- 2 Şubat 2009
- 6.913
- 5
- 41
cnm bak sana birgünlük diyetimi yazıyım sabah 2dilim k.ekmek biraz peynir 3-4 zeytin 1yumurta haşlama arada 1 meyve akşam yemeğimi saat 17.00 te yerim bir tabak sebze yoğurt yada beyaz et salata su içiyorum 2.5litre nasıl haaaaa pilav çok seviyorum onuda 3kaşık yiyorum napıyım zayıflarken senin menün nasıldı benimki bana ii geliyo ama acaba benim tartımı yanlış eczanede tartıldım vermişim 90 olmuşum evdeki dijital bi vermiş gösteriyo ertesigün almış anlamıyom haliyle moral bozuluyo
canım menün sanki az gibi çünkü vücut alışırsa buna bir müddet sonra sabit kalır çünkü eksilteceğin yiyeceğin kalmaz, ben şu an yiyorum mesela 2 dilim ekmeği ee sen 90 kilosun 80e düşünce 1 dilime indirdin diyelim 70e gelince ne yapıcaksın, yani insan verdikçe veresi geliyor, bana herkes yeter yeter deyip duruyor, neden çünkü ben çok kiloluydum ve kıyaslama yapınca süper bir görünüm ama normal kiloda olan biri için hala biraz balık etliyim, demem o ki biraz arttır aradarda süt iç yoğurt ye meyve ye mutlaka 5de çok erken bence, 5de yersen akşam yemeğini 8-9 gibi bir süt yada meyve arası yap...
bu arada özelden mesaj atınca tanıyamadım şimdi hatırladım kusura bakma canım, özelden çok mesaj alıyorum da hepsini aynı gün cevaplayınca karışıyor