Daphnis'in 12 yıllık evini gezmek ister misniz?

Fotodaki oyuncuyu tanıdım ama evde bi hayranı vardır o yüzden fotoğrafı çerçeveletilmiştir diye düşündüm aklımın ucundan geçmedi kardeşiniz oldugu tabi ünlü tanıdığımız olmyınca tuhaf geliyor bize anacım kaydirigubbakcemile3 evin çok güzel oldukça spor ve şık döşenmiş dünya tatlısı ikizleri ve küçük delikanlıyı öp yanaklarından benim için çok tatlılar maşallah ...

yiğenleriniz çok tatlı.....benim içinde en değerli şey kıtaplıgımdır...yuvanızdan mutluluk eksık olmasın...

yiğen değil öğretmen hanım yeğen(kusura bakmayın çok kızıyorum hele hele bunu bir öğretmen yaparsa daha da çok kızıyorum) lütfen dilimizi doğru kullanalım

kardeşinizi de sanırırm tıyatrocu degılmı
cunku kutuphandakı cercevlı resımden tandıım

Son düzenleme:
çok güsel eviniz...
girişte holde shagyy halı kullanmışsın...kullanımından memnun musun canım..

çok güzel evin beren saat te öyle:asigim::roflol: güle güle oturunkaydirigubbakcemile5

daphnis evin çok güzel spor ve rahat. kitaplığa bayıldım bende, birde duvardaki rölyeflere ve biblolara tarihi yansıtan aksesuarları seviyorsun heralde, bende de var birkaç tane çok seviyorum o yüzden dikkatimi çekti.

Çok teşekkür ederim.Antik dönem objelerimdaha da fazla ama düzenleme yapmam gerek.Hepsini koyamadım.Bu arada arkeoloji mezunuyum . :))

X