- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.238
Hahaha benzer Bi yüzsüzlüko zaman musakkanin deyimiyle .. ödesin
daha önemlisi neden odeyesiniz yav
bilmiyorum bekara karı boşamak kolay elbette ama boşanmaya kadar götürürdüm işi.
eşiniz ailesinin artık siz olduğunun bilincinde değil.
yeni gördümBorç konu sahibinin eşininmiş. Düğün için babasına ve kendisine kredi cıkmayınca ablasına kredi çektirtmiş.Görümce borç istemiyor; borçlarını ödemelerini istiyormuş aslında.
bide düğünleri arasında 2 sene var yaniBen buna inanmadım nedense. Bana kalırsa o paranın daha büyük bi bölümü sizin düğüne harcandı ablayla da hiç ilgisi yok gibi geliyor. Çünkü sonradan ekleme yaptınız bunları. 50 bini ödeyeceğiniz sonradan söylediğiniz gibi. Ama yanılıyorsam dediğiniz gibiyse 50 bini siz ödeyin ablaya da kalan 50 bin senin düğün için harcandı biz kendi payımızı kapatıyoruz diyip aradan çekilin. En mantıklı yol bu.
100 yıllık mi çekmiş nasıl azalmadıOnu biliyorum
3 senedir aynı para eksilmedi babası zaten 3senedir faizini ödemiş
Hala eksilmediğine göre kredi
Biz 50bin kapatcaz zaten
Geçmiş olsun o paralar artık tamamen gitti Bir daha da ödenmeyecek bir değişiğini yaşadığım için söylüyorum eşim borç diye 4 tane almıştı benden gerçi benim altınlarım çocuğumun hastane masrafı için gitti helal hoş olsun ( babamın taktiği altınlar) hiç gözüme gözükmedi. Herkesin elindeki malına gücü yeter görümcede arabasını satsın gitsin Kredi çeksin neden insanların huzurunu bozuyor anlamadımMerhabalar saat gecenin 2saat ben ve sinirlerim ayaktayız
Uzun anlatmak istemiyorum
Görümcem ev alacak kredinin onaylaması için mevcut olan ihtiyaç kredisinin kapanması gerekiyormuş ki ev kredisi onaylansın eee bundan sanane diceksiniz
Kayınpederim kızının üzerinde. Kredi çekmiş ve kayınpederimde 5 kuruş parası yok kredinin taksidini anca ödüyor
Asıl mevzu şu görümcem demiş babam ödeyemez en son çare sana geldim demiş
Yani sen öde diyor basitcene izah edeyim
Bizde 3 senelik evliyiz bilekliklerimi yatırım olarak tuttuk bir gün olurda ev alırız diye bu zamana kadar sıkışsakta düğün borcumuzu ödemeye çalıştık hala ödüyoruz biraz daha rahatladık artık tabi
Görümcem salağı babasını aramış baba durum böyle sen borç istemeyezmisin patronundan demiş orda dananın kuyruğu koptu!!!!!!!
Sözde eşim de demiş ki görümceme babama söyleme ben halletcem babam üzülmesin saten adamda para yok demiş babasının ablasına ödediğini kredi parasını eşime gönderecek bizde bozduracağımız bilekziklerimin parasını biriktirecez sonra bileziğimi geri yapcaz ama (bilezik gittikten sonra yerine biraz zor yaparız tanesi 15 gr)
Olan bizim birikimimize oluyor
Eşimde bana dediki
Babamın hemen ablamın hemde kocasının üzerinden toplam 100 bin borcu var hepsini kapatcam sonra biz taksit taksit yaparız bilezikleri dedi
8 tane bileziğimi Satcam ablası ev alsın diye
Ben salakmıyım 3 sene borç ödedik sıkıntı çektik birikimimizi satmayalım diye satıp sıkıntısız hayat yaşabilirdik
Ablasına kızdı babasına söyledi diye
Ben bütün birikimimi satcam savcam
Ablası 4 milyonluk evde oturcak Sefa sürcek
Bende eşime dedim ablan 700 bin TL değerinde arabası var arsası var
Biz niçin tuttuk altınları ablan ev alsın diye mi dedim
Kredi çekerim istemem senden bir şey dedi
Kredi de çekemezden kusura bakma seninde bakmak zorunda olduğun ailen var kafana göre iş yapamazsın dedim konuyu kapatalım mı çok yoruldm dedi tamam dedim sakincene yattı uyudu ya ben bu saate sinirlerim gerildi
Hicbirine tamam demeyin.Görümceme sinirlenmiş
Babasından para istemesine
2tane bileziğe zar zor okey dedim şimdi hepsi gitçek
Hicbirine tamam demeyin.
