polisi görünce akli başına gelir düzelir belki
Sarilalim bu kardesimize nolur. Cok zor durumda. Kadinin halinden her zamab kadin anlamıyormuş burada onu gördüm. Biraz sefkat biraz merhamet gosterelim

Bu ilk olur belki. Nolur boyle umitsizlik aşilamayalim. Ben hepsine aciyorum. anneye acimayan varsa o yavrulara acısın. Iyi seyler yazalim yonlendirelim. Sizin de kalbinizden operim mutsuzsaniz

Doktora gittik obsesif komplsf bozukluk ve yetiskin tipi hioeraktivite demisti sonradan ofke kontrol problemi de cıktı. Ben bi halt yemedim cok şükür öyle bi şüphe de yok

3.5 yaşındaki oğlum da siddet görüyor.
Kusura bakma ben bu cümle ile kimseyi tebrik edemem :)
Insana sorarlar benim sorduğumu..
Ayrica Bu ikinci evladım rahat ol. Tanımadan peşin hükümlü birine denk gelmezlerse daha iyi bence.

Doktora gittik obsesif komplsf bozukluk ve yetiskin tipi hioeraktivite demisti sonradan ofke kontrol problemi de cıktı. Ben bi halt yemedim cok şükür öyle bi şüphe de yok
halt yeme derken dayak zaten hiç bir şekilde haklı değil siz bir şey yapmısınız diye de demedim

örnek verdim

Arkadaşlar polisi neden aramadım çünkü çocukları yurda filan alırlarsa diye korktum böyle bi risk var mi maddi durum kötü değil
Yok alınmazlar boşanmayı düşünüyorsan darp raporunu aldır,eksiksiz karakolda tutanağını tuttur.tanik vs varsa onları da yazdır.

Bi de psikiatri kontrolune gidemedi ne zamandir ofke kontrolu icin ilaclar var mi psikolog ucretleri ne kadar terapi için bunlari bilen var mi ? Birden mi degisti diyorsunuz önce temizlik takintisi vb cıktı ilaclari kullandı iyi bi hale geldi sonra çok ciddi saglik sorunlari yasadim ben ve bebegim. eşim depresyon gecirdi 120 kiloya çıktı giyim tarzini filan degistirdi sanki 50 yasinda sanilacak kadar sonra yavas yavas duzeldi kilosu vs ama öfkesi kaldi

Sarilalim bu kardesimize nolur. Cok zor durumda. Kadinin halinden her zamab kadin anlamıyormuş burada onu gördüm. Biraz sefkat biraz merhamet gosterelim
Ya zaten çok duygusalım aglattiniz beni ne diyim ki . Sağolun o kardeşimiz adına ben 10 bin kez teşekkür ederim . Burada linç ekibi hazır çünkü ne yazık ki

Öfke kontrolü için kesinlikle tedavi görmeli o bambaşka bir boyut zaten .
Kadın sığınma evlerinde el sanatları falan da öğretiliyor . Siz istemediğiniz sürece ASLA yerinizi yurdunuzu öğrenemez kimse . Okursunuz iş güç sahibi de olursunuz. Siz kararlı olursanız belki eşiniz de düzelmek için çaba gösterir .

Bu adamin iyi olmasini bekleme lutfen. Boylebir evlilik kurtarilmaz. Lutfen kardesim polisi ara. Cocuklarinin hakkina girersin. Bu adamasabredip bir kez daha dayak yerseniz cocuklarinin gunahina girmis olursum. Kimseyi tedavi etmek zorunda degilsin. Hicbir erkeğe bagli olmak zorunda degilsin. Kendi gücünün farkina var.

Ya zaten çok duygusalım aglattiniz beni ne diyim ki . Sağolun o kardeşimiz adına ben 10 bin kez teşekkür ederim . Burada linç ekibi hazır çünkü ne yazık ki
Aglattigim icin de gozlerinizden opuyorum. Yaşamadıkları seyleri yasamayacaklarmis gibi konusuyorlar. Garantisi yok ki bunun. Adam hasta iste. Ne malum kocamizin hastalanmayacagi? Dilerim kinadiklarini yasamaz kimse.

Afedersiniz bir sey sormak istiyorum. Durduk yere şiddete başvurulması ile sinirlenince basvurulması arasındaki fark nedir? Yani bunun cevabı hangi durumlarda etkilidir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…