Dalga mı geçiyor bu adam?

öyle br şey düşünmüyorum zaten ama bu şekilde kaçan kovalanır mantığıyla davranması saçma.

etmiyorum zaten kendisiyle aramda sınır oldğnu biliyor
Sana birşey deyim mi. Erkekler sadece layklar. Kimi laykladigina adam gibi bakmaz bile çok ciddiyim. Yani sen sorsan sen beni mi laykladin diye belki hatirlamaz bile o derece. Anlam yükleme o yüzden. Yani hic dusunmene bile değmez.

Erkekler kızların fotoğrafını beğenemez mi?

Hoşlandığını belli etmek için Facebookta resim beğenme işini ergenler yapıyor.

"Resmimi beğendi demek beni de beğeniyor" diye düşünmeyi de.

"Beğeni yapmayan yorumlara yanıt vermeyen adam benim bütün resimlerimi beğeniyor" vs.

Ee yani?

Sevgilisi olmayan biri için bile facebooktaki hareketlerden anlam çıkarmak boş işken...

"Sevgilim var" diyen çocuk ilan-ı aşk etse ne olacak.

Bütün bunlara rağmen madem size meyilli olduğu için bunları yapıyor anlamını çıkarıyorsunuz...

Hele de size dalga geçer gibi davrandığını düşünüyorsunuz.

Neden hala listenizde bu kişi, neden sizinle dalga geçmesine izin veriyorsunuz ki...

yahu şu b.kunda boncuk olan adamları nerden buluyorsunuz? bana da söylesiniz ya, ben de bekarım, ben de yoluma bakayım.
bir "ama" vardır kendinden önce gelen her şeyi anlamsızlaştırır, bir de "sevgilim var" vardır kendinden sonra gelen her şeyi anlamsızlaştırır.
adamın kafası mı karışık karakterinin mi son kullanma tarihi geçmiş bilmem ama bu adamdan sana bırak köyü kasabayı gecekondu bile olmaz ondan eminim.

halen listemde çnkü ailecek yüzüne baktığımz biri. silmem ayıp olacak. anlam çıkartmıyorum ama ilgi gösterdiğinide belli ediyordu işte beni gördüğünde gülümseyerek bakması falan. konuşması gözlerinin parlaması

Sen de dalga geçer gibi onun fotolarını beğen erkekler böyle, maaaalesef

ee naber kanka dyesim geldi fırlamalık olsun diye

bende emin oldum da işte sinir de oldum

Anlam çıkarıyorsunuz işte.

"Beni gördüğünde gülümsemesi, gözlerinin parlaması" vs.

Önce kimsenin resimlerini beğenmezken sizinkileri beğendi, şimdi gülümsedi, gözleri parladı.

Resim mi beğenmesin, gülümsemesin mi bu adam...

Gözlerinin ferini mi söndürsün?

Bir de diyelim ki bunlar yoruma açık değil gerçekten hoşlanıyor.

O zaman sevgilisi olmasına rağmen bunları yaptığı için karaktersizdir.

Yani onun hareketlerine kafa yormak öyle de boş böyle de.

Mesafe koyarsınız olur biter.

zaten br mesafe var aramızda labali asla değiliz

zaten br mesafe var aramızda labali asla değiliz

Ne güzel.

Sevgilisi olan adamla arada mesafe olmalı zaten.

Artık "kimseye yorum yapmazken neden benim fotoğraflarımı beğeniyor.

Beni görünce gözleri parlıyor, benimle ilgileniyor mu...

Yoksa dalga mı geçiyor" vs diye kafa da yormazsınız o zaman.

ya yanlış anlıyorsunuz ya da adam dengesizin ve karaktersizin teki... bence üstünde düşünmeye bile değmez.

sıradan bir arkadaşım zaten

ya yanlış anlıyorsunuz ya da adam dengesizin ve karaktersizin teki... bence üstünde düşünmeye bile değmez.

bilmiyorum

adam demeniz yanlis, erkek evet ama adam degil, adam gibi adamin gozu disarida olmaz, sevgilisinden baskasina bakmaz
o adamin sevgilisinin yerinde olmak istermiydin?
ona yapan sanada yapar sana yapan baskasinada.. bulasma boyle tiplere :)

elif hiç vaz geçmeyeceksin değil mi,her hareketten anlam çıkarmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…