- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.674
- 548
Siz onun anneliğini elestirdiniz. Cocuklarinin dayak yemesine nasil izin verdin dediniz. Siz de anne olacaksiniz. Dilerim sizin herhangi bir konuda anneliginizi eleştirmezler. Tecavuze ugrayan kadinlar kadin polise ifade vermek istediklerinde size mi ifade veriyorlar? Ayni sekilde siddete ugrayanlar vs. Onlarin psikolojisini zerre kadar anlamayarak eleştiriyor musunuz? Cok uzgunum bunun için. Çok üzgünüm. Dilerim boyle bir durumda daha anlayisli polislere denk gelirler. Dilerim hic yasamasinlar ama eger yasarlarsa size denk gelmesinler.2015ten beri buraya üye biri (bir çok kez bdvde kadın siginmaya giden birilerinden bahsedilirken hadi bu siteyi geç televizyonlardan bile bangır bangır buralar hakkında bahsedilirken bilmemesi bana ilginç geliyor ) O yüzden buraya gelip duyar kasmayın.
Ben konu sahibine de açıkladım benim.agresifligim ona değil dayak yemesi halinde susmasina yani buraya siz neden böyle olmayı seçtiniz vs demeyin konuyu okuyun benim.gibi yorumda bulunan kişileri sizde göreceksiniz.
Elinde ki imkanları ay ben bilmiorumlarla gecistirenlere bende şaşırıyorum.
Adam özünde iyi biriymiş.hic yan gelip yatmiyor bana yardim eder cocuklarla oynar cocuklara bakar ama bazen birden böyle oluyor 2 kere dovdu beni bu 3.tokat o arala dönemlerde ornek es ornek baba gibi geziyor millet duysa inanmaz bile bana
Sarilalim bu kardesimize nolur. Cok zor durumda. Kadinin halinden her zamab kadin anlamıyormuş burada onu gördüm. Biraz sefkat biraz merhamet gosterelimHay allah sizden razı olsun . Tam olarak bende bunları yazacaktım .
Polisi görünce akli başına gelir düzelir belki
Bu ilk olur belki. Nolur boyle umitsizlik aşilamayalim. Ben hepsine aciyorum. anneye acimayan varsa o yavrulara acısın. Iyi seyler yazalim yonlendirelim. Sizin de kalbinizden operim mutsuzsanizCok guzel sefkatlı sevgı dolu yorumlar yapmissınız hepsini okudum, mutsuzken keske boyle teselli edilsem bende kalbimden opseler sızın gıbı.
Ama bu zamana kadar polise Sıkayet etmemıs esini sız su saatten sonra edeceğine inanıyor musunuz?
Ben maddi durumla alakasından ziyade çocukların kötü muameleyle ilgili oldugunu düşünüyorumArkadaşlar polisi neden aramadım çünkü çocukları yurda filan alırlarsa diye korktum böyle bi risk var mi maddi durum kötü değil
Doktora gittik obsesif komplsf bozukluk ve yetiskin tipi hioeraktivite demisti sonradan ofke kontrol problemi de cıktı. Ben bi halt yemedim cok şükür öyle bi şüphe de yokBir insan sebepsiz değişmez bakın öyle vahiy geldi birden dayak mı başladı
Dayağın şiddetin her turlusu kötü ve asla haklı olamaz da
siz adama vahiy geldi de dayak atmaya başladı gibi anlamışsınız
Ben en çok çocuklara üzüldüm çocuk dövmek nedir 3,5 yaşındaki çocuk dovulur mu?
doktora gittiniz mi?
Babam bana bir kere tokat attı ha onda da ben bir haltlar yemiştim ama annem kafasına djjddj kumanda atmıştı
Ya ben bu karantina sürecinden esra erola sardıgımdan sıgınma evlerinin iyi olduguna kanaat getırdım sizin hakkınızda bilgi alamıyorlarmış mesela
bir araştırın gidin
İş bulmayı beklersenız bu böyle devam eder bir de bazı gerçekler var şuan iş bulmanız zaten imkansız
Darp raporu alın yalnız bu çocugu siz koruyamıyorsunuz babası zaten ilginç sosyal hizmetler alsa yeridir
Bu acizliğiniz yüzünden ileride çocugunuz sizi suçlayacak
Sığınma evi derim
ya da en azından anne evıne gidin de 1 2 hafta kalın çocuklar bari huzur gorsun yahu
Siz onun anneliğini elestirdiniz. Cocuklarinin dayak yemesine nasil izin verdin dediniz. Siz de anne olacaksiniz. Dilerim sizin herhangi bir konuda anneliginizi eleştirmezler. Tecavuze ugrayan kadinlar kadin polise ifade vermek istediklerinde size mi ifade veriyorlar? Ayni sekilde siddete ugrayanlar vs. Onlarin psikolojisini zerre kadar anlamayarak eleştiriyor musunuz? Cok uzgunum bunun için. Çok üzgünüm. Dilerim boyle bir durumda daha anlayisli polislere denk gelirler. Dilerim hic yasamasinlar ama eger yasarlarsa size denk gelmesinler.
