Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

Merhaba Canım :KK3:
Seni K.H diyeti topicinden hatırlıyorum diyet başarı öykünü okurken ben bu rumuzu nerden hatırlıyorum diye düşünüyordum okuyunca emin oldum demek sen Kh 5 kilo verdin :KK61: ben 15 günde 2 kilo verince bırakmıştım maşallaaahhh sen vermiş bitirmişsin kiloları ben yavaaaşşş yavaaaaaaşşş veriyorum ama benim 1. senem haziranda dolacak ve bu motivasyon eksikliği duyduğum günlerde resimlerini görmek ilaç gibi geldi :KK16: bende hazirana kadar 15-20 kilo daha verebilirimde senin gibi bir başarı öyküsü hazırlayabilirim umarım :81:
Tebrik ediyorum çok güzel olmuşsun :KK71:

Merhaba Canım :KK3:
Seni K.H diyeti topicinden hatırlıyorum diyet başarı öykünü okurken ben bu rumuzu nerden hatırlıyorum diye düşünüyordum okuyunca emin oldum demek sen Kh 5 kilo verdin :KK61: ben 15 günde 2 kilo verince bırakmıştım maşallaaahhh sen vermiş bitirmişsin kiloları ben yavaaaşşş yavaaaaaaşşş veriyorum ama benim 1. senem haziranda dolacak ve bu motivasyon eksikliği duyduğum günlerde resimlerini görmek ilaç gibi geldi :KK16: bende hazirana kadar 15-20 kilo daha verebilirimde senin gibi bir başarı öyküsü hazırlayabilirim umarım :81:
Tebrik ediyorum çok güzel olmuşsun :KK71:

aa evet tatlım bende seni hatırlıyorum, maşallah sende ilerlemişsin bayaa, başarı öykümü zaten birilerine faydam olsun diye yazdım amacım ulaştıysam ne mutlu bana :KK61:

yaza çıtır girmen dileğiyle canım :KK71: :KK71:

kızlar...

proteinle karbonhidratı bir arada yemeyin...

yoğurtla- makarna

etli- nohut yada fasülye

tavukla yada etle- pilav

patatesle-yoğurt

yani tümm lezzetli şeyler yasak :KK52: :KK52:

belki haftada 1 gün kendinize ödül olarak verebilirsiniz :KK64: :KK64:

ayyy ben yoğurdu hep ekmekle yeirm :KK43: ama o zaman şu k-flakesle de sütü birlikte yememem gerekir o nasıl olcak? :S

ayyy ben yoğurdu hep ekmekle yeirm :KK43: ama o zaman şu k-flakesle de sütü birlikte yememem gerekir o nasıl olcak? :S

evett :KK1: hele onu hiç yeme yaa ne gerek var, onun yerine 1sebze ye daha iyi vallahi ağzıma sürmedim onu 26 kilo verdiğim sürede müsli filan yiyorlar ben hiç yemedim :KK68:

sbah tok tutuo die yiodum ama :KK43: koca paket boşa gitti görüomusun :KK70: bari kardeşime kraker niyetine versin annem küçücük çocuğun bile göbeği var bizim evde ya :KK70: nasıl bi besleniosak ailece tombişiz resmen :KK70: nese o zaman 1 bardak light süt ve 1 elma başlasam güne? gerçi o da karbonhidrat en iyisi 1 bardak süt içip çıkıyım evden ara öğünde yerim elmayı da :KK70:

öncelikle tebrikler kesinlikle etkileyici bi hikaye we de fotoğraflar..26 kilo..dile kolay dicem ama dile bile kolay diil helal ne diyim:) 10 kilo wermem gerek..ama gün boyu dikkat etsem de bu akşam çayları beni mahwediyo..we de boğazına düşkün eşim..bi gün dursam iki gün dursam o yiyince benim de cnm istiyo..ooy oy..başlamak gerek bi yerden dimi..

izlemcim banada gaz verdin gece gece.

ne yapsam baslasam fena oliycak galiba.