Neden Kabul ediyorsunuz? Arkasi gelmez bunun.
Birde gorumce evli, ev almaya niyetlini iseler Kari koca hallettin.
Durumlari yoksa almasinlar.
Cirkeflik yapar gorumceyi arardim ben.
Borçları kapatcaz deyin. Ev bakıyoruz biz de deyin asla vermeyin. Giden geri gelmez. Altın yerine konmaz.
Bilezikler zaten gorumce uzerine cekilen krediyle alinmis. 3 yildir kadina cektigi kredi odenmemis en sonunda gorumce yeter demis haksiz mi?Altın bu asla yerine konmaz kıyameti koparırdım ben olsam bozdurmazdım Asla sen her şeyden kıs borç öde bileziği kenarda bırak ev alırsan diye yüzsüz görümce kendine ev alsın senin birikiminle oh ne ala. Bilezik kadının hakkıdır sormadan bozdurulamaz boşanma sebebi resmen
Babasına yardım edecekseniz aldığı seti geri verin o zaman, hesap tamamen kapanmış olur. Kredi, bilezik işine hiç girmeyin.100 bin TL’yi bize harcamadı
50bin TL’sini bizim için çekmiş ve bana sadece set altın aldı
Nerden hepsi benim borcum oluyor
Söyleyecek bişey bulamayınca üslup hemen değişiyor, hakaretler havada uçuşuyor. Salak mısın vs de yazmışsınız. Zaten konuyu zar zor anlatıyorsunuz. Açılan konu ile devamı birbirinden çok farklı. İnsanlar zar zor anlamış yorum yapıyor siz de haksız olduğunuz söyleniyor diye salak mısın defol git falan diyorsunuz ne kadar ayıpDefol git asabımı bozma
O kismi okumamisim bileBilezikler zaten gorumce uzerine cekilen krediyle alinmis. 3 yildir kadina cektigi kredi odenmemis en sonunda gorumce yeter demis haksiz mi?
Merhabalar saat gecenin 2saat ben ve sinirlerim ayaktayız
Uzun anlatmak istemiyorum
Görümcem ev alacak kredinin onaylaması için mevcut olan ihtiyaç kredisinin kapanması gerekiyormuş ki ev kredisi onaylansın eee bundan sanane diceksiniz
Kayınpederim kızının üzerinde. Kredi çekmiş ve kayınpederimde 5 kuruş parası yok kredinin taksidini anca ödüyor
Asıl mevzu şu görümcem demiş babam ödeyemez en son çare sana geldim demiş
Yani sen öde diyor basitcene izah edeyim
Bizde 3 senelik evliyiz bilekliklerimi yatırım olarak tuttuk bir gün olurda ev alırız diye bu zamana kadar sıkışsakta düğün borcumuzu ödemeye çalıştık hala ödüyoruz biraz daha rahatladık artık tabi
Görümcem salağı babasını aramış baba durum böyle sen borç istemeyezmisin patronundan demiş orda dananın kuyruğu koptu!!!!!!!
Sözde eşim de demiş ki görümceme babama söyleme ben halletcem babam üzülmesin saten adamda para yok demiş babasının ablasına ödediğini kredi parasını eşime gönderecek bizde bozduracağımız bilekziklerimin parasını biriktirecez sonra bileziğimi geri yapcaz ama (bilezik gittikten sonra yerine biraz zor yaparız tanesi 15 gr)
Olan bizim birikimimize oluyor
Eşimde bana dediki
Babamın hemen ablamın hemde kocasının üzerinden toplam 100 bin borcu var hepsini kapatcam sonra biz taksit taksit yaparız bilezikleri dedi
8 tane bileziğimi Satcam ablası ev alsın diye
Ben salakmıyım 3 sene borç ödedik sıkıntı çektik birikimimizi satmayalım diye satıp sıkıntısız hayat yaşabilirdik
Ablasına kızdı babasına söyledi diye
Ben bütün birikimimi satcam savcam
Ablası 4 milyonluk evde oturcak Sefa sürcek
Bende eşime dedim ablan 700 bin TL değerinde arabası var arsası var
Biz niçin tuttuk altınları ablan ev alsın diye mi dedim
Kredi çekerim istemem senden bir şey dedi
Kredi de çekemezden kusura bakma seninde bakmak zorunda olduğun ailen var kafana göre iş yapamazsın dedim konuyu kapatalım mı çok yoruldm dedi tamam dedim sakincene yattı uyudu ya ben bu saate sinirlerim gerildi