- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
Evde değil şuan...Kocaniz evde degilse toplayin. Evdeyse polisler gelince toplarsiniz
Yiyecek birşeyler almama gerek olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde değil şuan...Kocaniz evde degilse toplayin. Evdeyse polisler gelince toplarsiniz
5 sene onceki konuyu mu buldunuz kendinizi hakli cikarmak icin? Aman siz hic haksiz olmayin. 5 senede neler değişiyor neler. Bir insanin 5 sene onceki fikri 5 sene sonra ayni kalabilir mi? Sizin isiniz sadece elestirmek. Yedigi dayaklari hakli cikaracak bir sebep bulmak. Siz sakin haksiz olmayin.Diğer konularına baktım. Sadece bunu alıntıladım. Başka konuda annemden babamdan dayak yedim diyor. Diğer konuda temizlik yapmadım kızdı annemin evimdeyim diyor. Ama dayak yiyince anne sahip çıkmıyor. Adam zaten problemli ve ikinci çocuğu yapıyor. Ama başında böyle değildi diyor.
Konu sahibi kocasına aşık çocukları da dövse vazgeçmez ben bunu gördüm.
Kadir şeker gibi olmayacaksın demekki dayak yiyene göz yumacaksın. Kendisi yesin ama küçücük bebeğe dayak atıyorsa kimsesi de yoksa polis var. Polisi arasın. Haaa nerede yaşıyorsun demişsiniz.iş yerinde çocuk eniştesi ablasını dövmüş diye arkadaşlarını toplayıp adamı dövmüş. Gücü yeten yetene bu ülkede.
Mamasi bezi varsa al yanina. Simdilik birkac günlük ayarla. Ilac varsa kullandiginiz. Kimlikler telefon ped giyecek biraz hazirla iste kenarda dursun sakla hatta o cantayi. Ara gelir götürürler seni.Evde değil şuan...
Yiyecek birşeyler almama gerek olur mu
Sizi anitsayac.com sitesine davet ediyorum.Gücü yetmiyormuş
Var diye biliyorum aslında bu konuyu siber suçlara ihbar etsem çocuklar aileden alınmaz mı çok ciddi soruyorum 3 yaşındaki çocuk bu ya çocuk da değil bebekAllahım yok mu bizim ülkemizde böyle ailelerin elinden bu zavallı çocukları alıp kurtaracak bir mekanizma?
Mamasi bezi varsa al yanina. Simdilik birkac günlük ayarla. Ilac varsa kullandiginiz. Kimlikler telefon ped giyecek biraz hazirla iste kenarda dursun sakla hatta o cantayi. Ara gelir götürürler seni.
Varsa bende ihbar edeyim. BakalımVar diye biliyorum aslında bu konuyu siber suçlara ihbar etsem çocuklar aileden alınmaz mı çok ciddi soruyorum 3 yaşındaki çocuk bu ya çocuk da değil bebek
Senin ve çocuğunun şiddet gördüğü ev çok rahat yaniSığınma evini arastirdim ama cok bilgi bulamadim şartlar zor olduğunu rahat olmadığını duydum 2 çocukla gidebilir miyim acaba aliyolar mi 2 çocuk
Alinmaz canim.siber suc degil ayrica bu. Anneden alinmasina bir gerek de yok. Anne kendini ve çocuklarını koruyamayacak durumdaysa anneye ve cocuklara yuva acilir.siginma evine yerlestirilir. Kimse cocuklari anneden almaz. Sanıyorsunuz ki bu cocuklaru annesinden cok düşünüyorsunuz. Hicbiriniz onun kadar dusunemezsiniz.Var diye biliyorum aslında bu konuyu siber suçlara ihbar etsem çocuklar aileden alınmaz mı çok ciddi soruyorum 3 yaşındaki çocuk bu ya çocuk da değil bebek
Siber suç nedir siz once onu arastirin.Varsa bende ihbar edeyim. Bakalım
Evet canım bunun farkındayım annesinden daha çok düşünemeyiz ama anneside çocuğu babanın elinden almamış kiAlinmaz canim.siber suc degil ayrica bu. Anneden alinmasina bir gerek de yok. Anne kendini ve çocuklarını koruyamayacak durumdaysa anneye ve cocuklara yuva acilir.siginma evine yerlestirilir. Kimse cocuklari anneden almaz. Sanıyorsunuz ki bu cocuklaru annesinden cok düşünüyorsunuz. Hicbiriniz onun kadar dusunemezsiniz.
