- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
-
- Konu Sahibi alev gozlu kiz
Herkes o lafa takılmış .Şaşkınlıkla okuyorum yorumunuzu. Bir yuva dağılıyor ve belli ki kadın suan çocuğuyla ailesinin yanına gittiği için evini kocasını eski zamanlarını özlüyor kötüde olsa bir düzeni vardı kötüde olsa çocuğu babasıyla büyüyecekti. Yazdıklarinizda haklı noktalariniz var ama çocuğu ile yanlız kalmış bir kadın var. Bu kadar acımasız olmayın. Diğer i kadın ile ilgi yapılan kötü söz soylenmemeli ama sizin söylediğiniz de ondan geri kalır gibi değil.
Bazı erkekler sevmese de bu benim nazımı çekiyor kafasına giriyorlar. Kadın da üstüne düştükçe düşüyor. Adam da kibirlendikçe kibirleniyor. Adam zaten suçlu. Ama kimse kendine bu kadar aşağılanmayı reva görmemeli. Aşk böyle bir şey değil. Kadın takıntı yaptıkça yapıyor. Sanıyor ki, belki sever. Yok arkadaşım seven erkek bunları yapmaz. Sana bunları yapan adamı da aslında sen sevmiyorsundur. Sadece çıkma akılla sevmediğin seni sevmeyen adamı bir şey sanıyorsun. Hep millet bozuyor kadınlarımızın zihnini. Altan al, çocuk doğur, hanım ol, aldatsa da sus, dul mu olacan? Dayak atsa affet. Seni kimse almaz boşanırsan.Tamam sevmemiş de niye evlenmiş o zaman bende bunu anlamıyorum.
Bir insanın duygusu bitebilir ama saygılı olmalı.
Bu kadar beğenmediği bir kadınla evlenmesi.
Ay herkes hasta cidden
Burda suçlu adam kim ne derse desin.Bazı erkekler sevmese de bu benim nazımı çekiyor kafasına giriyorlar. Kadın da üstüne düştükçe düşüyor. Adam da kibirlendikçe kibirleniyor. Adam zaten suçlu. Ama kimse kendine bu kadar aşağılanmayı reva görmemeli. Aşk böyle bir şey değil. Kadın takıntı yaptıkça yapıyor. Sanıyor ki, belki sever. Yok arkadaşım seven erkek bunları yapmaz. Sana bunları yapan adamı da aslında sen sevmiyorsundur. Sadece çıkma akılla sevmediğin seni sevmeyen adamı bir şey sanıyorsun. Hep millet bozuyor kadınlarımızın zihnini. Altan al, çocuk doğur, hanım ol, aldatsa da sus, dul mu olacan? Dayak atsa affet. Seni kimse almaz boşanırsan.
Sonra bir kadın geliyor. Adam sana vermediği tüm aşkı, sevgiyi, ilgiyi ona veriyor. Kadın da diyor ben, çok emek vermiştim. Allak bullak oluyor. İşte konu sahibi bunu yaşıyor. Zorla sevgi olmazsan kastım buydu.
Adam normal değil zaten. Ama belki düzelir, bağlanır, diye bu adamdan çocuk yapmak hiç normal değil. Çıkma akıl işte. Eski kocakarıların aklı bu. Bir de adam yenisini seviyor da olabilir. Bir konu sahibine karşı gaddar sanki. Yoluna, hayatına bakacak artık bu saatten sonra onu ilgilendirmemeli.Burda suçlu adam kim ne derse desin.
Kadını bağımlı yapmış kendine.
Sonrada tekmeyi vurmuş.
Başta sevmiyormuş zaten.
Sevmesini geçtim saygısız ve terbiyesiz.
Böyle bir adamla kimse mutlu olamaz.
Ötekinden de hevesini alınca fabrika ayarlarına döner.
Böyle adamlar sevmez kardeşim.Adam normal değil zaten. Ama belki düzelir, bağlanır, diye bu adamdan çocuk yapmak hiç normal değil. Çıkma akıl işte. Eski kocakarıların aklı bu. Bir de adam yenisini seviyor da olabilir. Bir konu sahibine karşı gaddar sanki. Yoluna, hayatına bakacak artık bu saatten sonra onu ilgilendirmemeli.
Ben gördüm seveni. İkinci daha değerli oldu. Kadının bir bakışıyla adam hizaya geçiyordu. İlki daha güzeldi ,naifti, halbuki.Böyle adamlar sevmez kardeşim.
Kadınlar bunların elinde oyuncak olur.
Şimdi diğer kadın banane onu sevmemiş beni seviyor diye düşünür adam hevesini alınca görürüm sevgiyi.
Saygısız biri.
Konu sahibinde de suç var yok değil.
Ama bir kadına bu kadar eziyet eden bir adam diğerini mutlu mu edicek sanıyorsunuz gülerim buna .
Yeni çocuğu olmuş bir adam ki bence adam değil karısını böyle yarı Yolda bırakıyorsa söylenecek söz yok. Burada uzaktan konuşmak kolay ama kadın ne hissediyor bilmiyorlar. Diğer kadınla mutluluklar dileyenler de ayrıca tuhaf. Diğer kadının yerine koyuyorlarda kendilerini minik bir bebek ailesiz kalıyorr bunu anlamıyorlar. Bir eş yuvasız kalıyor bunu anlamıyorlar.Herkes o lafa takılmış .
Valla 37 yaşındayım hiç evlenmedşm ama gram alınmadım
Konu sahibine üzüldüm ne olursa olsun kimse böyle bir şeyi hak etmiyor.
Seni kakaladılar nedir ya.
Almasaydu yani.
Diğer kadınla mutluluklar falan dilenmiş.
