Daha yeni boşanmıştık

Şu an çok küçük tek başına bakamaz. Tek yaşıyor zaten. Hem ben de uzun süre ayrı kalamam hepten kafayı yerim. Yeri geldiğinde daha fazla çaba göstersin gelsin gitsin sorun etmesin yeter aslında
Arayıp sorup , düzenli görüşüyorsa şükredin. O kadar çok baba var ki çocuğu ile telefonla bile gorusmeyen.

Haklısınız atlatamıyorum bunu sürekli düşünüp duruyorum. Psikologa gittim daha önce ama o da narsist demek ki dedi eşim için. Sonra imkan bulamadım gidemedim. Şimdi yeni bir psikolog bulup gideceğim. Umarım en kısa zamanda atlatırım.

Peki ne yapsın evden dışarı mi çıkmasın? İstemiyorsaniz verin velayetini.
Velayetini vermem asla. Bir tek çocuğum var tek dayanağım o bu hayatta artık. Sadece gününü gün ederken bir çocuğu olduğunu bilsin ona göre hareket etsin istedim. Ben çocuklu bir insanken o bekar bir adam gibi geziyor sevgilisyle. Benimle gezmeye giderken böyle mutlu değildi o zoruma gidiyor ama atlatacağım bunları da.

Bakın böyle hissedersek kaybederiz burda boşanmış bütün kadınlara sorun hepimizin hemen hemen yaşadığı bu dur.cocuklarimizi yanımızda istiyorsak onların iyiliğini düşünüyorsak karşı tarafın ne yaptığı umurumuzda olmamali..Ben bugun çocuğum için katlandığım seyler için eski eşe trip atamam onun standartlarını kıskanamam yada yaşadığı hayatı.cunku ben onun için yapmıyorum yaptıklarımı ben cocuklarim icin yapiyorum kendimden gidiyorsa çocuklarım ixin gidiyor asla pişman üzgün yada kızgın değilim.her gün çocuğunuzla çocuklarımla olduğum için şükrediyorum sukretmelisiniz.o boşanmak için imza attığımız gün bitti gitti.bu saatten sonra keyif çatmak isterse catsın babalık yapmak isterse yapsin kendi bileceği iş.ben yarin cocuklarimin yüzüne hiçbir vicdan azabı olmadan bakabilirsem ben mutlu olurum.onun vicdani da merhameti de hesabı de kendine..beni zerre ilgilendirmiyor..

Hissinizi anlıyorum ama siz o da acılar içinde kivransin istiyorsunuz ama maalesef böyle olmuyor, olmayacak. Bu beklentiler sizi üzer . Çok yakın arkadaşım boşandıktan 8 gün sonrası eski eşi büyük bir düğünle evlendi . Yaşadıkları şehir küçük ve kocasını herkes tanır , şehrin tüm önde gelenleri düğünden fotolarz tebrik mesajları . Bı 5-6 ay önce arkadaşıma mutluluk dileyen insanlardı . Sonuç şu wnda arkadaşım da güzel bir evlilik yaptı ve mutlu . Eski kocası aylardır çocuklarını bile görmüyor

Başka bir konuya araba istediğinizi yazmışsınız.
Bunu da başka bir üyeye size istinaden yazdım.
Pes diyorum size.Zaten adamın evlendiği kadına yaptığın hakaretlerden belliydi.

Başka bir konuya araba istediğinizi yazmışsınız.

Bunu da başka bir üyeye size istinaden yazdım.
Pes diyorum size.Zaten adamın evlendiği kadına yaptığın hakaretlerden belliydi.
Çocuk ateşleniyor ağlıyor o şekilde otobüs zor oluyordu hem de yer olmuyordu bazen. Taksi gelene kadar bekle dur o da ayrı dert. Ayrıca taksi de ücret olarak zorluyordu beni, hala da öyle. Zaten evi verecekti o zaman ben istemedim, sonrasında uygun fiyatlı bir araba zorlamazdı yani ev veren onu daha kolay alırdı dedim ama geçti gitti zaten şu an istemiyorum ki. O konuda da kadın elindekilerden olmasın çocuğuyla daha da perişan olur diye örnek verdim.
Ayrıca evli değiller sevgililer.

Taksi ücreti zorluyorsa benzin parasını ve yazdığım diğer masrafları nasıl karşılayacaktınız?

Valla bence en başından beri sizi sevmiyordu. İyi olmuş bosanali sizi sevmeyen insanla ömür mu geçer. Bosverin daha gencsiniz karşınıza sizi seven değer veren insanlar çıkar. Çıkmasa bile tek başınıza daha huzurlu yaşarsınız.