bu arada seni tebrik ederim canim. yavas yavas gittin ama tam gittin.
:KK71:tebrikler

sbah tok tutuo die yiodum ama :KK43: koca paket boşa gitti görüomusun :KK70: bari kardeşime kraker niyetine versin annem küçücük çocuğun bile göbeği var bizim evde ya :KK70: nasıl bi besleniosak ailece tombişiz resmen :KK70: nese o zaman 1 bardak light süt ve 1 elma başlasam güne? gerçi o da karbonhidrat en iyisi 1 bardak süt içip çıkıyım evden ara öğünde yerim elmayı da :KK70:

wallahi tatlım istersen sabahları ye, çünkü erken bir vakitte kalkıyorsun sanırım, diyetisyenler hep bu ayrımı yapıyor o yüzden türk mutfağı vücut düzenine aykırı diyorlar hep, kahvaltı edemiyorsan eğer, karbonhidrat diyeti yapmıyorsan elmanın kalorisi düşük, süt ve elma bikaç fındık süper bir başlangıç olur bence...:KK54:

sormak istediğin bişiy olursa sor tatlım :KK71:

öncelikle tebrikler kesinlikle etkileyici bi hikaye we de fotoğraflar..26 kilo..dile kolay dicem ama dile bile kolay diil helal ne diyim:) 10 kilo wermem gerek..ama gün boyu dikkat etsem de bu akşam çayları beni mahwediyo..we de boğazına düşkün eşim..bi gün dursam iki gün dursam o yiyince benim de cnm istiyo..ooy oy..başlamak gerek bi yerden dimi..

çook teşekkür ederim canım, ahh o akşam çayları, şu anda bile en büyük zevkim, akşamları çay koyarken gözüm yanında ne yesek diye arıyor, buna bazen yeniliyorum bazen hiç kulak asmıyorum iç sesime :KK1: kapıyorum 1 tane incir 2-3 kupa çay içiyorum onunla minik minik ısıra ısıra, çereze gofrete girersek yandık... :KK50:

aman canım ne yaparsan kendine yaparsın, istersen haftada 1 gün kendine çayın yanında bişiy yeme ödülü ver, o zzaman cısss lara elin pek uzanmaz :KK71:
izlemcim banada gaz verdin gece gece.

ne yapsam baslasam fena oliycak galiba.

bu arada seni tebrik ederim canim. yavas yavas gittin ama tam gittin.
:KK71:tebrikler

tubacım çok teşekkür ederim, evet 1 senede verdim vallahi, biliyorum ki hızlı verilen kilolar hızlı geri alınıyor, ben şimdi oğlumu 1 saat taşıdım mı yoruluyorum, ama 2 katından daha fazlasını sürekli üstümde taşıyordum yazık vücuda vallahi, insan hafifliyor yaa, bir an önce tartıl canım topiğimize uğra

hepp destekkk tam destek :KK71:

vallahi tek kelimeyle harikasın muhteşemsin vs. vs..... uzar gider çok güzel bir hikayen var. destekleyici, örnek alınacak türden yani. bende doğum kilolarını vermeye çalışanlardanım.yeni başladım. 64 kg. şuan 62,5 açken ama. akşamları yemek yememeye çalışıyorum. ya da ekmekzi çok az saat 5 de falan atıştırıyorum. yada dediğn gibi tadımlık yiyorum.
insan bi yemeye başlayınca geri çekemiyor kendini. bende zayıflamak istiyorum hem de çoook.
takipteyim.

zuzzu seni burda buldum demek bebeğin 1 yaşında. geçen sene senle aynı topicdeydik. sonra bi hamile kaldın kaybettim seni. 2 aysonrada ben hamile kaldım. şu an 10 aylık oğlum var. şimdi aldığım o kiloları vermeye çalışıyorum bende. göbek çok kötü şiş halen sanki. hele oturunca o üstteki can simidi üfff çok iğrenç geliyor. rahatca badilerini giyemiyorsun. yaza kadar 55 kilo olmak istiyorum bakalım inşallah.kendine güvenin kalmıyor. aynaya bakınca güzel görünmek istiyor insan. ben şu an ilteyim yoğunuz çok da giremiyorum açıkcası. evdeki interneti de kapattık. şu an boşum başarı hikayelerini oluyorum. kutluyorum zayıflayanları. bişey sorcam zayıfladıktan sonra göbeğinde sıkılaşması lazım basen falan ne yapıyorsunuz acaba takdım bu göbdeğe. dümdüz olsun kıtfetlerden fışkırmasın ahhh ne güzel dimi.

