DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanimefendi konuya ilk yorumum , anneliginize laf etmeyecegim ancak ben de anneyim , kocam kilina zarar verse cocuklarimin dunyayi yikarim basina , aklıma buraya konu acmak bile gelmez , sokakta kalacagimi bilsem yine yikarim o evi
O yuzden pek cogumuzun sizi anlamasi ve empati yapmasi cok zor , ortada dayak yiyen bir bebek ve buna musade eden bir anne gozukuyor konuyu okuyunca
Yani yetiskin bir kadin siddet gormeye razi gelip evliligine devam edebilir ama bir anne bebeginin siddet gormesine razi gelmemeli , siz bir annesiniz ne ananiza ne babaniza ne baskasina ihtiyaciniz yok , polisi arayin sikayetci olun , cocuk dovmek bir suctur cezasini ceksin kocaniz

Vicdanim cok rahat evet mukemmel anne tamda benim gibi olur. Sen benim yavrum için endiselenme o annesinin kucaginda güvende sen kendi yavrun için endiselen senin gibi insanları hassas noktalarindan vuran yargilayan bi kadin o cocuk buyudugunde ona da ayni şeyi yapar. Hadi GÜLE GÜLE

Annem mesaj atti babam gelip bizi alacak orda kalcaz annem sağlık çalışanı ama ne yapcaz bakalim direkt temasta bulunmuyor hastalarla o yüzden gidicez
Siz bilirsiniz. Annem adim attigi an ben geldiğime pisman oldum demisti. Sizin kocaniz oturup konusunca anlayisli biriymiş. Bosanalim diye kabul etmis oyle demistiniz. Bi mesleginiz olsaydi icim daha rahat olurdu. Ama o evde de hizmetci gibi yaşayacaksınız. Uzayip kisalamayacaksiniz.

Hanimefendi ilk yorumunuzmus bi kere de size anlatiyim siddet gormesine razi gelmedim kocami vurdum itekledim car car bagirdim tehdit ettim. Ay şiştim buraya konu açarak ne büyük bi hata etmişim

Evet benim ihtiyacım olan guvenilir bi iş tek bu. Işim olsa kocamdanda mal alırım ailemle yasamazsam sorunum olmaz onlar da ufak tekef maddi destek sağlarlar. O iş de 2 kere olacak oldu son anda olmadi şu taseron kalkmasi beni mahvetti şimdi guzel bi isim olabilirdi

Annesinin kucaginda ama babasindan dayak yiyebiliyor. Ne koruyucu bir kucakmis o oyle masallah... korumasaniz ne olurdu acaba ?
Size daha cok yazip ne iyice siizi uzesim var ne de banlanasim. Belliki asla anlamiyorsunuz yazdiklarimi. Sizi kaderinizle basbasa birakiyorum.
Allah o yavrulari korusun. Konunun tum gidisati boyunca cocuklara uzuldum. Insallah annesinin ve hatta kendisinin dayak yedigi ortamda ruh sagliigini koruyabiilir. Tek temennim bu..

serseri erkek akrabalariniz varsa dikkat edin. Basiniza bela olmasinlar. Faydalanmak isteyenler olabilir. Evlen diye baski yapanlar da olabilir. Baska baska baskilar da goreceksiniz. Hazir olun. Ve bunlardan yılınca koca evine donecekseniz hiç evinkzden cıkmayin polisi arayin.

Yıllar önce durakta otobüs beklerken annesi 5 yaşlarında çocuğa vurdu diye bağırdım. Polis çağırırım dedim. Tartıştık. Ben çocuğa ve yaşlıya yapılan şeylere dayanamıyorum

Sizin tek yazma amaciniz zaten beni üzmek çünkü ruhunuz kötü. Benim kaderim gayet güzel bi kader sadece bi dönemden geçiyorum ve mücadeleyi asla bırakmıyorum hicbi zamanda birakmadim. Yavrularimi önce Allah sonrada ben koruyorum siz merak etmeyin. Fiziksel ve ruhsal sağlıkları da bozulmaz. Her insan gibi yavrularim ve ben zor dönemler geçirebiliriz önemli olan bu durumdan kurtulmak sonra zaten iyilesiriz.

Ailemin yaninda iş bulana kadar durcam sadece. Çalışmayıp orda durursam zaten evlen derler 2 2 4

Yıllar önce durakta otobüs beklerken annesi 5 yaşlarında çocuğa vurdu diye bağırdım. Polis çağırırım dedim. Tartıştık. Ben çocuğa ve yaşlıya yapılan şeylere dayanamıyorum
Kesinlikle bende ayniyim. Konu sahibin cocugu yasinda ogrencilerim var benim. Cok defa siddet gordugune sahit oldum bir cocugumun.bir gun dayanamadim. Sessiz sedasiz gidip sikayet ettim. Cocuk istismaridir bu. Gerekli yerlere bildirdim durumu mesela. Icim de cok rahat.
Bir de ben sadece popoya vurduguna inanmiyorum dedim diye beni bunu normallestirmekle sucladi
Aslinda demek istedigim kendine yapilan onca seye susarken cocugun poposuna vurdu diye kizacak bir kadin oldugunu dusunmememdi. Bunu da tamamen yazdiklarindan cikardim. Kendi kendime dusunmedim yani. Ama anlatamadim . Cunku o muhtesem bir anne

Kendime yapilanlara ses cikardim hanimefendi fazlasiyla ses çıkardım ama herkes tarafindan bastırıldım kadinlar kendi kendine sinmiyor el birligiyle kafasina vura vura sindiriliyor. Burda yarim yamalak okudugunuzla benim anneligimi sorguluyosunuz ben zaten ses cikarmayan bi anne olsam ne kocamla kavga eder tokat yerdim ne gelip burda konu açardım zaten tek gayem çocuğuma zarar gelmemesi

Bu boşanamayan bütün kadınları da ya aileleri evden kovmuş yada geri kabul etmiyolar. Hep aynı konular hep aynı içerikler. Ne vicdan varmış bu ana babalarda anlayamadım.
Benim başıma böle bişey gelse ben boşanmasam anam babam beni zorla boşatır alır geri.

Ne güzel şanslısınız olmasi gereken bu aslında. Görsen cahil demeyeceğin aileler babadir kocadır vurmus olsun diyo

Yahu elli kere yazildi. Polis arasana diye.
Neden cocugu alip odaya kapatmadin kendini? Madem zarar gelsin istemiyordun?
Niye polisi aramadin dayak yerken?
Neden karsi ciktin da tokat yedin?
Neden kadin siginma evine gitmedin?
Neden baba evine gitmeyi dusunuyorsun?
Neden neden neden?
Ben hepsinin cevabini biliyorum da iste yazmayacagim.
Ay lutfrn daha fazla yazma bana. Yildim.

Annem babam sahip çıkmıyor diyenlerin çoğuna bende inanmıyorum. Tek tük vardır böyle aile. Ben şimdi boşanan ailemin yanına gitmek istemem. Rahata alıştım. İşim var. İşim olmasaydı heralde koca evinde oturur çekerdim. Bizim insanımız elalem ne der. Kızı evlenince evlatlıktan mı çıkıyor ikinci el mi oluyor kütükten mi çıkıyor. Anlamıyorum ki

Bende senden yildim yaziyorum anlamiyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…