Daha yeni boşanmıştık

Kadının pıskolojısı gitmiş.
Yıllarca pıskolojık şiddet görmüş .
Yetersiz değersiz hissettirilmiş.
İki çift laf söyledi diye yemediği laf kalmadı be.
Kimseye yapıştığı yok istemese boşanmazdı zaten yıllarca süründürürdü .
Böyle bir sürü dava var.
Bunu yapmamış boşanmış .
Aloo falan ne oluyorux .
Çıkın şu saçma kafadan her konuda sen yapmışsın çocuk e kendi mi yaptı?
Adamlara laf yok ona mutluluklar.
İğrendim ya artık gerçekten konuya son yorumum .

Kadın ne yazmış okumadınız herhalde. Düzelir diye çocuk isteyen kadın. Korunsaydı madem. Adamı kimse savunmadı ama kadının boşanmış adamın peşinde diretmesi onu haksız duruma düşürüyor. Bence burdaki yorumlar biraz olsun gözünü açmasına yardımcı oldu. Bazen bir laf ne kadar canımızı acıtırsa acıtsın doğruyu bulmamıza yardımcı olur. Umarım hanımefendi toparlanır. Hepimizin dileği bu.

Allah'ım sana geliyorum ya.
Kızım şurdan bi gidin lütfen yorum yapmayın.
Ben ne diyorum kadın hala ne diyor.
Adam yapıyor çocuğu istemediği kadından.
Kadın kocasından çocuk yaparken icazet mi alıcaktı senden

Hanımefendi sakatsınız herhalde. Adam sanki zorla yapmış. Kadın neden sorun yaşadığı eşten çocuk yapıyor. Cevap:belki düzelir diye. Hem kendini hem çocuğunu mağdur ediyor. Asıl bu kafadan çıkmadığımız için kadınlar çocuklar mağdur oluyor. Korunsaydı ilişkiye girmeseydi sorun yaşadığı eşle o zaman.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum ki. Yallah mağarana.

Off git işine ya .
Sakat ne terbiyesiz.
Git şurdan elimin ayarını kaçırma .
Kimsin nesin bilmiyorum yazma bana .

Kusura bakmayın ama adamla zaten başta beri toksik bir insanla neden evlendiniz onu anlamadım. Adam zaten yeterince sizi aşağılamış başlarda neden bunu göre göre kabul ettiniz? Öteki kadınla daha önce ilişkisi varmıydı yokmuydu bilemem ama başta size kendini belli etmiş keşke o zamanlarda birilerine danışsaydınız en azından akıl alırdınız böyle bir yanlışa girmezdiniz. He adama gelince kadınla boşandığınız için beraber olmuş bu boşandıktan sonra tabi ki kimseyi ilgilendirmez ama kadınla evlilik içerisinde bir birlikteliği olduysa o zaman evet yanlış yapmış. Belki kadın fırsat kovaladı orasıda meçhul ama başta kendinize yanlış yapmışsınız.

Eski eşiniz evlenmeseydi bile sizi boşayacağı belliydi. Belli ki sizi beğenmiyormuş. Ben de eski eşinizin bazı cins huylarına sahibim ne yazık ki Ayarsız kişiler yanımdayken utanıyorum, toplulukta sesli konuşup kahkaha atanlar mesela. Rezil ediyorlar beni diye bir daha onlarla bir yere gitmek istemiyorum. Çocukken de böyleydim. İlkokuldayken beni bir komşumuz okula pijamayla bırakacaktı. Birileri görecek diye çok utanmıştım ve okula yaklaşınca ben giderim demiştim ki kimse onu görmesin. Sonradan görmelik bir durum değildi ama niye böyle bir huyum var, tam olarak bilmiyorum. Mükemmelliyetçilikten olabilir. Bir ara acaba narsist miyim diye de düşünmüştüm ama uymadı bana pek. Maddi açıdan standartlarım yüksek değildir ama, eski eşinizde bu da var yanlış anlamadıysam.

Her neyse, sizin de oturup kalkmanızı ve toplumdaki davranışlarınızı çok eleştirmişler. Bir de vaktinde eşinizden ilgi görmüyorsunuz diye çok söylenmişsiniz. Kafamda hemen beğenmediğim insan tipleri canlandı.

Kısacası eski eşinizin yerine kendimi koyarsam ben de sizinle anlaşamazdım ki niye uzun süre sizle birlikte olduğunu anlayamadım bile. İlla birinin hayatına girmesine gerek yok. Sizin karakteriniz eski eşinizle çok zıtmış zaten. Eski eşiniz de zor ama siz de zorsunuz bir açıdan.

