Daphnis'in 12 yıllık evini gezmek ister misniz?

eviniz çok güsel :) ancak dikkatimi bişi çektii.. kütüphanedeki bi fotograf.. o resimdeki eşiniz mi?? ben onu oyuncu birine benzettim :1closedeyes:

Canım bu soruyu çok soran oldu.Cevaplar ara sayfalarda kalmış.Bu yüzden bu konu ile ilgili yanıtları ve fotoğrafları 3. sayfaya taşıdım.Teşekkürler..

ikiz bebeişler muhteşem bayıldım onlara nekadar güzeller maşallah nazar degmesin..

evin kucuklugu buyuklugu hic onemli degil,onemli olan temizligi bence,burdan bile nekadar temiz bi kadin oldugun belli canim:lepi:,Allahim huzurla oturmayi nasip etsin guzelim..:Saruboceq:a.s.

Çok güzel evin varmış özellikle mutfakdaki sarı sürahi ne kadar uymuş öle sarı sandalyelere hele o iki bıcırık kızlara bittim Allah bağışlasın ömür boyu eşiniz çocuklarınızla sağlıkla kalın :nazar:

bencede çok güzel hayat dolu bi ev mutlu bi ailenin yaşadığı belli umarım bu mutluluk bi ömür sürer a.s.

evin kucuklugu buyuklugu hic onemli degil,onemli olan temizligi bence,burdan bile nekadar temiz bi kadin oldugun belli canim:lepi:,Allahim huzurla oturmayi nasip etsin guzelim..:Saruboceq:a.s.

Canım çok teşekkür ederim.Bazen gün geliyo bir bardağı bile jkaldıracak zamanım olmuyo inan ki.Çalışan biri olunca sürekli evde her şeyi anında toplamak temzilemek gerekiyo.Çünkü birikktikçe daha da çoğalıyo.Ama elimden geldiğince işleri biriktirmiyorum.Herşeyi gün be gün yapmaya çalışıyorum.Çok teşekkürler yorumun için.

12 yıllık evli olmana rağmen herşey pırıl pırıl
allah mutluluğunuzu bozmasın

her şey çok güzel, hatta fotolardan seçebildiğim kadarıyla sende çok güzelsin, çok bakımlısın. Allah ağzınızın tadını arttırsın canım. sevgiler. Bu arada evinde ne 12 yılı 2 yıllık evlere taş çıkartır maşallah.

ay ben o ikizleri yerim allah nazardan saklasın maşallah isimleri ne sakıncası yoksa sorabilirmiyim

tabi bebişinde?

ayrıca eviniz de çok şirin:)

her şey çok güzel, hatta fotolardan seçebildiğim kadarıyla sende çok güzelsin, çok bakımlısın. Allah ağzınızın tadını arttırsın canım. sevgiler. Bu arada evinde ne 12 yılı 2 yıllık evlere taş çıkartır maşallah.

Canım çok teşekkür ederim.Beni onure ettin.Ben yeniliği değişikliği çok seviyorum.İkizler burcu ,çabuk sıkılırım ,sürekli yenilik isterim.Bu yüzden evimi de ,gardolabımı da gücüm yettiğince yenilemeye çalışıyorum.

X