Daha önce benim hiç bir derdim yokmuş

Faiziyle beraber odenir o para. Banka 50bin icin 60bin(salladim bu kismi ornek olsun diye) geri odeme alir

Anapara ile x yıl vade ile geri ödenen paranın aynı olduğu bir sistem yok. Bankalar yardım kuruluşu değil, anonim şirkettir. Parayı çekerken de tüm masraflar ve geri ödeme bilgisi tarafınıza bildirilir.

Eminim ki kendimi sinir ediyorm bu saatte
Ben kimseyi zor durumda bırakmam istemem de
Eşim babası duymasın diye ablası ile anlaşırken 50 bin TL verip konu kapancaktı
ama ablası babasına anlatmış
Eşimde kızdı ablasına bütünbabasının borcunu ödemeye karar verdi

Anapara ile x yıl vade ile geri ödenen paranın aynı olduğu bir sistem yok. Bankalar yardım kuruluşu değil, anonim şirkettir. Parayı çekerken de tüm masraflar ve geri ödeme bilgisi tarafınıza bildirilir.
Ablası bir şey ödemiyor babası her ay kızına krediyi ödüyor zaten kalan 50 bin biz kapatcaz anladın Mı

Çünkü o borç babasının değil, eşinizin borcu.

Eşiniz de çok uyanıkmış. Ablasına 50 bin tl verip, konuyu kapatacakmış; lütfetmiş.

Ablası neden maddi durumu iyi de olduğu halde kendisine ait kısmı ödemiyor? Eşin ablasına şu kadarı da senin onu da sen öde demedi mi? Dediyse abla ne cevap verdi?

Ablası bir şey ödemiyor babası her ay kızına krediyi ödüyor zaten kalan 50 bin biz kapatcaz anladın Mı

Eşiniz babasına da ablasına da çok ayıp etmiş. Kayınpederiniz emekli olmasına rağmen; maaşı yetmiyor diye çalışmaya devam ediyor ve evlenecek kadar yetişkin ancak borcuna sadık olmaktan aciz oğlunun borcunu ödemeye çalışıyor. Çok yazık.

Tövbe tövbe sen insanı katil edersin biz Babasına kredi çektirmedik biz
Kendi kredimizi kendimiz çektik kendi düğünümüzü kendimiz yaptık
Salakmısın sen konuyu en baştan okusana

Defol git asabımı bozma

Kredinin yarısını ablası için çekmiş babası?

Kadın o dönemde krediye uygun görüldüyse; mevcut gelir durumu daha iyi ve riski kardeşiyle babasından düşük demektir.

Kredinin yarısı kadına ait olsa, neden gidip babasına söylesin ? Bıçak kemiğe dayanmış ki; kredi kapansın diye babasına söylemek durumunda kalmış.

Borçlu olan kendini haklı görüp, bir de üstüne konu açıyor. Alacaklı olan görümce.

Her düğünde: konu sahibi, 8 bileziğini şıkırdata şıkırdata gezdikçe; kimbilir görümce ne laflar yemiştir evinde.Kimbilir onun eşi de kadına neler diyor. Sonra ortada ne kardeşlik kalıyor, ne akrabalık.

Görümcemin amacı kendisine ait olmayan krediyi kapatmalarını istiyor
50 bini eşim kapatcak zaten görümcem kalan 50bin de babasına ödetmek istiyor
Ama babası zaten durumu iyi değil
Biz babası bizim için çekti harcadı bizde bunu bilerek çekileni ödüyoruz
Ama bizim bir ailemiz var
Bize ait olmayan borçu ödedikten sonra biz napcaz
Evet takıyorum benim altınım
Hepsini çıkartıp neden bana ait olmayan borcu ödeyeyim

Bahsettiğiniz gelir düzeyine sahip görümcenizin, 3 yıl önce kendi ihtiyacı için 50 bin tl kredi çekmesinin; mantıklı hiçbir açıklaması yok.

Borç kendisine ait olsa; emekli ve ek olarak çalışan babasına 50 bin tl'yi ödetmeye de çalışmaz.

27 yaşında, çalışma hayatı da görmüş yetişkin bir kadınsınız. Bir insanın borcu varsa; kapatmasını da bilmeli.

O borç eşinize ait olmasa; evde forumdakinin en az 10 katı konuşan eşine rağmen, "borcun hepsini kapatacağım vb" demez.

Arabasını satsın ev alsın sonra odemezler bileziklerin üstüne bir bardak su içersiniz.

Aklın yolu bir. Bana da görümcenin borçla hiç alakası yok gibi geliyor ama öyle olduğunu iddia ediyor.

daha önemlisi neden odeyesiniz yav
bilmiyorum bekara karı boşamak kolay elbette ama boşanmaya kadar götürürdüm işi.
eşiniz ailesinin artık siz olduğunun bilincinde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…