Burçlarla açıklamak daha kolay olacak. İkizler burcu kadınıyla başak erkeği gibisiniz.

Sonuç olarak, eski eş sizi başka kadın sebebiyle bıraktı diye kafanızda kodlamayın. Dünyada kadın kalmasaydı da sizle yine anlaşamazdı. B*k suratlı (!) da olsa istediğiyle evlenir. Çocuğunuzun yeni annesi olmayacak sonuçta. Çocuk hala sizin. Başkalarının evliliğini de zehretmeyin. Adam zaten sizden kurtulmuş. Bırakın da mutlu olsun. Siz de mutlu olun bu narsist (?) eşten kurtulduğunuz için.

Şartlar aynı değil soyledikleriniz den bu çıkıyor. O yüzden konu sahibi ile ilgili daha dikkatli konuşmanız gerekiyor.

Arkadaşım cevap bile verme ya inan okurken profil gözümün önüne geliyor. Aloo falan hiç bir kadına yakışıyor mu. Anlayamamak yada anlamamak için çabalamak bu hanimefendilerin yaptığı.

Şartlar aynı değil soyledikleriniz den bu çıkıyor. O yüzden konu sahibi ile ilgili daha dikkatli konuşmanız gerekiyor.
Ha bu arada şartları eşitlemem için ne dese ok deyip, azar işitip, bir de kurtarmak için çocuk yapmam lazımdı. Sonra da stalk yapıp bir de arayıp, olmuş bitmişin davasını görmem lazımdı. Kendimi kahretmediğim için üzgünüm kusura bakmayın.

Anlattıklarının birini yaşamak benim için boşanma sebebidir. Bizim gibi kızlar el üstünde tutulur çünkü diğer türlüsüne izin vermeyiz. Sen de kendine değer ver ve sana sadece çingene gibi dese dahi o insanı hayatında tutma ve yalvarırım baba yapma. Eski eşinin yeni sevgilisi için çok üzüldüm, allah yardımcısı olsun

7 yıllık evliyim 3 buçuk yaşında bir çocuğum var her evlilikte anlasmazlıklar mutlaka olur ama sizinki saplantı olmuş eski eşi dünyanın bitiş çizgisi olarak görmüssünüz herkes evlenir çocuğu olur anlaşamaz boşanır ama sizin gibi hastalıklı bir şekilde düşünen çok az insan vardır bende eşimle ayrılabilirim benim de çocuğum var üstelik babasına çok düşkün ama nedir bu yani babasıyla büyüsün yok yuvasında büyüsün bizim düzgün bir iletişimimiz olmadıktan sonra o çocuğa bu mutsuzluğu yaşatmanın anlamı nedir ayrılırsın eski eşte çocuğuna görevini yaparsa yapar ki yapmasını isterim annesin sen anne önce bi kendine gel kocayı elde tutmak için o çocuğu yapmış olabilirsin ama o çocuk senin hırsının kurbanı olmamalı dimdik ayakta dur ve çocukla sağlıklı bir iletişiminin olması için çabala şu hastalıklı hareketlerinden vazgeç

Çocuğu var diye adam sevmesinmi ve ayrıca bekar adam çocuguna karşı sorumluluklarını yerine getirdikten sonra istediği kişiyle olabilir . Çocuk sizin yanınızda olduğu için ona göre hareket ediyorsunuz bundan sikayetciyseniz verin velayetini oda çocuğuna göre hareket eder siz bekar hayatı yaşarsınız kaldıki eski eşiniz çocuğun sorumluluğunu almaktan kaçmıyor . Sizin gibi sikayet edeceginide sanmıyorum

Uyuşturucumu bu bağımlı yapsın. Boşanmamak için çocuk yapmayı göze almış ve yapmış bir birey var karşınızda ve hiç bir şekilde sağlıklı bir düşünce yapısı yok. Çocugunu koz olarak eski eşine karşı şuanda kullanıyor. Sevmiyorsa boşanırsın anlaşamıyorsan yine boşanırsın ne yani sırf bu kadın seviyor ve çocuğu var diye mutsuz bir evlilik devammı etseydi her iki tarafıda geçtim o çocuga yazık değilmi ?

Birde öfke problemi olan bir insan sadece bağırmıyor buna emin olabilirsiniz o anda sinirlenince erkekliğine varacak kadar hakaretler ediliyor. Konu sahibinin ilk yazısına bakarsanız sürekli bir bağırış çağırış içinde o anda hakaretler bir üst levelde ilerliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…