vallahi tek kelimeyle harikasın muhteşemsin vs. vs..... uzar gider çok güzel bir hikayen var. destekleyici, örnek alınacak türden yani. bende doğum kilolarını vermeye çalışanlardanım.yeni başladım. 64 kg. şuan 62,5 açken ama. akşamları yemek yememeye çalışıyorum. ya da ekmekzi çok az saat 5 de falan atıştırıyorum. yada dediğn gibi tadımlık yiyorum.
insan bi yemeye başlayınca geri çekemiyor kendini. bende zayıflamak istiyorum hem de çoook.
takipteyim.

teşekkür ederim canım, çok naziksin, akşamları yememek yarine hafif geçirirsen yatmaya yakın bişiylere saldırmassın canım :KK56:

kilon aslında çok iyi ama, insanın kendisini mutlu olduğu kiloda hissetmesi gibisi yok gerçekten de :KK12: :KK12:

darkolive haklısın biyerden başlamak gerek bu akşam çay demlemedim sırf yanına bişiy yemiyim diye.:) bakalım nekadar sürcek..

çidoo:) kk küçükmüş karşılaştık yine:) Allah bağışlasın yawruşunu..15 aylık kuduruk bi kızım war..hiç giremiyorum nete..epeydirde girmemiştim kkya dün gece ööle bi bakarken burası dikkatimi çekti..göbek olayı kötü..yumuş yumuş heryerim pofuduk poğça gibi,elini attımı içi doluyo maşallah:) ay söylerken bile sinir oluyorum..nekadar dikkat etsek de egzersiz olmadan mümkün diil,,ama hal kalmıyoki bişi yapcak..kızım günde bi saat uyuyo,gece de hala saat başı kalkıyo..o uyudumu ya ew işi yapıyorum yada uzanıyorum.heryerim ağrıyo mekik filan hak getire..akşamları bi 20 dk yüyümeye başladım bakalım..bide porsiyonları biraz küçültmeyeçalışıyorum.. ah bi de aburcuburu kesmeyi başarabilirsem gider iişallah kilolar..niyeyse hiç inanasım gelmiyo ama...:KK30:

benim şöle bi sorunum var mesala iki üç gün dikkat edeyim yemegime göbegim küçlüo ama bigün yiim yine hamile gibi oluyor göbeiim ne yapmam lazm

benim şöle bi sorunum var mesala iki üç gün dikkat edeyim yemegime göbegim küçlüo ama bigün yiim yine hamile gibi oluyor göbeiim ne yapmam lazm

wallahi canım bazılarının midesi dışarda olur derler, hamile olduğunda filan 2-3 aylıkken dışarı çıkar, belkide senin yapında öyledir, hiç bilmiyorum

acaba midene gaz mı oluyorki yediklerinden :26:

ya harikasınnnnn. gerçekten büyük azimmm yaa ne kadar değişmişsin bambaşka biri olmuşsun çıtı pıtı. tebrik ederim gerçekten ben 7 kiloyu veremiyorum 26 kilo vermişsn ve şuan benden zayıfsın:) helal olsun sana. azmini ve başarını kutluyorumm. buarada ben de mersiniyim ah o mersinin yemekleri yok mu:KK61::KK61:

küçük kilolar daha zor veriliyor. ben de sizin gibi 7 kiloyu hedefledim. 1 haftadır dikkat ediyorum yediklerime. tartılmadım ama inceldiğimi fark ediyorum.ilk 3 gün zor. ondan sonra mide alışıyor.
yöresel yemeklerden uzak durmak en iyisi. akşamları ev yapımı çorba içiyorum. yarım dilim ekmek.
ekmeği keserseniz kilo vermeye başlarsınız sanırım.
konu sahibini azminden ötürü kutların. son resminde çok fit gözüküyor. bence daha fazla vermesine gerek yok. sporla kilo sabitlese yeterli olacak gibi.

hakikaten hikayene bayıldım su an benle aynı kilodasın.tabi bu senin için zevk çunku sen nerlerden o noktaya geldin.ben de üniversite dönemimde aldığım 14 kiloyu vermeliyim 50 den 64 e nasıl cktım anlamadım bile.2.öğretim olmamın etkisi büyüktü .neyse cok azimlendim vallahi.seni kocaman tebrik ediyorum cok fit ve tatlı bi anne olmussun:KK3:

darkolive haklısın biyerden başlamak gerek bu akşam çay demlemedim sırf yanına bişiy yemiyim diye.:) bakalım nekadar sürcek..

