Ayrılmaya karar verdikleri gece büyük bir kavga olmuştu,gitmiştik polis e ama polis bunların geleceğimi belki de iş hayatımı etkileyeceği için isterseniz geçmeyelim bunları rapor olarak gibi birşey söylemiş. .s
bu yazının aynısı bu sayfada da var..
http://www............./forum/bir-derdim-var/4696-daha-cok-kucuksun-kizim.html
ne anlıyorlar böyle abuk subuk iç karartıcı huzur bozucu şeyleri paylaşmaktan!!!!!!
hadi paylaşıyorsun neden yalan şeyleri paylaşıyorsun!!!!
senin ne hakkın var kardeşim benim dengemi bozmaya !!!!!
yazıklar olsun yaaa valla kusucam şimdi ben bu nedir ya!!!!!!!!!!
İnsan hayatta bir kez hata yapar ikinci , üçüncü olanlar ya nefsinden yada karakter zayıflığından doğar ..
Biri size tecavüz edebilir , bu sızın gunahınız sucunuz olmaz ..
Birini sever , inanır herşeyinizi paylaşırsınız ama kandırılırsınız yine suçunuz olmaz AMA madem yol açıldı kim çıkarsa bahtıma diye yola devam ederseniz adınız bellidir !..
Ondan sonra ah , vah saçmalıktan öteye gitmez ..
Allah bu aklı , kalbi hamallık olsun dıye vermemiş , çalıştırın ve ona gore hayatınızı yonlendırın dıye vermiş .. sanırım anlatabıldım ..
evet diger bi forumda daha mevcut ama orasida farkidnaysan KADIN forumu.
buseo gene akillica davranip sadece kadin forumuna tasimis ki biri burasi digeride orasi.
kadinin halinden kadin anlar ki sizin gibiler yüzünden böyle madur insanlar kendilerini kenara cekip o kenarlarda yasiyorlar icimizde yasayacaklarina.
evet diger bi forumda daha mevcut ama orasida farkidnaysan KADIN forumu.
buseo gene akillica davranip sadece kadin forumuna tasimis ki biri burasi digeride orasi.
kadinin halinden kadin anlar ki sizin gibiler yüzünden böyle madur insanlar kendilerini kenara cekip o kenarlarda yasiyorlar icimizde yasayacaklarina.
isteyen inanır isteyen inanmaz kendiniz gibi düşünmeyenlerede saygı duyun!
sizin gibiler yüzünden de ne demek oluyor?
insanız başımıza herşey gelir bu dünyada..
herkes hata yapıyor kimse sütten çıkmış ak kaşık değil..!! buna siz de dahil bende herkesde!!
konu sahibi kişi bu olayı gerçekten yaşadı diyelim tamam kabul...herşeye aklı ermiş herşeyi biliyor o yaşta çoğu kadının dahi yaşamadığı cinsel profesyonelliğe sahip olmuş isteyerek ve istemeyerek...(bunu kendisi söylüyor isteyerek de oldu diye)
peki tüm bunlardan uzakta kalıp kaçmayı akıl edememişmi acaba? kadın sığınma evleri var devletimizin bir sürü kurumu var sığınabileceği...üstelik yaşı küçük..bunları neden aklına getirememiş acaba??? bende bunu çok merak ediyorum...
sizin gibiler yüzünden de ne demek oluyor?
insanız başımıza herşey gelir bu dünyada..
herkes hata yapıyor kimse sütten çıkmış ak kaşık değil..!! buna siz de dahil bende herkesde!!
konu sahibi kişi bu olayı gerçekten yaşadı diyelim tamam kabul...herşeye aklı ermiş herşeyi biliyor o yaşta çoğu kadının dahi yaşamadığı cinsel profesyonelliğe sahip olmuş isteyerek ve istemeyerek...(bunu kendisi söylüyor isteyerek de oldu diye)
peki tüm bunlardan uzakta kalıp kaçmayı akıl edememişmi acaba? kadın sığınma evleri var devletimizin bir sürü kurumu var sığınabileceği...üstelik yaşı küçük..bunları neden aklına getirememiş acaba??? bende bunu çok merak ediyorum...
bu yazinizi aynen size iade ediyorum. herkes sizin gibi dogruyu yanlisi 15 yasinda ayirt edemez. herkes sizin gibi güclü bir iradeye sahip degil. herkesi kendiniz gibi sanip sonra vahvahhliyorsunuz. kimin kime saygi duymadigi yorumlardan belli oluyor gözünüzü acin okuyun 1 sayfa okuyup konudan haberdar oldugunuzu saniyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?