- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Ortaligin islerin ekonominin düzelmesi minimum 1 sene. Battik gidiyoruz. Virus yokken bile kimse is bulamıyordu. Virus bitince mi bulacaksin? Virus surecinde kucuk isletmeler batacak. Ekonomik Kriz bile olabilir. Yine de sen bilirsin.Ortalik düzelene kadar bekliycem şuanda bi tehlike yok bizim için ortalik duzelince iş bulabilirsem siginmaya da gerek kalmayacak yine bulamazsam oraya gidicem
Tabii ki var. Kadin beyani esastır. Siginma evi icin darp raporuna vs ihtiyaç yoktur. Disari cikmana da gerek yok bir sey yaparsa telefonu cocugu al odaya gir kapıyı kilitle o bagirirken kapiyi zorlarken cocuguna saril. O gidince 155i ara. Gelir alirlar. Kapiyi.kocan acar hatta. Acmazda kirarlar. Onu tutarlar seni koruyarak götürürler. Kimse de bulamaz yerinjAileml konuştum bende aynı durumdayim darp izi yok..
İz varken de evden çıkartmadı.
Dünde evden kovdu..
Çocuğu kacirmaya kalktı..
20dk ilgilenmediği cocukla tehdit etti beni..
Ailem çocuğu al başka odada otur diyor
İyi değil durumlari maddi açıdan sonra da tamam nasıl istiyorsan öyle yap xddii.
Alçaklar beni.
Yinede polise haber vermeme gerek var mı.
Tabii ki var. Kadin beyani esastır. Siginma evi icin darp raporuna vs ihtiyaç yoktur. Disari cikmana da gerek yok bir sey yaparsa telefonu cocugu al odaya gir kapıyı kilitle o bagirirken kapiyi zorlarken cocuguna saril. O gidince 155i ara. Gelir alirlar. Kapiyi.kocan acar hatta. Acmazda kirarlar. Onu tutarlar seni koruyarak götürürler. Kimse de bulamaz yerinj
Tabii ki var. Kadin beyani esastır. Siginma evi icin darp raporuna vs ihtiyaç yoktur. Disari cikmana da gerek yok bir sey yaparsa telefonu cocugu al odaya gir kapıyı kilitle o bagirirken kapiyi zorlarken cocuguna saril. O gidince 155i ara. Gelir alirlar. Kapiyi.kocan acar hatta. Acmazda kirarlar. Onu tutarlar seni koruyarak götürürler. Kimse de bulamaz yerinj
Hayir kesinlikle. Ben annesiyle dede evine defalarca gitmis bir çocuğum. Olmuyor. Degisir duzelir diyorlar. Anne evinde calismaniza izin verecekler mi? Verseler de diyecekler ki dikkat et gec gelme onu yapma bunu yapma. Hep kisitlama. Siginmada daha mutlu olursunuz. Aileye gittiginizi kocaniz tahmin eder. Gelur aglar ozur falan diler. En iyisi sizi bulamamasi.Babamların yanına gitmeyeyim mi yani..
Hepsinin farkindayim. Ama bunlari dile getirmek onlari ümitsizliğe birakir. Su an oturup bu zulümü cocuklariyla beraber cekmesindense siginma evinde kalmasi yeni bir hayat kurmasi hepsinden daha iyi. Aile zaten yokmus. Yine olmasin. Gücünün farkina varsin bu hanim da.Polisi aramak, tedbir kararı aldırmak, sığınma evi teoride güzel fikirler olmakla birlikte bu ülkede uzaklaştırma/tedbir kararı aldırdığı kocaları tarafından öldürülen kadınların sayısı hiç te az değil.
Her fikir, her ortam/aile/evlilik için aynı uygulanabilirlikte olmuyor ne yazık ki.
Adam psikopatsa, takıntılıysa, psikolojik sorunları varsa bir şekilde ulaşıyor eski karısına ve 'bana yâr olmayan yaşamasın' deyip ölümüne saldırıyor.
Devletine düşman da değilim,
iflah olmaz muhalif de değilim,
bununla birlikte
şiddet gören
kadınları/ çocukları/ yaşlıları/ hayvanları koruma mekanizmamız da çok işlevsel değil.
Bunu da unutmamak lazım diye düşünüyorum.
Hayir kesinlikle. Ben annesiyle dede evine defalarca gitmis bir çocuğum. Olmuyor. Degisir duzelir diyorlar. Anne evinde calismaniza izin verecekler mi? Verseler de diyecekler ki dikkat et gec gelme onu yapma bunu yapma. Hep kisitlama. Siginmada daha mutlu olursunuz. Aileye gittiginizi kocaniz tahmin eder. Gelur aglar ozur falan diler. En iyisi sizi bulamamasi.
