Yemin mi edeyim yine inanmazsiniz bu kadar zan altinda kalacagimi kk mahkemelerinde yargılanacağımı bilsem video kaydederdim o andaPoposuna vurdu ve siz polis cagiririm dediniz?
Nedense bana sadece popo gibi gelmedi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DAYAK
- Konu Sahibi Erenyigit
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bosanma kadına şiddet mutsuz evlilikler
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
Siginma evine gidersin yerlesirsin bosanma davasi acarsin o zaman dusunursun esyalarin parasini.
Tüm giysilerimi alayım mı kitapların var kpssye çalışıyorum
Sizin icin cocuga bagirmak poposuna vurmak normal olduğu icin beni anlamamaniz normalPoposuna vurdu ve siz polis cagiririm dediniz?
Ne yapabilirim sizi inandirmak içinPoposuna vurdu ve siz polis cagiririm dediniz?
- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Hanımefendi bu konuyu biraz fazla sahiplendi.Benden size malzeme çıkmaz gidin başka birine sarın. Alıntılayıp durmayın zira muhatabım değilsiniz.
Başkalarına yapılan yorumlara/sorulan sorulara bile o cevap veriyor.
Konu kimin? Yakında karıştıracak okuyanlar.
Kendisi çocukken cok siddet gördüğü için böyle sahiplendiHanımefendi bu konuyu biraz fazla sahiplendi.
Başkalarına yapılan yorumlara/sorulan sorulara bile cevap veriyor.
- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
Yav dogru durust karsilik gormediniz diye yere serdim diyorsunuz. Abiniz sizi öldüresiye bir dovseydi gorurdum yere sermeyi. Karsinizdaki gercekten sinirli biri olsa oturup aglamazdi kalkip saldirirdi. Karşilik gelmiyor diye sizde kendinizi bisey yaptim saniyorsunuz. Erkeklerin birbiriyle olan gercek kavgalarina bir bakin bakalim neler oluyor...
Haa tamam sizin eliniz agir her onunuze gelen erkegi bir tokatta yere seriyorsunuz inandik diyelim. Herkes oyle olacak değil dimi?
ben dövüş sanatları eğitimi aliyorum dönem dönem. ergenliğimden beri. Öfke kontrol sorunu muhabbeti sebebi ile. Haliyle baya teknik dovusmeyi biliyorum.
Cok da yetenekli biriyimdir bu konuda.
Ayrıca benim abim yok....
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Kitaplarini al bebegin maması bezi ilaci varsa al ped al uzun bir tatile gidiyor toplarlan asiri olmasin. Unuttugun seyler olursa polisler tekrar getirebilirler sana. Esin esyalari satamaz korkma cezasıvar. Evlisiniz hala. Mallar ortak.Tüm giysilerimi alayım mı kitapların var kpssye çalışıyorum
- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
Evin anahtarını nereye bırakayım eşimde yok anahtarKitaplarini al bebegin maması bezi ilaci varsa al ped al uzun bir tatile gidiyor toplarlan asiri olmasin. Unuttugun seyler olursa polisler tekrar getirebilirler sana. Esin esyalari satamaz korkma cezasıvar. Evlisiniz hala. Mallar ortak.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Polisler gelince polislere sorarsin onu da. Tecrubeli olduklari icin onlar bilirler.Evin anahtarını nereye bırakayım eşimde yok anahtar
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Kimligin yoksa kpssye nasil gireceksinEvin anahtarını nereye bırakayım eşimde yok anahtar
Aradin mi polisleriEvin anahtarını nereye bırakayım eşimde yok anahtar
- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
Hahahha beni evladimdan ve ona karsi davranislarimdan vurmayin bence. Kalbiniz kirilirSizin icin cocuga bagirmak poposuna vurmak normal olduğu icin beni anlamamaniz normal
Bir de yanlisiniz var. Cocuguna bagiran sizsiniz ben degilim.yani bu durumda sizin icin normal oluyor bagirmak.
Kocasina cocugu dovmesine firsat veren de sizsiniz. ( hala cocukla o evde durarak) yani yine size gore normal oluyor dayak. Kipss
Ayrica bir gun cocuguma vurmadim.
Ha kocam vurursa da cocuk tehdit eder gibi bana bakk hiiiii polis cagiririmm bir daha vurma demem.o an o dakika o poliisi arar onu da kapiya koyarim. Cocugumu dusunuyosam bunu yaparim. Bana annelik ogretmeyin bence...
Bence önce polisleri ara sonra esyalari topla cunku su donemde belki sadece çok acil olanlari aliyolardir siginma evineEvin anahtarını nereye bırakayım eşimde yok anahtar
Sizde beni anneligimden vuramazsiniz. Sadece poposuna vursa kizmazsin diyen kadin bana annelik öğretemezHahahha beni evladimdan ve ona karsi davranislarimdan vurmayin bence. Kalbiniz kirilir
Bir de yanlisiniz var. Cocuguna bagiran sizsiniz ben degilim.yani bu durumda sizin icin normal oluyor bagirmak.
Kocasina cocugu dovmesine firsat veren de sizsiniz. ( hala cocukla o evde durarak) yani yine size gore normal oluyor dayak. Kipss
Ayrica bir gun cocuguma vurmadim.
Ha kocam vurursa da cocuk tehdit eder gibi bana bakk hiiiii polis cagiririmm bir daha vurma demem.o an o dakika o poliisi arar onu da kapiya koyarim. Cocugumu dusunuyosam bunu yaparim. Bana annelik ogretmeyin bence...
Kazen Mune konumu kapatir misiniz yeterince aşağılandım herkeste egosunu tatmin ettiyse yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Ben cok iyi bi anneyim bundan herkes emin olabilir çocuklarım içinde en iyisini yapacağımdan emin olabilirsiniz ki bu bazilarinizi da hic alâkadar etmez. Saçma sapan yorumlarda bana kocami öldürmemi yaralamamı suç işleyip vahşice şeyler yapmamı tafsiye edenler olduğu gibi bide benim yasama sebebim olan cocuklarimi sosyal hizmetler alsin diyenler çıktı pes doğrusu sosyal hizmet uzmanlari evime gelse tebrik ederim bu cocuklara ne kadar emek vermişsiniz yaşının ilerisinde gelişim gösteriyor der.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Siz de acilsiniz illa kan revan icinde bulunmaniz gerekmiyor.Bence önce polisleri ara sonra esyalari topla cunku su donemde belki sadece çok acil olanlari aliyolardir siginma evine
- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
- 208
Yazdim da biseyler sildim. Ne de olsa anlamayacaksiniz.Sizde beni anneligimden vuramazsiniz. Sadece poposuna vursa kizmazsin diyen kadin bana annelik öğretemez
Ay amaan siz beni cok yordunuz valla. Insallah ayni potansiyeli kocaniza da gosterirsiniz de bir daha o yavruya el kaldiramaz.
Sayin mukemmel anne sizii kocanizla ve vicdaninizla bas basa birakip konunuzdan gidiyorum.
Özel mesaj attacaktim olmadiCocugumu savundum zaten vurdum adama bagirdim cagirdim aldim elinden
Annem mesaj atti babam gelip bizi alacak orda kalcaz annem sağlık çalışanı ama ne yapcaz bakalim direkt temasta bulunmuyor hastalarla o yüzden gidicezSiz de acilsiniz illa kan revan icinde bulunmaniz gerekmiyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.