Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 gun beklenmesine de gerek yoktu. Temyiz dilekcesi vermeyeceklerini iki tarafta imzalarsa ayni gun kesinlesir. Bu 15 gun akli sonradan gelip bosanmayacagim diyenler icin. Bu surede taraflardan biri temyiz dilekcesi verirse surec sil bastan.Benim fazla surmedi bir gun protokol imzaladik ertesi gün 5 dk bosandik 15 günde kesinleşti. İnşallah sende hemen bosanirsin
Zaten iki yıl oldu bosandim ki15 gun beklenmesine de gerek yoktu. Temyiz dilekcesi vermeyeceklerini iki tarafta imzalarsa ayni gun kesinlesir. Bu 15 gun akli sonradan gelip bosanmayacagim diyenler icin. Bu surede taraflardan biri temyiz dilekcesi verirse surec sil bastan.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun ❤Allah hakkinizda hayirlar versin. Bu arada ailenizi ozellikle amcanizi takdir ettim. Gayet net,saygili bir durus sergilemisler. Yolunuz acik olsun.
Sizin surec icin yazmamistim cogu uye sadece burada yazilan bilgi ile yola cikmak zorunda kaliyor. Malum avukatlik ucretlerini her bosanma asamasindaki kadin karsilayamiyor.Zaten iki yıl oldu bosandim ki
Öyle evetSizin surec icin yazmamistim cogu uye sadece burada yazilan bilgi ile yola cikmak zorunda kaliyor. Malum avukatlik ucretlerini her bosanma asamasindaki kadin karsilayamiyor.
Tam olarak ne yazıyor mesela? Bu konu beni de çok düşündürüyor mesela en fazla kaç yıl uzarDavayı açtıktan sonra bana verilen kâğıtta 345 günü geçmeyecek şekilde gibi bisey yazıyordu inşallah daha fazla olmazda bir yılda biter
Gi4Tam olarak ne yazıyor mesela? Bu konu beni de çok düşündürüyor mesela en fazla kaç yıl uzar
Olsun canım bekliyorum eğer gerçekten öyleyse çok sevinicem çünküValla canim kagidim evde ancak yarın eve gidince net bir cevap verebilirim sana kusura bakma
Gi4
Tamam canım mutlaka dönecem sanaOlsun canım bekliyorum eğer gerçekten öyleyse çok sevinicem çünkü
Valla barışıvereceksin diye ödüm kopuyor.Tamam canım mutlaka dönecem sana
Ay öyle deme yaValla barışıvereceksin diye ödüm kopuyor.
canım bunlar senin boşanmayacağından okadar eminler ki. seni de davanı da ciddiye almıyolar besbelli. geri adım atma sakın ömür törpüsü yeminle. şimdi senin evde olduğunu oğluna yumurtlayıp sana yollayacak belliki. önlemini al derim.Bugün eve geldim
Suyla ilgili bi sorun vardı ev sahibim üst katta oturuyo gidip konuştum halletmelerini istedim x kişisinin numarası var ev sahibinde kimi aradığını bilmiyorum ama
Kv aradı beni hiç bisey yokmuş gibi
Ev sahibin aradı suyla ilgili bi sıkıntı varmış dedi evdemisin diye soruyor dedi
Ben biraz önce yukarı ciktim evde olduğumu biliyorlar ne alaka dedim
Aa geldin mi sen evde misin dedi
Evet dedim
(Lafı cevirdi) iste müsait misin diye sordu gelecekler galiba suya bakmak icin
Ben çıkar yukarı konuşurum şimdi sizi niye ariyorlar ki dedim kapattım yüzüne
Iki dk geçmedi yine aradı
Ev sahibi aradı suyu halletmişler ( nasıl olduysa hemen ) bi bak geliyo mu su dedi
Evet geliyo dedim tam kapatacaktım kızımı sordu nasıl diye iyi dedim sadce
E annenler nasıl iyiler mi dedi dalga geçer gibi sinir oldum zaten
Iyi dedim yine sadece
Pazartesi kızı al bize gel dedi amcası gelecek izmirden görecek özlemiş dedi
Neee dedim bize gel mi !! Ben niye geliyorum ya size ne alaka ne isim var bnm sizde dedim
X kişisi gitmiş mi gidecek miymiş pazartesi burda olmayacakmış e oda yok amcası nasıl görsün dedi
Görmesin ya banane dedim kapattım yüzüne
Ya neydi bu şimdi
Boşanma daavsi açılmışken bu kadar şey olmuşken bu pişkinlik ne böyle sinirden elim ayağım titriyor hala
Ne kadar haklı olsanız da bence böyle davranmayin. Yüzüne kapatmak terslemek filan. Size kötülüğü yapan eşiniz onlar ise hiç değilse sizden büyük insanlar. Aynı fikirde olmayabilirsiniz kibarca reddedin de hakliyken haksız duruma düşmeyin siz size yakışanı yapın herkes de utansın. Tabii mesafenizi koruyun ama demek istediğim onlar yüzünden ne karakterinizi bozun ne de kabalasin. Ben bunca gündür okuduklarımdan açıkçası size bu tavrı daha yakıştırdığim için nacizane tavsiye vermek istedim.Bugün eve geldim
Suyla ilgili bi sorun vardı ev sahibim üst katta oturuyo gidip konuştum halletmelerini istedim x kişisinin numarası var ev sahibinde kimi aradığını bilmiyorum ama
Kv aradı beni hiç bisey yokmuş gibi
Ev sahibin aradı suyla ilgili bi sıkıntı varmış dedi evdemisin diye soruyor dedi
Ben biraz önce yukarı ciktim evde olduğumu biliyorlar ne alaka dedim
Aa geldin mi sen evde misin dedi
Evet dedim
(Lafı cevirdi) iste müsait misin diye sordu gelecekler galiba suya bakmak icin
Ben çıkar yukarı konuşurum şimdi sizi niye ariyorlar ki dedim kapattım yüzüne
Iki dk geçmedi yine aradı
Ev sahibi aradı suyu halletmişler ( nasıl olduysa hemen ) bi bak geliyo mu su dedi
Evet geliyo dedim tam kapatacaktım kızımı sordu nasıl diye iyi dedim sadce
E annenler nasıl iyiler mi dedi dalga geçer gibi sinir oldum zaten
Iyi dedim yine sadece
Pazartesi kızı al bize gel dedi amcası gelecek izmirden görecek özlemiş dedi
Neee dedim bize gel mi !! Ben niye geliyorum ya size ne alaka ne isim var bnm sizde dedim
X kişisi gitmiş mi gidecek miymiş pazartesi burda olmayacakmış e oda yok amcası nasıl görsün dedi
Görmesin ya banane dedim kapattım yüzüne
Ya neydi bu şimdi
Boşanma daavsi açılmışken bu kadar şey olmuşken bu pişkinlik ne böyle sinirden elim ayağım titriyor hala