Yemin mi edeyim yine inanmazsiniz bu kadar zan altinda kalacagimi kk mahkemelerinde yargılanacağımı bilsem video kaydederdim o andaPoposuna vurdu ve siz polis cagiririm dediniz?
Nedense bana sadece popo gibi gelmedi.
Siginma evine gidersin yerlesirsin bosanma davasi acarsin o zaman dusunursun esyalarin parasini.
Sizin icin cocuga bagirmak poposuna vurmak normal olduğu icin beni anlamamaniz normalPoposuna vurdu ve siz polis cagiririm dediniz?
Ne yapabilirim sizi inandirmak içinPoposuna vurdu ve siz polis cagiririm dediniz?
Hanımefendi bu konuyu biraz fazla sahiplendi.Benden size malzeme çıkmaz gidin başka birine sarın. Alıntılayıp durmayın zira muhatabım değilsiniz.
Kendisi çocukken cok siddet gördüğü için böyle sahiplendiHanımefendi bu konuyu biraz fazla sahiplendi.
Başkalarına yapılan yorumlara/sorulan sorulara bile cevap veriyor.
Yav dogru durust karsilik gormediniz diye yere serdim diyorsunuz. Abiniz sizi öldüresiye bir dovseydi gorurdum yere sermeyi. Karsinizdaki gercekten sinirli biri olsa oturup aglamazdi kalkip saldirirdi. Karşilik gelmiyor diye sizde kendinizi bisey yaptim saniyorsunuz. Erkeklerin birbiriyle olan gercek kavgalarina bir bakin bakalim neler oluyor...
Haa tamam sizin eliniz agir her onunuze gelen erkegi bir tokatta yere seriyorsunuz inandik diyelim. Herkes oyle olacak değil dimi?
Kitaplarini al bebegin maması bezi ilaci varsa al ped al uzun bir tatile gidiyor toplarlan asiri olmasin. Unuttugun seyler olursa polisler tekrar getirebilirler sana. Esin esyalari satamaz korkma cezasıvar. Evlisiniz hala. Mallar ortak.Tüm giysilerimi alayım mı kitapların var kpssye çalışıyorum
Evin anahtarını nereye bırakayım eşimde yok anahtarKitaplarini al bebegin maması bezi ilaci varsa al ped al uzun bir tatile gidiyor toplarlan asiri olmasin. Unuttugun seyler olursa polisler tekrar getirebilirler sana. Esin esyalari satamaz korkma cezasıvar. Evlisiniz hala. Mallar ortak.
Polisler gelince polislere sorarsin onu da. Tecrubeli olduklari icin onlar bilirler.Evin anahtarını nereye bırakayım eşimde yok anahtar
Kimligin yoksa kpssye nasil gireceksinEvin anahtarını nereye bırakayım eşimde yok anahtar
Aradin mi polisleriEvin anahtarını nereye bırakayım eşimde yok anahtar
HahahhaSizin icin cocuga bagirmak poposuna vurmak normal olduğu icin beni anlamamaniz normal
Bence önce polisleri ara sonra esyalari topla cunku su donemde belki sadece çok acil olanlari aliyolardir siginma evineEvin anahtarını nereye bırakayım eşimde yok anahtar
Sizde beni anneligimden vuramazsiniz. Sadece poposuna vursa kizmazsin diyen kadin bana annelik öğretemezHahahhabeni evladimdan ve ona karsi davranislarimdan vurmayin bence. Kalbiniz kirilir
Bir de yanlisiniz var. Cocuguna bagiran sizsiniz ben degilim.yani bu durumda sizin icin normal oluyor bagirmak.
Kocasina cocugu dovmesine firsat veren de sizsiniz. ( hala cocukla o evde durarak) yani yine size gore normal oluyor dayak. Kipss
Ayrica bir gun cocuguma vurmadim.
Ha kocam vurursa da cocuk tehdit eder gibi bana bakk hiiiii polis cagiririmm bir daha vurma demem.o an o dakika o poliisi arar onu da kapiya koyarim. Cocugumu dusunuyosam bunu yaparim. Bana annelik ogretmeyin bence...
Siz de acilsiniz illa kan revan icinde bulunmaniz gerekmiyor.Bence önce polisleri ara sonra esyalari topla cunku su donemde belki sadece çok acil olanlari aliyolardir siginma evine
Yazdim da biseyler sildim. Ne de olsa anlamayacaksiniz.Sizde beni anneligimden vuramazsiniz. Sadece poposuna vursa kizmazsin diyen kadin bana annelik öğretemez
Özel mesaj attacaktim olmadiCocugumu savundum zaten vurdum adama bagirdim cagirdim aldim elinden
Annem mesaj atti babam gelip bizi alacak orda kalcaz annem sağlık çalışanı ama ne yapcaz bakalim direkt temasta bulunmuyor hastalarla o yüzden gidicezSiz de acilsiniz illa kan revan icinde bulunmaniz gerekmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?