Ne deyim? Allah o cocuklari korusun...Gücü yetmiyormuş
Babaniza niye soyluyorsunuz? Bir erkeksiz hareket edemiyor musunuz? Universite okuyorsunuz ayaklarinuzin uzerinde durabilecek yastasiniz. Basta dediklerimi yapmiyorsunuz yanlis mi yapıyorum diyorsunuz. Evet yanlis yapiyorsunuz. Baba evine giderseniz koca evine döneceksiniz. Biz annemle hep döndük. Annem sigamadi cunku. Ev ev ustune olmadi. Onlar bizden bıkınca duzelir barisirsiniz dediler ve geri donduk.Kimliğim kayıp sadece coxugumun var
Babama söyledim sığınma evine gideceğimi gerek yok niye basvuriyosun dedi..
Yanlış mı yapıyorum.
Evimdeki birtakım eşyaları onlarla göndersem olur mu.
Ondan sonra arasam
Siber suçların ne olduğunu biliyorum ama hani bu internet üzerinde bir konu ya biz konu sahibinin adresini adını bilmiyoruz onlar bulurlar bi önlem alırlar mı anneye çocuklara yardım ederler mi diye bilmediğim için yazdım çünkü konu sahibi güvencesi olmadığı için hiç birşeye Cesaret edemiyor yaSiber suç nedir siz once onu arastirin.
Almis hanımefendi kendinize gelin klavye şovalyesi kesilmeyin. Siber suclari aramak falan. Siber suc ne desem tanimlayamazsiniz bile gelmis burada bunlari yaziyorsunuz. Yol gosterin su kadina. Yol yol. anneliginden vurmayin. Siddet goren kadin ozguvensizdir korkaktir cesaretsizdir cesaret verin. Yureklendirin. Sikayet etmek ne ya bu ne hasta bir ruh.Evet canım bunun farkındayım annesinden daha çok düşünemeyiz ama anneside çocuğu babanın elinden almamış ki
Ama demiyorlar gel otur demiyorlar ne yapacaksın virusun gecmesini mi bekleyeceksin? Sana bu kadar sefkatli davrandim yol gosterdim hala yapmiyorsun virus geçsin diye bekliyorsun. Onlem almadilar mi saniyorsun ya? Gerekirse sizi ayri eve koyarlar basi bos guvensiz mi birakacaklar? Devlet senin ailenden daha cok dusunur sizi.Arkadaslar anneme mesaj attım kesinlikle gel filan demiyo benimle kavga ediyo ben normal degilmisim kimsesiz gibi kadin siginma diyomusum babasi çocuğa vurabilirmiş. Kirada evleri var ev gelecek 1 arsalari daha var maddi durumları iyi. Beni evin birine oturtsalar çalış geçin deseler hicbi derdim olmaz kadın sığınmaya filan da ihtiyacim olmaz
Eşyalarımı napaym onlara da uzuluyoru.Babaniza niye soyluyorsunuz? Bir erkeksiz hareket edemiyor musunuz? Universite okuyorsunuz ayaklarinuzin uzerinde durabilecek yastasiniz. Basta dediklerimi yapmiyorsunuz yanlis mi yapıyorum diyorsunuz. Evet yanlis yapiyorsunuz. Baba evine giderseniz koca evine döneceksiniz. Biz annemle hep döndük. Annem sigamadi cunku. Ev ev ustune olmadi. Onlar bizden bıkınca duzelir barisirsiniz dediler ve geri donduk.
Bilmiyorsunuz iste siber suç o degil. Benim siber suçlarda bir dosyam var 1 sene oldu hala arastirmasi yapiliyor. Bambaska seyler onunla bu konuSiber suçların ne olduğunu biliyorum ama hani bu internet üzerinde bir konu ya biz konu sahibinin adresini adını bilmiyoruz onlar bulurlar bi önlem alırlar mı anneye çocuklara yardım ederler mi diye bilmediğim için yazdım çünkü konu sahibi güvencesi olmadığı için hiç birşeye Cesaret edemiyor ya
Benden size malzeme çıkmaz gidin başka birine sarın. Alıntılayıp durmayın zira muhatabım değilsiniz.Siber suç nedir siz once onu arastirin.