Daha önce benim hiç bir derdim yokmuş

Kredi çekerse ben sesimi çıkartırım
İzin vermem sadece eşimin babası değil
Satsın arabasını
Bide sağdan soldan ev peşinatı için para topluyor arabasını satmak istemiyor
Onların suçu yok, enayi bulmuşken yoluyorlar işte. Eşim ben istemememe rağmen böyle bir şey yapmaya kalksa artık eski eşim olurdu. Kabul edilir bir şey değil bu.

Ben düğün dernekte takıyorum
Ve yalan söylemiyim
Yeni gelinim biraz özeniyorum takıyorm da
Aklımızda bozdurup bankaya koymak vardı
Öyle kaldı sonra

Eşinizin bu işten büyük bir çıkarı var yada eşinizin ablasına borcu var da sizin haberiniz yok, diğer türlü sizin bilezikleri durumları iyi olan hiç kimse istemez zaten.
Bak göreceksin bu işin altından senin bilmediğin bi iş çıkacak.

Aşırı yüzsüz davranmışlar. Eşinizi saf mı görüyorlar anlamadım. İzin vermeyin kredi çekmesine falan.
Ben asla diyemem kardeşime
Sonuçta onların birikimi
Satarım arabamı hem ev peşinatımı sağdan soldan alacağıma hemde kardeşimden para isteyeceğime
O bilezikleri ben sattırmadım ilerde ev için birimimiz olsun hem dünya ihtiyaç olur diye (bizim için onlar için değil

Vallaha yansin böyle köprüler

Ve yalan söylemiyim
Öyle kaldı sonra
Ya mevzu sizin sevmeniz ya da takıp takmamanız değil.İlla bozdurulacaksa o bilezikler ve eşiniz ille de kredi çekecekse kendinize ev alın. Anladığım kadarıyla sizin kimseye geri ödemesiz para ya da altın verecek durumunuz yok. Borçlariniz da varmış. Her anlamda eşinizle sorun yaşayacaksınız orası kesin de bari altınları vermeyin.

Yaa yok mesele şu babasının borcu
Ve babası bu meseleyi duyarsa sağdan soldan borca giderer ödemeyi kalkışır sonda ödeyemez Zaten kayınpederde kiracı emekli insan hala çalışıyorda
Eşim babasına kıyamıyor ve o krediyi bizim düğün için çekmiş

Ve yalan söylemiyim
Öyle kaldı sonra

Çalışıyor musunuz ? Şahsi banka hesaplarınız var mı ? Bileziklerinizi özenip, takıyormuşsunuz ancak eşiniz, bileziklerinizi ablasına verirse; yine takamayacaksınız. Üstelik maddi bir güvenceniz ve birikiminiz de kalmamış olacak.

Altinlarini sakin verme bu konu uzarsa gorumceni arayip benim altinlrima guvenerek is yapmayin evimizin huzusunu kacirdiniz deyin. Esiniz cokmu saf anlamadimki gitainler arsa satsinlar krediye de razi olmadiginizi soyleyin cocuk falanda yapmayin he kredi cekeraede herkese mesafe koyun tavriniz net olsun

Eşiniz düşünüyor da görümceniz niye düşünmüyor babasını. Öyle görümceyi yolarım . Aç söyle açık açık. Borca girmek istemiyoruz yatırımlarımı da veremem. Bizim de bir evimiz var çocuk düşünüyoruz arabanı sat öde de.

Haklısınız da biraz sakin olun yahu!
Kocan tarafı aşırı yüzsüz. Eşinize niye bu kadar güveniyorlar?
Bence sakin olmamalı. Kadın enayi yerine koyulmak istemiyor haklı olarak. Kocası da laftan sözden anlayan bir tip degil belli. Mecbur sinirli olacak ki bir şeyler yapabilsin

Valla bizim arabamız var altınlar var
Hep ev için düşünüp satmadık
Satmak kolay yerine koymak çok zor
Eşimle sağlam kavga edicez orası belli
Ben salak gibi gecelere kadar boşuna çalışmışım
Eşim salak olduğu kadar düşüncesiz
Ablası ev arabası olcak kendisini cenemesini hem bana hem kendisine çektirecek

Yalnız bu durumda, siz görümcenize borç vermiyorsunuz; düğün borçlarınızı ödüyorsunuz demektir.

Bu durumda, eşinizle düğün borcunuzu ödemelisiniz.

Kavga etmek çok normal önemli olan sizin tavrınızdan ödün vermemeniz.

Eğer ben devreye girersem çok fena ortalık karışır ablası pastam dursun karnım doysun havasında eşim kredi çekerse ben çoçuktan vazgeçerim
Sıkıntı çekemem onlar için
Borç bizim olsa eyvallah çekerim
Sıkıntıya katlandırdım
Ama o Sefa sürecek diye ben cefa çekemem benim eşim20 bin kazanmıyor ayda
Biz hem borç ödeyip hemde geçinmeye çalışıyoruz şükür sıkıntılı günler geride kaldı
Ama bu zamana kolay gelmedik
Çoçuk fikrini bile kaç defa düşündük borç var diye

Yalnız bu durumda, siz görümcenize borç vermiyorsunuz; düğün borçlarınızı ödüyorsunuz demektir.

Hee şimdi işin rengi değişti. Babasının görümcesinin üstüne çektiği kredi aslında konu sahibinin düğünü için çekilen kredi.

Babası bizim eşyamızı almadı ki
Her şeyimizi kendimiz aldık
Çırağan sarayında düğün yapmadık bizim 200 bin borcumuz vardı evlenirken
100v bini bize harcamadı ki hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…