DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benden size malzeme çıkmaz gidin başka birine sarın. Alıntılayıp durmayın zira muhatabım değilsiniz.
Hanımefendi bu konuyu biraz fazla sahiplendi.
Başkalarına yapılan yorumlara/sorulan sorulara bile o cevap veriyor.
Konu kimin? Yakında karıştıracak okuyanlar.

ben dövüş sanatları eğitimi aliyorum dönem dönem. ergenliğimden beri. Öfke kontrol sorunu muhabbeti sebebi ile. Haliyle baya teknik dovusmeyi biliyorum.
Cok da yetenekli biriyimdir bu konuda.

Ayrıca benim abim yok....

Tüm giysilerimi alayım mı kitapların var kpssye çalışıyorum
Kitaplarini al bebegin maması bezi ilaci varsa al ped al uzun bir tatile gidiyor toplarlan asiri olmasin. Unuttugun seyler olursa polisler tekrar getirebilirler sana. Esin esyalari satamaz korkma cezasıvar. Evlisiniz hala. Mallar ortak.

Sizin icin cocuga bagirmak poposuna vurmak normal olduğu icin beni anlamamaniz normal
Hahahha beni evladimdan ve ona karsi davranislarimdan vurmayin bence. Kalbiniz kirilir
Bir de yanlisiniz var. Cocuguna bagiran sizsiniz ben degilim.yani bu durumda sizin icin normal oluyor bagirmak.
Kocasina cocugu dovmesine firsat veren de sizsiniz. ( hala cocukla o evde durarak) yani yine size gore normal oluyor dayak. Kipss
Ayrica bir gun cocuguma vurmadim.
Ha kocam vurursa da cocuk tehdit eder gibi bana bakk hiiiii polis cagiririmm bir daha vurma demem.o an o dakika o poliisi arar onu da kapiya koyarim. Cocugumu dusunuyosam bunu yaparim. Bana annelik ogretmeyin bence...

Sizde beni anneligimden vuramazsiniz. Sadece poposuna vursa kizmazsin diyen kadin bana annelik öğretemez

Kazen MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konumu kapatir misiniz yeterince aşağılandım herkeste egosunu tatmin ettiyse yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Ben cok iyi bi anneyim bundan herkes emin olabilir çocuklarım içinde en iyisini yapacağımdan emin olabilirsiniz ki bu bazilarinizi da hic alâkadar etmez. Saçma sapan yorumlarda bana kocami öldürmemi yaralamamı suç işleyip vahşice şeyler yapmamı tafsiye edenler olduğu gibi bide benim yasama sebebim olan cocuklarimi sosyal hizmetler alsin diyenler çıktı pes doğrusu sosyal hizmet uzmanlari evime gelse tebrik ederim bu cocuklara ne kadar emek vermişsiniz yaşının ilerisinde gelişim gösteriyor der.

Sizde beni anneligimden vuramazsiniz. Sadece poposuna vursa kizmazsin diyen kadin bana annelik öğretemez
Yazdim da biseyler sildim. Ne de olsa anlamayacaksiniz.
Ay amaan siz beni cok yordunuz valla. Insallah ayni potansiyeli kocaniza da gosterirsiniz de bir daha o yavruya el kaldiramaz.
Sayin mukemmel anne sizii kocanizla ve vicdaninizla bas basa birakip konunuzdan gidiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…