Taksi ücreti zorluyorsa benzin parasını ve yazdığım diğer masrafları nasıl karşılayacaktınız?
En azından rahat olurdu acil ihtiyaç olduğunda taksiyle otobüsle uğraşmazdım. Ben çalışıyorum para biriktirmeye çalışıyorum ama araba almaya gücüm yoktu. Zaten geçti gitti o zaman istemiştim

Bak açıkça yazıyorum.Arabanın senede iki kere vergi ödemesi var.Senede bir trafik sigortası ve kasko ücreti var.2 senede bir araç muayenesi var.Benzin fiyatlarıyla ilgili bir fikriniz var mı bilmiyorum.Mesela geçen teker değiştirdim.Tanesi 3 bin tl.4 tane aldım.Ekstra kaza,servis ücretlerini saymıyorum bile.Yani bir taksi parasını bile zorlanarak veriyorsanız bunlar daha çok zorlar sizi.Yetemediğiniz durumda eski eşten yardım istenir ama herşeyi de ona yükleyemezsiniz.

En azından rahat olurdu acil ihtiyaç olduğunda taksiyle otobüsle uğraşmazdım. Ben çalışıyorum para biriktirmeye çalışıyorum ama araba almaya gücüm yoktu. Zaten geçti gitti o zaman istemiştim
Araç kapının önünde durmasına rağmen masraf.İhtiyacım olunca kullanırım olayı değil yani.

Araç kapının önünde durmasına rağmen masraf.İhtiyacım olunca kullanırım olayı değil yani.
Hastaneye vs gidiyorum yetemediğim yerde destek olur dedim ama artık istemiyorum zaten haklısınız daha büyük masraf olacaktı.

Hastaneye vs gidiyorum yetemediğim yerde destek olur dedim ama artık istemiyorum zaten haklısınız daha büyük masraf olacaktı.
Taksi parasında zorlanıyorsanız yardım isteyebilirsiniz.Hatta beraber götürebilirsiniz.Ama bir yerden sonra bazı şeyler suistimal edilebiliyor.Siz ayrıldığınızı kabullenmemişsiniz henüz.

Boşanalı 4 ay olmuş ama aslında ilişki evlilik çook öncesinde bitmiş kafada ve kalpte. O kadınla mahkeme sürecinde tanışsa görüşse bile boşanmanızda bir etkisi yok. Ayrıca evlenmiş boşanmış biriyle görüşülebilir bunda mide bulandırıcı bişey yok bu kafaları geçin artık. Siz artık kendi hayatınıza bakın çocugunuzla kendi hayatınızla ilgilenin artık onun kimle olduğuna karışmaya hakkınız yok. Çocugunuzun babası diye görüştüğü evlendiği kişiye karışamazsınız muhatap da olmak zorunda değilsiniz

Bence psikolojik destek alın insan yaşadığı şeylere üzülür evet ama takıntı yapmışsınız ayrıca çocugunuz babasız değil gelip görüyor ilk boşanmış ebeveyn de siz değilsiniz hala bir erkeğe muhtaç gibi davranmayı bırakın artık babasız çok güzel çocuk yetiştiren anneler var

Ay çok uzun araları atladım.
Seni bu kadar aşağılayan biriyle neden evlendin?
Bu kadar aşağıladığı beğenmediği kadınla adam niye evlendi?
Ne kadar seviyesiz şeyler bunlar.
Beni utandırıyor sun diyor ama evleniyor.
Gerçekten tuhaf .
Şimdi bulduğu kadınla da mutlu olamaz zaten adamda ciddi problemler var .
Normal değil.
Seninde dengeni bozmuş .
Bence artık bu adamdan uzak dur çocuk var diye sınırlı iletişim o kadar.
Kimle ne yapıyorsa yapsın.

Tamam sevmemiş de niye evlenmiş o zaman bende bunu anlamıyorum.
Bir insanın duygusu bitebilir ama saygılı olmalı.
Bu kadar beğenmediği bir kadınla evlenmesi.
Ay herkes hasta cidden

Narsist mi bilmem ne mi bilemem de saygısızın teki.
En tuhafı da bu kadar beğenmediği bir kadınla evlenip üstüne çocuk yapması
Burda evliliği kurtarmak için kadınlar çocuk yapıyor diye kadınları suçluyorlar da pardon adam nerde konuda?
Kadın kendi kendine yapıyor heralde çocuğu.
Konu sahibi öfkeli 30 yaşına kadar bulamamuş gitmiş eski eşime demiş buna herkes alınmış da kadının pıskolojısı iyi değil sinirle söylüyor.
Burda yüzde doksan eski eş suçlu.
Tercihlerini kendi standartlaruna göre belirleyecek.
Bir insanın hayatıyla oynamış.
Hayır bu erkeklere kimse silah dayanıyor evlen diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…