Daha önce benim hiç bir derdim yokmuş

Anlatmadım galiba
100bin kredinin 50 bini bizim için çekilmiş
Onu zaten ödücez neden bütün borcu ben ödüyorum

50 bini sizin düğün için harcadıysa o zaman en azından 50 bini ödeyebilirsiniz. Babasının madem durumu yok hediye almadı farzedeceksiniz. Görümceye gelince paranın yarısı size ha
Rcanmış yarısı babasının başka borçlarına, bunu
Rağmen siz benim borcum değil ben neden ödeyeyim diyorsanız görümce in hiç hiçç borcu değil o neden ödesin? Sakın Bi hata edip arayıp kadını arabanı sat falan demeyin. İsterse trilyoner olsun sizin borcu kapatmak zorunda değil.

Eşim değil
Eşimin babasının borcu keşke iyi okusaydınız
Bizim için çekilen 50bin TL’yi krediyi biz ödücez zaten

Anlatmadım galiba
Tamam işte eşine bunu teklif et hepsini biz demeyelim ne kadarı bize harcadıysa onu biz ödeyelim. Eğer babasına kıyamıyorsa zor duruma düşecekse kalanı da ablasıyla bölüşülebilir 25 siz ödersiniz 25 i de ablası da. Ya da siz sadece size ait olan kısmı kapatırsınız gerisini babası halleder. Ama görümcenize boşuna yükselmeyin. Hiç hakkınız yok çünkü. Kadının durumu daha iyi diye bütün yük ona mı kalsın.

Şakamısınız siz
Abla içinde çekilen bir kredi bu aynı zamanda kredi 2sene arka arka evlendiler kardeşler
Biz 50bini ödüyoruz
Kalandan banane

Anlatmadım galiba

Çalışmış bir insansanız bir kredi çekildiğinde ana para ve vadeye bağlı olarak toplam geri ödeme rakamının farklı olduğunu da biliyor olmalısınız.

En az 3 senedir, görümceniz kendisine ait olmayan bir kredi borcuyla yatıp kalkıyor ve krediyi kapatın deyince de kadının hakkında olmadık laflar ediyorsunuz.

Görümcenizin 3 yıldır evinde yaşadığı sorun ve gerginlikler ne olacak ? Krediyi kapatıp, görümcenize de teşekkür edeceğinize; bir de kadın için ileri geri konuşuyorsunuz, hayret.

Zaten ben dedim bizim için çekilenini ödeyelim diye eşim hepsini ödemek istiyor
Ben o kadar gaddar değilim
Konuyu en baştan okuyun tekrar anlatmak istemiyorum

Yorum yapmıcam size pees siz yorum yapmayın
Hepsi benim borcum değil
Ben neden ödüyorum bizim için çekilene zaten razıyım

Ablası evi arabayı kendi kazancıyla sahip oluyor, şunu dilinize dolaşmayı bırakır mısınız. Sanki sizin hakkınızla alıyor ev araba.
Ben babasının aynı zamanda kendisi içinde çekilen krediyi ödeyim sonra oturayım Toto’mun üstüne oldu beee
Ben bİzim için çekilen krediyi zaten kapatcam neden fazlasını ödeyim
Benim zorum ne ??

Bizim sırtımızından borç eksilmeyecek
Ablası ev araba sahibi olacak ben sefalet çekemem nede çocuğuma çektirmem

Borç sizin borcunuz. Ablasının ne alacağı, var olan malı sizi ilgilendirmez. Yakışanı ve olması gerekeni; o borcu 3 yıl önce kapatmakmış.

Eşiniz bu güne kadar, krediyi taksit taksit ödemiş demek. Yoksa ödememiş mi ? Görümcenizin de sabrı taşmış. Borç almasını bilen, ödemesini de bilmeli.

Şakamısınız siz
Abla içinde çekilen bir kredi bu aynı zamanda kredi 2sene arka arka evlendiler kardeşler
Biz 50bini ödüyoruz
Kalandan banane
Ben buna inanmadım nedense. Bana kalırsa o paranın daha büyük bi bölümü sizin düğüne harcandı ablayla da hiç ilgisi yok gibi geliyor. Çünkü sonradan ekleme yaptınız bunları. 50 bini ödeyeceğiniz sonradan söylediğiniz gibi. Ama yanılıyorsam dediğiniz gibiyse 50 bini siz ödeyin ablaya da kalan 50 bin senin düğün için harcandı biz kendi payımızı kapatıyoruz diyip aradan çekilin. En mantıklı yol bu.

Eşim çekmedi krediyi
Babası çekmiş bu 1
2 bizim içim çekilen 50 bin zaten biz ödücez babasının yerine Çünkü ablasının ev alması için kredi kapatmak gerekiyor
Ben neden 100 binin hepsini ödeyeyim borç bizim değil babasının

Düğün zamanında babası çekti 50 bini iyi hatırlıyorum nedense 3senedir hala 50 Bin
Biz zaten kabul ettik eşim hepsini kapatmak istiyor ablasına kızdı
Babasının haberi olmadan eşim ödeyecekti
Öyle anlaştılar ama görümcem babasına söylemiş
Eşimde kendine de ait olmayan paranın hepsini bİlezikleri satıp ödemek istiyor

İlk yorumumu geri alıyorum.Borcunuzu faiziyle beraber ödeyin.50 bin 50 bin olarak ödenmiyor.
Babasına biz mi dedik bize Çek diye babası bize 50 binlik masraf mı yaptı
Ben ona rağmen ödüyorum 50 bini
Olduuuu ne çok biliyorsun
3 sene önce ki altında şimdiki altın değeri bir değil

Nillev in dediği gibi siz size harcanan kısmı tamamen öğrenip faizi ile birlikte ödeyin sonra kalan kısım zaten ablanın üzerinde ister o ödesin ister babasını darlasın gerisi onların bileceği iş. Eğer ablaya da harcandığına eminsen o kısmı ödemesine izin verme tabi ki. Herkes kendi borcunu ödesin.

Eşiniz de, babası da kredi çekememiş. Demek ki ikisi de bankalar açısından, kredi vermek için uygun görülmemiş; riskleri yüksek bulunmuş.

İhtiyaç duyulan parayı görümcenize rica etmişler; krediyi kadın çekmiş, parayı vermiş.

Bir an için durup düşünün. Eşinize ve babasına neden kredi çıkmamış olabilir ? Kayınpederiniz yaş ve belgelenebilir geliri düşük diye red almış olabilir. Peki eşiniz ? Kredi kartı, kredi borcu vb olabilir mi ?

Parayı verirken sorun yok; borcunuzu geri ödeyin deyince, konuyu görümcenize borç veriyor gibi anlatıyorsunuz. İnanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…