DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ya bende ikna oldum haketmisim gidip kocamin elini ayagini öpeyim iyiki beni dövmüş

Eşyalarımı napaym onlara da uzuluyoru.
Iyi otur dayak ye o zaman ne diyim sana. Çocuğunu dövsün o esyalara otur caresizce agla sen de. O tencerelerde yemek pisir o ayiya. O yatakta birlikte olmaya kalksin sana. Bir gün o cok sevdigin bicaklarla öldürülmek istemiyorsan maddelerden vazgec evladını düşün.

Var diye biliyorum aslında bu konuyu siber suçlara ihbar etsem çocuklar aileden alınmaz mı çok ciddi soruyorum 3 yaşındaki çocuk bu ya çocuk da değil bebek
Çocuğumun benden alınması için bi neden yok çocuğuma babasi vurdu bende ona vurdum ve çocuğumu aldım yanından niye benden alinacakmis? Ben cocuklarimin geleceği için yol ariyorum burda. Cocuguma vurduğu halde susup oturmuyorum

Benden size malzeme çıkmaz gidin başka birine sarın. Alıntılayıp durmayın zira muhatabım değilsiniz.
Ben malzeme cikarip napicam sizin gibi bir cehalet timsali ile zaman harcamisim. Ogrenirsiniz sandim. Cehalette israr etmenize şaşırmamaliyim. Gidin siber suclari arayin siz. Hadi arayin. Bi arayin bakin ne diyecekler size dnamsnnsma bommmmboş

Kadın sığınma evine başvurun. Cocuklarinizla .sonrasında orda iş imkanıda sunuyorlar tabi kafanızda tam bitirdiyseniz polise şikayet edin uzaklaştırma versin bir surede rahat edersiniz

Burada bir kadına kazenin ulaşıp yardım ettiği bile var. Çocuklar elinden alınsın diye siber suçlara başvuralum demiyoruz yolu varsa araştıralım bakalım yazmışım
Çocuğumun benden alınması için bi neden yok çocuğuma babasi vurdu bende ona vurdum ve çocuğumu aldım yanından niye benden alinacakmis? Ben cocuklarimin geleceği için yol ariyorum burda. Cocuguma vurduğu halde susup oturmuyorum

Evet canım bunun farkındayım annesinden daha çok düşünemeyiz ama anneside çocuğu babanın elinden almamış ki
Hanimefendi benden çok dusunemeyeceginizi farkinda olmaniz güzel çünkü ben çocuklarım için yaşıyorum!!! Önce bi konuyu okuyun okuduğunuzu anlayın ondan sonra cocuklar alinsin bilmem ne tantanasina girin!! Eşim oğlumu kucagina alıp poposuna vurdu ben bağırdım bidaha vurursan polisi çağırıyorum diye sonra elinden aldim eşimi itekledim bagirdim cagirdim oda bana tokat attı konu zaten bu defalarca yazdım. Siz konuyu hic okumamissiniz ki annesi elinden almamis diyosunuz

Çocuğum için satarım yine bişeyolur...
Çok zorlukla alındı onlar..
Bu surecte satamazsiniz kimae kimseden ikinci el esya almaz virus korkusuna. Üniversite okuyor gibi degilsiniz. Uzaklastirma karari alip öldürülen onbinlerce kadin var. Uzaklastirma alip ayni evde oturup guvende olacağınızı sanıyorsanız bilemiyorum. Bunlar gercekler. Anitsayac.com 'a adiniz yazilir. Unutulur gidersiniz. Cocugunuzu o hasta adama verirler. Esyanin derdine düştüğünüze inanamiyorum.

Siber suçlardan niye dosyamız var belli. Klavye delikanlısı. Halan daha yğrek yemiş gibi konuşuyorsunuz. Haddinizi bilin dicem de bilmemişsiniz belli

Senin ve çocuğunun şiddet gördüğü ev çok rahat yani
Ben öyle demedim hanimefendi ne yazmışım şartlar zormuş 2 çocuk alirlar mi dedim evdeki rahatimi bozamam demedim. Evde rahatim yerinde oturayim oturduğum yerde desem zaten buralara konu açıp birde burdaki insanlarla uğraşma gereği duymazdim. Susan kadinlar böyle susuyor işte herkes eleştirme derdinde daha çok nasil zarar verebilirim düşene bi tekme de ben vurayim mantığında daha evden çıkmadan yoruluyor kadınlar!! Çocuklarımı elimden alacaklarsa ben niye evden çıkıyım ki zaten ben onlar huzurlu ortamda büyüsün diye uğraşıyorum

Hani gücüm yetmiyor diyordunuz. Şimdide vurdum diyorsunuz. Bebek şiddet görüyor savunmasız. Sahibim yok oyum buyum yok demeyin her yolu deneyin.

Hani gücüm yetmiyor diyordunuz. Şimdide vurdum diyorsunuz. Bebek şiddet görüyor savunmasız. Sahibim yok oyum buyum yok demeyin her yolu deneyin.
Yok ilk mesajimdan itibaren sayfalarca yazdim vurarak itekledim car car bagirdim o yüzden tokat yedim ilk sayfalardan beri aynı şeyleri yazdım savunmasız değil benim çocuğum. Cok mu dövdü dediler öleceğimi bilsem öyle dovdurmem yazdım

Poposuna vurdu ve siz polis cagiririm dediniz?
Nedense bana sadece popo gibi gelmedi.

Gücüm yetmiyor şöyle dedim ben karşılık verdim her seferinde dövdüm de vurdumda ama ben olsam kolunu kirarim yere sererim yazanlara evet o kadarina gücüm yetmiyor onu yenmem imkansız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…