Dalga mı geçiyor bu adam?

Dalga geçer gibi değil konu çok net aslında. Sevgilisinden daha kıymetli değilsin,ama beğenilmekte hoşuna gittiği için sana kaş göz yapıyor.Erkek psikolojisi.Eğer iki resim beğenmesinin anlamı seni sevmek olsaydı sevgilisinden ayrılır seninle görüşürdü.Bu foto beğenmeler sevgilisi görüp duyana kadar,kız duyunca direkt kapıya konursun.Ayrıca sevgilisi olduğunu duyduğunda çocuğu silmemek filan ne oluyor ya hiç sevmiyorum böyle kızlarıda haa.Yer yüzünde size görüşmek için yalvarıcak adammı yokta sevgilim var diyip iki resim beğenenden medet umup anlam çıkarmaya çalışıcak kadar saçma düşünüyosunuz. KENDİNİZİ SEVİN KENDİNİZİİİİİ.

Bence size karsı bos degil ama diger kıza karsı hisleri daha kuvvetli.Size cevap vermemesi diger kızla konusmasından dolayı olabilir.Bence eger onunla birlikte olamasaydı o zaman size cevap vericekti bende senden hoslanıyorum diye.Fotografınızı begendi cünkü ilginiz hosuna gidiyor ve sizi elinde tutmak istiyor

elif hiç vaz geçmeyeceksin değil mi,her hareketten anlam çıkarmaktan

bir anlam çıkartmıyorum

ben herşeyden anlam çıkartmıyorum hanım efendi. ayrıca sevgilisi oldğunu blmediğim zamanlarda ble annemle falan denk geldiğimzde kendi muhabbet kuruyordu hemen brşeylerden bahsetmeye çabalıyordu benle falan.

blmiyorum ama ne zaman görse beni yolda falan hemen muhabbet ediyor blhassa annem oluyor yanmda ama genellikle muhabbeti benmle oluyor uzatmaya çalışıyor falan. hatta daha önce ortak arkadaşlardan resmlermi görmüş bir sürü yazarla resmin vr falan demişti :)

Elinde tutmaya calısıyor cogu insanın hosuna gider öyle.Mesela tanıdıgım arkadaslarım biri onu seviyor o onu sevmiyor sonra cocuk ondan vazgecince cocugu sevmesede bozuluyor böyle üzülüyordu

Sevgilisi olduğunu bilmediğin zamanlardan bahsetmiyorum ki ben.Sevgilim var dedikten sonrası için bahsediyorum.Eğer sen buna tepki koyabilicek kadar kendini önemseseydin bence şuan bu konuyu dahi açmazdın.Yanlış anlama lütfen bak ben seni yargılamıyorum.Niyede şudur da budurda demiyorum benim haddim değil.Ama senin Sevgilisi kadar değerli olmadığın aşikar.Fotolarımı neden beğeniyo bu şimdi ekler eklemez beğeniyor yoksa her dk beni takip mi ediyor anlamında sorular çıkmış yazdıklarından.Bende diyorum ki böyle bişey söz konusu değil.Bu sadece sevgilisi bunu fark edene kadar sürer.Bunu sen boşver, değil sevgilim var dediği halde karakterli bir duruş gösteremeyen erkek, sana seninle 2 dk fazla görüşmek için çırpınan biriyle bak yoluna.Söylemek istediğim bu.

Ailece görüştüğünüz öyle yazmışsınız, annenizle gördüğünde bile konuşmak istemesi normal bir şey. Size açık açık sevgilisi olduğunu söylemiş. Sürekli fotoğraflarınızı beğeniyor olması bu gerçeği değiştirmez sevgilisi var. Fotoğraf beğenmesi size karşı bir şey hissediyor anlamına gelmez. Bende beğeniyorum arkadaşlarımın fotoğraflarını, bunların içinde evli olan var, sevgilisi olan var. Bence siz onu daha fazla düşünmeyi bırakın.

Elinde tutmaya calısıyor cogu insanın hosuna gider öyle.Mesela tanıdıgım arkadaslarım biri onu seviyor o onu sevmiyor sonra cocuk ondan vazgecince cocugu sevmesede bozuluyor böyle üzülüyordu

erkek milleti

ailecek görüştüğümüz biri değil annemle benm tandğm bri annemde benm vasıtamla tanıyor

yoluma bakıyorum zaten

Realistliğine sağlık kıııııııııııııız. Seviyorum seni ve fikirlerini valla

Benimde eşim var, ama fb ta neredeyse gördüğüm bütün kedi (erkek dişi farketmez) resimlerini beğeniyorum. Bu hesaba göre, bende Kedilerle dalga geçiyorum.

Bu adamdan hayir gelmez.bosver oda ne isyedigini ne dusundugunu bilmiyor.Bastan sil gitsin yoksa ilerde uzulursun..

en mantıklı yorumları yapan yeni üyelerden birisin. hatta şu an favorisin bu konuda benim için söylemeden geçemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…