Daphnis'in 12 yıllık evini gezmek ister misniz?

eviniz çok güzel bende böyle severim.oğlunuzun odasıda fenerbahçeli onuda beğendim..
güle güle oturun

Kütüphanesi geniş, kitabı bol bir ev...ne mutlualkisalkisalkis:asigim:
minik kuzucukları yerim ben, öpe öpe kızartırım yanaklarını maşallah onlara:nazar:opuyorumnanaktan evinizden neşe eksik olmasın inşallaha.s.

bülent inan abiniz mi. peki beren saat neyiniz?:) paparazzi gibi oldum ama merak ettim.
bu arada evinizi yenilemesenizde güzel bir eviniz var. kitaplık yeter zaten. benimde hayalim. ama öyle bir kitaplığa yer yok evimde malesef:KK43:
güle güle oturun.

iyi günlerde ağız tadıyla oturun.kütüphanenize bayıldım benim de hayallerimden biri böyle kocaman geniş bir kütüphane...
o çocuklar ne şekerler tanrım civciv gibiler nazar dağmesin:nazar:tabi kütüphanenize de...

eviniz çok güzel..
çocuklarınızda harika :nazar:
sanırım 3 tane
kızlar ikizmi??

yegeninizde tam ısırmalık :asigim:
hemşeriyiz ayrıca

Cok guzel eviniz iyi gunlerde oturun insallah.Bu arada yegenlere bayildim cok tatlilar.hele ikizler masallah hemde 41 kere.Benim de 13 aylik ikiz ogullarim var.cok guzel bir duygu tabi okadarda yorucu.

Eviniz çok güzel sade ve ihtiyaçlara uygun. Ne güzel oğlunuz 11 yaşında.. Benim oğlum 5 aylık olacak. Bende o günleri görebilecekmiyim :)

Yeşim1912 canım Bülent ınal değil Bülent Alkış kardeşim,beren de arkadaşımız.
cagla67 çok teşekkürler canım.
hidennisko çok teşekkür ederim canım.Evet kızlar ikiz.
Rüzgarım ve melek sizlere de çok teşekkür derim.Çocuklarınızla birlikte mutlu günler dilerim.Bence çocuk kadar insanı mutlu eden ve hayata bağlayan başka hiçbirşey yok.

daphnis ablacim(ablacim diyorum hem yasiniz benden buyuk hemde saygimdan dolayi) oncelikle cok mutevazi bir bayan olmaniz yazilarinizdan dolayi dikkatimi cekti..evinizide cokk begendim tam boyle egitimli kulturlu bir insanin yasadigi ev gibi ne diyelim mutlu huzurlu gunler gecirmeniz dilegiyle:nazar:a.s.

daphnis ablacim(ablacim diyorum hem yasiniz benden buyuk hemde saygimdan dolayi) oncelikle cok mutevazi bir bayan olmaniz yazilarinizdan dolayi dikkatimi cekti..evinizide cokk begendim tam boyle egitimli kulturlu bir insanin yasadigi ev gibi ne diyelim mutlu huzurlu gunler gecirmeniz dilegiyle:nazar:a.s.

Canım ben de bu güzel yorumundan dolayı çok teşekkür ederim.Sevgiler..

sevgili daphnisin paylaşımın için teşekkürler...çok sade ve güzel bir evin var...sevdiklerinle güle güle oturman dileğiyle:nazar:a.s.

ben yeni gördüm bunları:)Herşey çok güzel ve sıcak...Bize de sizin kütüphanenizden lazım...Ailenle ve sevdiklerinle mutluluklar:)

ev 12 yıllık olabilir ama eşyaların yeni olduğu aşikar

canım bu eşyalar hiç 12 yıllık gibi değil ablam 12 yıllık evli ve herşeyi demode koltuk takımından yatak odası takımına sen yenilemişssin şekerim

X