çidoo:) kk küçükmüş karşılaştık yine:) Allah bağışlasın yawruşunu..15 aylık kuduruk bi kızım war..hiç giremiyorum nete..epeydirde girmemiştim kkya dün gece ööle bi bakarken burası dikkatimi çekti..göbek olayı kötü..yumuş yumuş heryerim pofuduk poğça gibi,elini attımı içi doluyo maşallah:) ay söylerken bile sinir oluyorum..nekadar dikkat etsek de egzersiz olmadan mümkün diil,,ama hal kalmıyoki bişi yapcak..kızım günde bi saat uyuyo,gece de hala saat başı kalkıyo..o uyudumu ya ew işi yapıyorum yada uzanıyorum.heryerim ağrıyo mekik filan hak getire..akşamları bi 20 dk yüyümeye başladım bakalım..bide porsiyonları biraz küçültmeyeçalışıyorum.. ah bi de aburcuburu kesmeyi başarabilirsem gider iişallah kilolar..niyeyse hiç inanasım gelmiyo ama...:KK30:

canım yazını okurken güldüm. tıokı beni anlatmışsın.ufaklıkla uğraşması zor valla. büyüdükce daha bir yaramaz oluyorlar. gündüzleri benimki de 1 saat falan uyuyor. geceelri de uyanıyor. inşallah uykuları düzene girerde biraz rahatlarız. göbeğime baktıkça kötü oluyorum. kat kat olmuş durumda. doğumdan sonra hiç çekmedi ya. mekik spor zor iş hem iş hem çocuk olunca. bende işe gelip giderken yürüyorum o kadar. sabahları sirkeli limonlu ılık su içmeyi ihmal etme. faydası oluyor. ekmeğide kahvaltıda yemeye çalış. akşamları işten geldikten sonra atıştırıyorum. dün evde cips vardı. ben cipse bakıyorum cips bana saat 9 olmuş ayyy nasıl canım istedi dedim ki kızım kendine gel şu paketteki cipsemi yenileceksin. yesen nolcak başın gögemi erecek. sonra vah tüh keşkeler pişmanlıklar. mutfakdan aldım. salona attım paketi. hemen bir portakal soydum yedim. o iyi geldi. sabır irade işi bu zayıflamak. herkese başarılar. zuZuma da :)))))

haha:KK70: aynı şley dün gece benimde başıma geldi tam yatıcakytım baktım mutfakta son 2 tane fıstıklı kurabiye ordan bana bakıoo :KK70: böle bi 10-15 saniye uzaktan izledim kurab,iyeyi :KK70: sonra dedim ki şimdi şu 2 kurabiyeye karşı gelebilirsen bundan sonra her türlü canının çektiği şeye de karşı gelebilirsin bu senin iraden dedim ve ztn kendini tutupta yemezsen zayıflarsın dedim :KK70: suyumu içtim odama geçtim :KK70: gerçi kurabiyenin birini sdabah kahvaltıda yedim ama bütün gün bi daha bişiler yiyecek fırsat bulamadım akşam yemeğine kadar ztn :KK70:

haha:KK70: aynı şley dün gece benimde başıma geldi tam yatıcakytım baktım mutfakta son 2 tane fıstıklı kurabiye ordan bana bakıoo :KK70: böle bi 10-15 saniye uzaktan izledim kurab,iyeyi :KK70: sonra dedim ki şimdi şu 2 kurabiyeye karşı gelebilirsen bundan sonra her türlü canının çektiği şeye de karşı gelebilirsin bu senin iraden dedim ve ztn kendini tutupta yemezsen zayıflarsın dedim :KK70: suyumu içtim odama geçtim :KK70: gerçi kurabiyenin birini sdabah kahvaltıda yedim ama bütün gün bi daha bişiler yiyecek fırsat bulamadım akşam yemeğine kadar ztn :KK70:

hehhe çok hoş yaa, kurabiyeyle bakışmak süper olsa gerek, midende olmadan :KK1:

X