Dalga mı geçiyor bu adam?

valla ben bana boş umut veren kişiyi hiç acımam direk silerim. sildim de :) bence hiç çekinme sil facebooktan. sorarsa da geçiştirirsin, sadece okul arkadaşlarım var artık falan dersin.

öyle düşünüyorsanız sizde engelleyin gitsin. İstemem yan cebime koy durumu erkek arkadaşın durumu.

Sonuçta sevgilisi varsa sizi o saatten sonra ne yaptığı yapacağı sizi ilgilendirmemeli izin de vermemelisiniz

Sevgilisi olan biri seni neden ilgilendiriyor

valla ben bana boş umut veren kişiyi hiç acımam direk silerim. sildim de :) bence hiç çekinme sil facebooktan. sorarsa da geçiştirirsin, sadece okul arkadaşlarım var artık falan dersin.

sildiim zaten çok farklı kişilikleriz davul ble dengi dengine

'umursamazlari oynuyorum' diyerek zor kiz tribine giriyorsun, ama o kadar umrunda ki gelip konu acmissin..
sevgilisi varmis, sinir olup aninda engellemen gerekirdi, 3-4 saat meselesnin pesine dusup anlam yuklemek yerine..
ya merak ediyorum, senin gibi dusunce yapisi olan erkekler de vardir dmi mutlaka? yandik o vakit..
dusunsene, adam senden hoslaniyor, umit vermemek adina olabildgince dikkat ediyorsun ama adam yururken sag ayagini soldan once atmandan mana cikarip kendi kendine triplere giriyor..
YİNE YA KONU KAPATTİRACAKSİN, YA İSİNE GELMEYEN YORUMLARİ ES GECECEKSİN YA DA LAFİ ORAYA BURAYA CEKİP TERSLENECEKSİN..
dilerim bi gun kulak verirsin su yorumlara da, bi nebze olsun hata edip kendini uzdugunu anlarsin..

X