Kusura bakma ben bu cümle ile kimseyi tebrik edemem :)3.5 yaşındaki oğlum da siddet görüyor.
halt yeme derken dayak zaten hiç bir şekilde haklı değil siz bir şey yapmısınız diye de demedimDoktora gittik obsesif komplsf bozukluk ve yetiskin tipi hioeraktivite demisti sonradan ofke kontrol problemi de cıktı. Ben bi halt yemedim cok şükür öyle bi şüphe de yok
Yok alınmazlar boşanmayı düşünüyorsan darp raporunu aldır,eksiksiz karakolda tutanağını tuttur.tanik vs varsa onları da yazdır.Arkadaşlar polisi neden aramadım çünkü çocukları yurda filan alırlarsa diye korktum böyle bi risk var mi maddi durum kötü değil
Hayir.yok vermek istemiyorum kadin siginma evi talep ediyorum diyin yeterlidir.Arkadaşlar polisi neden aramadım çünkü çocukları yurda filan alırlarsa diye korktum böyle bi risk var mi maddi durum kötü değil
Ya zaten çok duygusalım aglattiniz beni ne diyim ki . Sağolun o kardeşimiz adına ben 10 bin kez teşekkür ederim . Burada linç ekibi hazır çünkü ne yazık kiSarilalim bu kardesimize nolur. Cok zor durumda. Kadinin halinden her zamab kadin anlamıyormuş burada onu gördüm. Biraz sefkat biraz merhamet gosterelim
❤
Buna sevindim en korktugum sey bu çünküHayir.yok vermek istemiyorum kadin siginma evi talep ediyorum diyin yeterlidir.
Bi de psikiatri kontrolune gidemedi ne zamandir ofke kontrolu icin ilaclar var mi psikolog ucretleri ne kadar terapi için bunlari bilen var mi ? Birden mi degisti diyorsunuz önce temizlik takintisi vb cıktı ilaclari kullandı iyi bi hale geldi sonra çok ciddi saglik sorunlari yasadim ben ve bebegim. eşim depresyon gecirdi 120 kiloya çıktı giyim tarzini filan degistirdi sanki 50 yasinda sanilacak kadar sonra yavas yavas duzeldi kilosu vs ama öfkesi kaldi
Bu adamin iyi olmasini bekleme lutfen. Boylebir evlilik kurtarilmaz. Lutfen kardesim polisi ara. Cocuklarinin hakkina girersin. Bu adamasabredip bir kez daha dayak yerseniz cocuklarinin gunahina girmis olursum. Kimseyi tedavi etmek zorunda degilsin. Hicbir erkeğe bagli olmak zorunda degilsin. Kendi gücünün farkina var.Bi de psikiatri kontrolune gidemedi ne zamandir ofke kontrolu icin ilaclar var mi psikolog ucretleri ne kadar terapi için bunlari bilen var mi ? Birden mi degisti diyorsunuz önce temizlik takintisi vb cıktı ilaclari kullandı iyi bi hale geldi sonra çok ciddi saglik sorunlari yasadim ben ve bebegim. eşim depresyon gecirdi 120 kiloya çıktı giyim tarzini filan degistirdi sanki 50 yasinda sanilacak kadar sonra yavas yavas duzeldi kilosu vs ama öfkesi kaldi
Aglattigim icin de gozlerinizden opuyorum. Yaşamadıkları seyleri yasamayacaklarmis gibi konusuyorlar. Garantisi yok ki bunun. Adam hasta iste. Ne malum kocamizin hastalanmayacagi? Dilerim kinadiklarini yasamaz kimse.Ya zaten çok duygusalım aglattiniz beni ne diyim ki . Sağolun o kardeşimiz adına ben 10 bin kez teşekkür ederim . Burada linç ekibi hazır çünkü ne yazık ki
Afedersiniz bir sey sormak istiyorum. Durduk yere şiddete başvurulması ile sinirlenince basvurulması arasındaki fark nedir? Yani bunun cevabı hangi durumlarda etkilidir?Genç arkadaşım bu adam bebek üç aylıkken birdenbire mi şiddet uygulamaya başladı?
Madde kullanımı, içki-kumar bağımlılığı var mı?
Durduk yere mi vuruyor size/çocuğuna,
yoksa sinirlenince mi?
Evden ayrılmayı göze alabilir misin?
Birikmiş paran var mı?
Sana yardımcı olabilecek bir yakının, merhametli bir akraban var mı?
Bu soruların cevabı önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?