Böyle saygısız terbiyesiz bir adam hiçbir kadını mutlu edemez.
Valla kimin başına gelirse dünyası yıkılır.Yeni çocuğu olmuş bir adam ki bence adam değil karısını böyle yarı Yolda bırakıyorsa söylenecek söz yok. Burada uzaktan konuşmak kolay ama kadın ne hissediyor bilmiyorlar. Diğer kadınla mutluluklar dileyenler de ayrıca tuhaf. Diğer kadının yerine koyuyorlarda kendilerini minik bir bebek ailesiz kalıyorr bunu anlamıyorlar. Bir eş yuvasız kalıyor bunu anlamıyorlar.
İçindemisin nerden biliyorsun ne yaşadıklarını evde.Ben gördüm seveni. İkinci daha değerli oldu. Kadının bir bakışıyla adam hizaya geçiyordu. İlki daha güzeldi ,naifti, halbuki.
E anlaşamıyorlar, sevgi yok saygı yok muhabbet yok, her gün kavga gürültü. Bi tane çocuk yaptılar diye ömür boyu mahkum değil kimse birbirine. Bu kadar dramatize etmenin lüzumu yok, kimse ailesiz yuvasız kalmış değil. Anası babası boşanan ilk çocuk konu sahibinin çocuğu değil. Olmuyorsa olmuyordur zorla değil bu işler. Zorla tuttuğu adamdan hayır gelmez, böyle diyerek yükseltmeyin konu sahibini, olan olmuş giden gitmiş, alışması lazım başka çaresi yok. Bir anlamı yok vah vah tüh tühlerin.Yeni çocuğu olmuş bir adam ki bence adam değil karısını böyle yarı Yolda bırakıyorsa söylenecek söz yok. Burada uzaktan konuşmak kolay ama kadın ne hissediyor bilmiyorlar. Diğer kadınla mutluluklar dileyenler de ayrıca tuhaf. Diğer kadının yerine koyuyorlarda kendilerini minik bir bebek ailesiz kalıyorr bunu anlamıyorlar. Bir eş yuvasız kalıyor bunu anlamıyorlar.
Kendi gördüklerimin evet aile içini gayet iyi biliyorum.İçindemisin nerden biliyorsun ne yaşadıklarını evde.
Neyse konu sahibi Allah'a havale et hepsini
Kimsenin aile içini bilemezsin bu bir.Kendi gördüklerimin evet aile içini gayet iyi biliyorum.
Bu konuda adam öyle ya da böyle boşanmış bitmiş gitmiş. Sürekli kafaya takıp acabalarla yaşamak, takip etmek ciddi psikolojik bir sorun. Normal olmayan bir şeye normal diyemem.
Velayetini vermem asla. Bir tek çocuğum var tek dayanağım o bu hayatta artık. Sadece gününü gün ederken bir çocuğu olduğunu bilsin ona göre hareket etsin istedim. Ben çocuklu bir insanken o bekar bir adam gibi geziyor sevgilisyle. Benimle gezmeye giderken böyle mutlu değildi o zoruma gidiyor ama atlatacağım bunları da.
Kim dedi bu adam normal?Kimsenin aile içini bilemezsin bu bir.
İkincisi ve benim hala anlamadığım nokta bu kadar beğenmediği aşaıladığı kadınla evlenip üstüne çocuk yapıyor kadın ona sanki yapışmış izlenimi verip manipülasyon yapıyor
Bu adama normal deyip hatta mutluluklar falan dileniyor siz normal misiniz acaba?
Bu kadar aşağılanmayı kimse hak etmez.
Burda kadın yerden yere vuruluyor.
Adama kimse sen sevmedipin kadını niye hamile bıraktın denmiyor.
Çünkü konuda bu evliliği güya istemeyen karşı tarafı hor gören adam .
Madem memnun değil korunsun çocuk yapmasın.
Ben konu sahibinin düşüncesine katılıyorum.
Diğer tarafla boşanmadan bir ilişkiye başlamış onla bazı şeyleri netleştirip eşini boşamış.
Böyle bir adamla da mutlu olmaya çalışan zavallı bir kadın var.
Aynısını kendi yaşayacak haberi yok .
Bilmem mutluluklar falan dilendi havalarda uçuştu.Kim dedi bu adam normal?
Bir de 120 tane kuzenin olursa bir çoğunun eşinin, onun bunun derdini dinlersen az çok fikrin oluyor.
120 mi ahahahahahahah o ne beKim dedi bu adam normal?
Bir de 120 tane kuzenin olursa bir çoğunun eşinin, onun bunun derdini dinlersen az çok fikrin oluyor.
Aynen. Ben erkeğim diye horoz gibi geziyorlar. Sonra hanım bir bakış atıyor bakıyorsun fino olmuş120 mi ahahahahahahah o ne beBen sizin sülaledeki yapıyı anladım biraz. Kadının böyle erkeği eline alabilmesi falan sık rastlanan bir şey değildir sanırım, birine herkesin içinde dağ ayısı gibi kükreyen adam diğerine meliyorsa aşıktır. Göz önünde erkekliğe b.k sürdürüyor paşa soyu, dört duvarı bilmeye lüzum yok.
Hayallerde yaşayın siz .120 mi ahahahahahahah o ne beBen sizin sülaledeki yapıyı anladım biraz. Kadının böyle erkeği eline alabilmesi falan sık rastlanan bir şey değildir sanırım, birine herkesin içinde dağ ayısı gibi kükreyen adam diğerine meliyorsa aşıktır. Göz önünde erkekliğe b.k sürdürüyor paşa soyu, dört duvarı bilmeye lüzum yok.