Diğer konularına baktım. Sadece bunu alıntıladım. Başka konuda annemden babamdan dayak yedim diyor. Diğer konuda temizlik yapmadım kızdı annemin evimdeyim diyor. Ama dayak yiyince anne sahip çıkmıyor. Adam zaten problemli ve ikinci çocuğu yapıyor. Ama başında böyle değildi diyor.Para verip adam mi tutacaksin? Ya siz hangi ulkede yasiyorsunuz acaba? Parasi olsa adam mi tutar kendine bir hayat mi kurar ne sacma sapan fikirler bunlar. Elinde telefonu olan yaziyor valla ya. Bi akilli fikir verdiniz mi şu kadina? Kimsesi yok babana de abine de diyorsunuz. Bastan beri okumadiginiz cok belli. Her yeri morarmis dayaktan annesine fotograf atmis. Babasi umursamamis bile. Babasi umursamayani amca dayi abi kimse umursamiyor. Kendi hayatiniz uzerinden yorumlamayin. En kötüsünü düşünün. En kötüsü de mümkün çünkü. Sizin hayal edemediklerinizi yasayan insanlar var.
Polis niye var bu ulkede anlamiyorum ben zaten. Siddet goruyosunuz madem arayin polisi. Gereken yapilsinCok guzel sefkatlı sevgı dolu yorumlar yapmissınız hepsini okudum, mutsuzken keske boyle teselli edilsem bende kalbimden opseler sızın gıbı.
Ama bu zamana kadar polise Sıkayet etmemıs esini sız su saatten sonra edeceğine inanıyor musunuz?
Önceki mesajlarimda yazmıştım eşim temizlik takintisi nedeniyle psikiatriye gitti obsesif ve hiperaktif oldugu icin doktor ilac verdi ilaç kullanınca duzeldi. Ailem bekarken dövmüştü ama görüşmeye devam ettim gidip geliyoruzDiğer konularına baktım. Sadece bunu alıntıladım. Başka konuda annemden babamdan dayak yedim diyor. Diğer konuda temizlik yapmadım kızdı annemin evimdeyim diyor. Ama dayak yiyince anne sahip çıkmıyor. Adam zaten problemli ve ikinci çocuğu yapıyor. Ama başında böyle değildi diyor.
Konu sahibi kocasına aşık çocukları da dövse vazgeçmez ben bunu gördüm.
Kadir şeker gibi olmayacaksın demekki dayak yiyene göz yumacaksın. Kendisi yesin ama küçücük bebeğe dayak atıyorsa kimsesi de yoksa polis var. Polisi arasın. Haaa nerede yaşıyorsun demişsiniz.iş yerinde çocuk eniştesi ablasını dövmüş diye arkadaşlarını toplayıp adamı dövmüş. Gücü yeten yetene bu ülkede.
Tabii ki hemen arayabilirsinKapıların kilidi yok dün de telefonu elimden aldı kimseyi arayamadim.
Şu saatte arasam işe yarar mı.
Bu kadar uğraşıp hafiyelik yapmaniza gerek yoktu önceki mesajlarda anlatmıştım zaten bunları profilimde gizli değil zatenDiğer konularına baktım. Sadece bunu alıntıladım. Başka konuda annemden babamdan dayak yedim diyor. Diğer konuda temizlik yapmadım kızdı annemin evimdeyim diyor. Ama dayak yiyince anne sahip çıkmıyor. Adam zaten problemli ve ikinci çocuğu yapıyor. Ama başında böyle değildi diyor.
Konu sahibi kocasına aşık çocukları da dövse vazgeçmez ben bunu gördüm.
Kadir şeker gibi olmayacaksın demekki dayak yiyene göz yumacaksın. Kendisi yesin ama küçücük bebeğe dayak atıyorsa kimsesi de yoksa polis var. Polisi arasın. Haaa nerede yaşıyorsun demişsiniz.iş yerinde çocuk eniştesi ablasını dövmüş diye arkadaşlarını toplayıp adamı dövmüş. Gücü yeten yetene bu ülkede.
Kocaniz evde degilse toplayin. Evdeyse polisler gelince toplarsinizBu evdeki eşyalarm peki...
Anaokulu öğretmenliği okuyorum son sınıfım bu dönem mezun olunan izin verirler kpss calisiyorm
Gücü yetmiyormuşPolis niye var bu ulkede anlamiyorum ben zaten. Siddet goruyosunuz madem arayin polisi. Gereken yapilsin
Cocuk da sen de dayaj yiyodun. Adam seni oldurene kadar dovuyor.
Neden sessiz kalirsin neden yani?
Cocuga uzuldum. Cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?