- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.869
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
bakıyor ediyor görüyor.Bu adam ne yapıyor anladım
cevap evet.ilgi çekmeye çalışan ıssız adam modları.dinlen dinlen kaç.kaçmazsan canın yanacak.
3-4 saat önceki resimde anasayfa da gözüküyor. Ben görüyorum yani
3-4 saat önceki resimde anasayfa da gözüküyor. Ben görüyorum yani
Bir adam düşünün kız adamdan hoşlanıyor adam bunu biliyor susuyor bir kaç hafta ve sonra sevgilim var diyor sevgilim var demesinden 5 dakika sonra kızın resmini beğeniyor . resim atıyor kız 3-4 saat sonra beğeniyor demekki profile bakıyor ki 3-4 saat önce ki resmi beğeniyor 1 kez olsa tesadüf denilir her resim attığında yapıyor. yani kızın profiline bakıp duruyor . dalga mı geçiyor bu adam
"Sevgilim var" dedikten sonra olay bitmiştir zaten.
Ne yapıyor diye sorgulamanın anlamı yok.
her yaptğına anlam yüklemiyorum tavrı resmen dalga geçer gibi.her yaptığına anlam yükleyen bir kız olduğu için iyi de yapıyor. Sen hala aynı yerdesin
her yaptğına anlam yüklemiyorum tavrı resmen dalga geçer gibi.
Sevgilisi varmış iste ne yapacaksın amacini allah aşkına.hadi 1 kez desem tamam 2 kez desem tamam ama bir hafta boyunca denedim her gün resim attım her gün aynı şey oldu
Bacım Ben iki gün önceki resmi anasayfamda görüp begeniyorum ne diyon
Bu bir kistas değil ayrıca. Fotomu begendi, yok beni laykladi, ay favorilere ekledi kesin aşık gibi birşeye benzemis. Yok öyle dünya.
etmiyorum zaten kendisiyle aramda sınır oldğnu biliyore müsade etme de geçemesin
normalde beğenen biri değil. genelde pc den giriyorum ve sağda km neyi beğenmiş çıkıyor beğeni yapmayan durumlarındaki yorumlara dahi yanıt vermeyen adam ne zaman resim atsam direk hopp beğeniyor 10 tane atsam 10unudaEee bende görüyorum telefonda özellike çok çıkıyor. ayrıca sevgilim var demiş sevgilisi oan adam foto beğenemez diye bir kural yokki
Bir adam düşünün kız adamdan hoşlanıyor adam bunu biliyor susuyor bir kaç hafta ve sonra sevgilim var diyor sevgilim var demesinden 5 dakika sonra kızın resmini beğeniyor . resim atıyor kız 3-4 saat sonra beğeniyor demekki profile bakıyor ki 3-4 saat önce ki resmi beğeniyor 1 kez olsa tesadüf denilir her resim attığında yapıyor. yani kızın profiline bakıp duruyor . dalga mı geçiyor bu adam
Kac yasinda bu adam?
25 zıpzıpcım