Daha önce benim hiç bir derdim yokmuş

daha önemlisi neden odeyesiniz yav
bilmiyorum bekara karı boşamak kolay elbette ama boşanmaya kadar götürürdüm işi.
eşiniz ailesinin artık siz olduğunun bilincinde değil.

Borç konu sahibinin eşininmiş. Düğün için babasına ve kendisine kredi çıkmayınca ablasına kredi çektirtmiş.Görümce borç istemiyor; borçlarını ödemelerini istiyormuş aslında.

Borç konu sahibinin eşininmiş. Düğün için babasına ve kendisine kredi cıkmayınca ablasına kredi çektirtmiş.Görümce borç istemiyor; borçlarını ödemelerini istiyormuş aslında.
yeni gördüm
allah affetsin nöbetteyim köpek gibi çalışıyorum para kazanmak için
millet ne akıllı yav
3 sene önce de set yapmış 20 binmiş
sonra 50 bini düğün için harcamista gerisini kendi kullanmışta bilmem ne de

bide düğünleri arasında 2 sene var yani
100 bin kredi çekmiş yarisi iki sene durmuş mu ?
yarısı da değil
50 bin düğün bide bilmem takı seti 20 bin.
30 mi 2 sene durmus

Geçmiş olsun o paralar artık tamamen gitti Bir daha da ödenmeyecek bir değişiğini yaşadığım için söylüyorum eşim borç diye 4 tane almıştı benden gerçi benim altınlarım çocuğumun hastane masrafı için gitti helal hoş olsun ( babamın taktiği altınlar) hiç gözüme gözükmedi. Herkesin elindeki malına gücü yeter görümcede arabasını satsın gitsin Kredi çeksin neden insanların huzurunu bozuyor anlamadım

3 sene once dugun yapsin altin alsin diye gorumce uzerinden kredi cektir kadin geri isteyince de kotu olsun. Bence gorumcenin durumu iyi diye sizde bir kiskanclik olmus.
“Yaaa zatenn öduycexzzz tmm miiii” yazmissiniz 100 kere ama odeyecek olsaniz 3 yilda oderdiniz. Kendinizce borcu kayinpedere kitleyip isin icinden siyrilacaktiniz ama elinizde patladi. Ofkeniz bu yuzden. Ayrica 3 yil once cekilen 50 binin degeri suan kesinlikle minimum 120-130 bin lira. Siz nasil bilezigimin degeri diyorsaniz paranin da bir zaman degeri var. Artikk bilezik mi satarsiniiiz yoksa bir ise girip calisir misiniz sizin karariniz ama kadinin parasini odeyin.

Görümceme sinirlenmiş
Babasından para istemesine
2tane bileziğe zar zor okey dedim şimdi hepsi gitçek
Hicbirine tamam demeyin.
Neden Kabul ediyorsunuz? Arkasi gelmez bunun.
Birde gorumce evli, ev almaya niyetlini iseler Kari koca hallettin.
Durumlari yoksa almasinlar.
Cirkeflik yapar gorumceyi arardim ben.

Anlattıklarınız pek hayatın olağan akışı ile uyuşmuyor.

Abla beş sene önce kendi düğünü ve iki sene sonra olacak (?) kardeşinin düğünü için kredi çekti ve kendi düğünü için çektiği kısmı harcamak yerine parayı babasının eline verdi. Adam yarısını iki sene sizin düğününüze kadar bekletti. Kızının kendi düğünü için çektiği parayı kaç senedir küçücük maaşı ile ödemeye çalışıyor ama maddi durumu çok iyi olan kızı kendi kısmını ödemiyor. Üç sene sonra da kendi hiç faydalanmamış gibi babasından kapatmasını istiyor. Bana bu akış hiç mantıklı gelmedi.

Ayrıca çekilen krediye faiz işlediği için (ihtiyaç kredilerinde genelde yüksek oranda faiz olur) o paranın aynı para olarak kalmadığını biliyorsunuzdur eminim. Yani size 50 bin harcanmış olsa bile kredinin size ilişkin bölümü bu tutarın çok üzerinedir.

Eşiniz durduk yere ablasının borcunu ödemek için birikiminizi gözden çıkaran bir adamsa boşanın zaten. Ama eşinizin de makul bir gerekçe ile bu borcu kapatmak zorunda hissettiğini düşünüyorum. Bunun da tek açıklaması paranın sizin düğününüzde harcanması olabilir gibi geliyor bana. En azından ablayla alakası yok gibi geliyor.

Borçları kapatcaz deyin. Ev bakıyoruz biz de deyin asla vermeyin. Giden geri gelmez. Altın yerine konmaz.

Altın bu asla yerine konmaz kıyameti koparırdım ben olsam bozdurmazdım Asla sen her şeyden kıs borç öde bileziği kenarda bırak ev alırsan diye yüzsüz görümce kendine ev alsın senin birikiminle oh ne ala. Bilezik kadının hakkıdır sormadan bozdurulamaz boşanma sebebi resmen

Hicbirine tamam demeyin.
Neden Kabul ediyorsunuz? Arkasi gelmez bunun.
Birde gorumce evli, ev almaya niyetlini iseler Kari koca hallettin.
Durumlari yoksa almasinlar.
Cirkeflik yapar gorumceyi arardim ben.

Borçları kapatcaz deyin. Ev bakıyoruz biz de deyin asla vermeyin. Giden geri gelmez. Altın yerine konmaz.

Bilezikler zaten gorumce uzerine cekilen krediyle alinmis. 3 yildir kadina cektigi kredi odenmemis en sonunda gorumce yeter demis haksiz mi?

2 sene arayla yapılan düğüne tek seferde nasıl kredi çekiliyor? Para bekletiliyor mu 2 yıl?
Başta hiç sizin için çekilmiş olduğundan,yarısını ödemek istediğinizden bahsetmemişsiniz.
Kayinpeder de kirada, alacak parası yoksa ne diye kredi ile hediye alıyor, aldırıliyor? Yazık adama.
En azından yarısını ödemeniz lazım, eşiniz hepsinin ödemek istiyorsa belki sizin içinde harcanmış olabilir diğer kısımda.
İnsanların çalışıp kazandigi mallar sizi ilgilendirmez. Ben görumcenin borçla hiç ilgisi olmadığını düşünüyorum.

100 bin TL’yi bize harcamadı
50bin TL’sini bizim için çekmiş ve bana sadece set altın aldı
Nerden hepsi benim borcum oluyor
Babasına yardım edecekseniz aldığı seti geri verin o zaman, hesap tamamen kapanmış olur. Kredi, bilezik işine hiç girmeyin.

Defol git asabımı bozma
Söyleyecek bişey bulamayınca üslup hemen değişiyor, hakaretler havada uçuşuyor. Salak mısın vs de yazmışsınız. Zaten konuyu zar zor anlatıyorsunuz. Açılan konu ile devamı birbirinden çok farklı. İnsanlar zar zor anlamış yorum yapıyor siz de haksız olduğunuz söyleniyor diye salak mısın defol git falan diyorsunuz ne kadar ayıp

Görümceye kızıyorsunuz da burda sorun eşte değil mi. Yolunacak tavuk mu bu adam, ona ne kız kardeşinin alacağı bilmem kaç milyonluk evden. Bizde para yok diyecek bu kadar bilezik vermek kredi çekmek falan ne saçma hareketler

Tavrınızda net durmaya devam edin. Ne demek görümcenin borcunu ödemek ya. Herkes ödesin borcunu. İyi yere kapak atmışlar ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…