Daha önce benim hiç bir derdim yokmuş

Haklısınız, geri adım atmayın bence de

Sonradan okudum yaw. 6 sayfayı okumadan yorumlayınca böyle oluyor
Bir de o kadar guzel yazmis ki herkes direkt gorumceye salliyor.
Ki bence o kredide kesinlikle gorumceye harcanan bir sey yok. Kadinin maasi 50 bin babasina coreklenmez uc kurus icin.

Bir de o kadar guzel yazmis ki herkes direkt gorumceye salliyor.
Ki bence o kredide kesinlikle gorumceye harcanan bir sey yok. Kadinin maasi 50 bin babasina coreklenmez uc kurus icin.

Sanki başkasının borcunu ödeteceklermiş gibi yazmış. doğal olarak verilen cevaplar da o yönde. Çok kurnaz konu sahibi

Borç konu sahibinin eşininmiş. Düğün için babasına ve kendisine kredi çıkmayınca ablasına kredi çektirtmiş.Görümce borç istemiyor; borçlarını ödemelerini istiyormuş aslında.
Baba görümce evlenirken 50 bin, oğlu evlenirken 50 bin çekiyor . Peş peşe evlendiklerine göre görümce de evleneli en az 3 yıl olmuştur. Düğünü için çekilen krediyi görümce ödememiş, konu sahibinin eşi kendi payını ödemeye razı ancak görümce pek oralı değil babasından ödemesini istiyor. Şu durumda oğlan kardeş ödeyecekse kız kardeş de kendi düğünü için çekilen krediyi ödemeli bence. Emekli bir babaya daha fazla yük olunmamalı neticede herkes çalışıyor artık. Anlatılanlar doğrultusunda tabi başka bir şeyler varsa bilemem.

Sakin altınları verme asla geri alamazsın, ve ayrıca kredi çekerse boşanacağınızı belirtin , mal bu adamlar ya ...

ebruvera aralardaki laf kalabalığı sizi yanıltmış. Alıntı mesajlarda açıkça krediye ilişkin bilgiler yer alıyor.

Hayatta vermem bilezikleri. Vermeyeceğimi de görümceye kendim söylerim. Giden altın yerine gelmiyor, unutun onu

Sakın kredi çektirmeyin bilezikleri vermeyin
Arabasını satsın haspam
Gerekirse büyük olay çıkarım enayi misiniz

Mesaj saati: 03.03

Sonradan okudum yaw. 6 sayfayı okumadan yorumlayınca böyle oluyor

ebruvera aralardaki laf kalabalığı sizi yanıltmış. Alıntı mesajlarda açıkça krediye ilişkin bilgiler yer alıyor.

İnsan uyarır Şermin ya

C Calcifer gece 03.03 te, konu sahibine:
"Konunuzu da düzenleyin; insanlar görümcenizin günahını alıp, kulağını çınlatmasınlar." dedim aslında.

Elimde imkan olsa, konunun girişine pankartta asardım.

Konu sahibi, borcun kendilerine ait olduğunu; sindirebilmiştir umarım.

Şimdi baktım internetten ihtiyaç kredileri zaten en fazla 36 ay vadeli olurmuş eğer siz 3 yıl önce evlendiyseniz borcunuzun bitmiş olması gerek.Bence eğer öyleyse ortada borç yok bankaya.Görumcenizin eksiği varsa onu aileden tamamlanmasını istemiş olabilir diye düşünüyorum. Hiç kimse de ihtiyaç kredisinin tamamen öyle durmamasini bitmiş olması gerektiğini söylemiyor. Yada eşiniz sıkıştıysa eğer ödemelerde yeni çektirmiş olabilir.cunku 3 yıl olmuş hala kredinin bitmemesi imkansız. En azından büyük kısmının ödenmiş olması gerekir ki bankalar parasını bırakmaz.

Bence beğendiği ev için eksiği vardı eşinizden bilezikleri istedi yoksa ihtiyaç kredisinin vadesi o kadar uzun olmaz ayrıca hiç mi ödenen para azalmıyor.

Babası bizim eşyamızı almadı ki
Her şeyimizi kendimiz aldık
Çırağan sarayında düğün yapmadık bizim 200 bin borcumuz vardı evlenirken
100v bini bize harcamadı ki hepsini
100 bin çekilmişken nereye gitti bilemem ancak aslında sizden kaynaklı kadının üstünde kredi gözüküp ev alamıyor bu durumda.

O da benim hayatım neden etkilensin diye dusunuyor olabilir. Hesap kitap yapın, 100 un 70 ini size verdilerse cidden siz onu geri verin baba da 30 versin eğer kendi harcadıysa konu kapansın.

Hayatta vermem bilezikleri. Vermeyeceğimi de görümceye kendim söylerim. Giden altın yerine gelmiyor, unutun onu
Borcun tamamı konu sahibine aitmiş.

100 bin TL’yi bize harcamadı
50bin TL’sini bizim için çekmiş ve bana sadece set altın aldı
Nerden hepsi benim borcum oluyor
Siz de az bencil değilsiniz ha.

Kadın üstünde kendisine ait olmayan bir ihtiyaç kredisi borcu var diye ev alamıyor. Keşke o asil en başından bana ait olmayan bir krediyi üstüme istemem deseymiş.

Kendisine ait olmayan kredi yüzünden ev alamayan o gözüküyor şu an.

Hepsini size harcanmış harcanmamis bilmem keşke ayağınızı yorganiniza göre uzatsaymissiniz.

Önden birikim yapıp ona göre evlenseymissiniz. O sırada o parayı nerden bulurlarsa bulsunlar demişsiniz, simdi ucu size dokununca mi sorun oldu?

50 sini siz aldıysanız siz ödeyin, kalan 50 si babanınsa o ödesin. Ama eşinizin kendisini sorumlu hissetme nedeni belli.

Ailede özellikle ana babasinda para yok diye düğün borcuna girmiş bu kadar gitmiş kardeşinden kredi istemiş şimdi de onun yüzünden kardeşi etkilenmesin istiyor, durum budur.

Valla görümce haklı. En başından bunca borca girmeseydiniz madem.

Benim anlamadığım 3 yıldan beridir 100 bin TL bin sadece faizinin ödenmesi. İhtiyaç kredisi cekildiyse vadesinin bitmiş olması gerekli işin içinde bir iş var ya da babası borcunu ödemedi gorumcenize o yüzden sıkıntı çıktı. esinizde hiç mi babanıza bakmadı naptin baba diye. Neyse borç sizinde bence altinlarinizi vermeyin kredi ile halledin.

Kucuk çocuk musunuz? 50 verip konu nasıl kapanıyor çekilen kredinin diğer tarafı da var? Öyle olunca tabii ki babaya gidip sen de diğer kısmı ver yoksa bu kredi kapanmıyor demesi gerekmiş.

Bunu anlayamayacak ne var? Bir de eşiniz kızmış kadına pess. Sanki sizin 50yi de verseniz kredi kapanmasına yetiyormuş gibi. İllallah etmiş kadın herkes borçlarını ödesin benim işimi bozmayın demiş olan bu.

Kendi babasının da ödemesini istemiş bu kadar basit.

Bence olmayan paralar ile iş yapmayı bırakın. Kendi çekmiş diye de içinizi rahatlatmayin. Madem ihtiyacınız yoktu istemeseydiniz? Ama ihtiyaç varken de hala banane cekmeseydiler tavrına girmek de ayrı garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…