• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha çok küçüksün be kızım.

valla ne yorum yazacağımı bilemiyorum söylenecek çok şey var ama bunlar ne kaybettiklerini geri getirir nede acılarını dindirir ama son satırlarındaki kişi sadece seni kullanıyor yani seninle evlenmek için beraber değil bunu bil cnm umarım hayatını doğru düzgün yola koyarsın...

Pardon da sen kimsin?
O an içerde tanıdığım insanlar vardı ve özet geçmelerini istedim.
Konuyu çok uzun karmaşık anlatmış anlamadım birilerinden yardım istedim suç mu?
Arkadaşa yardım edebilmek için önce konuyu anlamam gerekiodu ve ben de anlayan ve tamamen okuyan birinden yardım istedim. konu dışılık diye bişey yok burda

Tanıdıklarınızdan özel mesaj ile bilgi isteyin lütfen. Biz sizin meraklarınızı okumak mecburiyetinde değiliz. Eğer cevap vermek niyetindeyseniz bana da özel mesaj gönderin. Konunun altını gereksiz mesajlar ile doldurmak istemiyorum,bende size aynı yöntemle cevap veririm...

aslında bu tepkiler özellikle senin şahsına değil, her gün buraya bir sürü yalan yanlış konular açılıyor,insanlar temkinli olmaya gayret ediyor..belki de böyle bir şeyin gerçek olmasını kabullenemeyecek kadar naifiz canım, kabullenemiyoruz..bilemiyorum..
lütfen güçlü ol, kendi değerini,kıymetini bil ve buna göre davran..hayat bazılarımız için çok zor, belki de senin sınavın da böyledir..

Tamam..Ne sanal ne gerçek..İnsan içine çıkmak istemiyorum :( Şu ana kadar nasıl kendi kendime halletmeye çalıştıysam öyle yapmaya devam ederim :( İnsan yüzü görmey istemiyorum :( Belki de benim için en doğrusu sadece odamda,kendi arkadaşım olarak kalmak :(

yalan söylediğini attığını falan yazan arkadaşlar,konuyu açan arkadaş neden yalan söylesin uzun uzun derdini anlatmış kız......:20:

şaka mı yapıyorsunuz? Bu ne demek yahu? Başka emriniz,arzunuz var mı?

Konuyu senaryo olarak niteleyen arkadaşlar. Öncelikle konu dışı mesaj yazmak yasak. Yorum yapmayıp geçmeniz gerekiyor. Defalarca yazıldı bu forumda bu cümleler. Umarım gözden kaçmaz...

Ve buseo.. Gerçekten küçüksün,yazık sana bunu yaşatanlara. Son mesajında yazdıkların içimi acıttı. !5 yaşında bir kızla beraber olabilmek için sana sahip çıkıyorum tavırları çok çok iğrenç.

Tavsiyelerime gelince. Şu anda hayatındaki bütün erkekleri çıkart. Hani sana dost olan,ama cinsellik yaşadığınız,artık yaşamamaya karar verdiğin adamı da.. Sana abilik yapmış olanı da.. Telefon numaranı,iletişim adreslerini değiştir. Arın,kötü niyetli kimse ulaşamasın sana. Okula konsantre ol. İnternette oyun oyna. Kadın da olsa asla hiç kimseye yaşadıklarından bahsetme.

Enn önemlisi ne biliyor musun? BİR DAHA ASLA KENDİNDEN KİRLİ MENDİL DİYE BAHSETME!!!

bak Pozi 'nin yorumunu dikkate al, herkesten elini eteğini çek, eskiyi artık eskide bırak, yeni bir sayfa aç..kendine aynada gülümse ve kendine şefkat göster..ne zaman istersen bana msj atabilirsin..

Son düzenleme:
bak Pozi 'nin yorumunu dikkate al, herkesten elini eteğini çek, eskiyi artık eskide bırak, yeni bir sayfa aç..kendine aynada gülümse ve kendine şefkat göster..ne zaman istersen bana msj atabilirsin..

Herkesten elimi eteğimi çekmeye zaten şuan karar verdim.Bir daha kimse yüzümü bile göremeyecek :( Ne sanal ne gerçek.İnsanların arasında böyle benim gibilerin dolaşmasını istemem :( Diyeceğiniz birşey yoksa çıkacağım..Girmemek üzere :( Silerler belki..Odama çekileceğim.Karar verdim

Tamam..Ne sanal ne gerçek..İnsan içine çıkmak istemiyorum :( Şu ana kadar nasıl kendi kendime halletmeye çalıştıysam öyle yapmaya devam ederim :( İnsan yüzü görmey istemiyorum :( Belki de benim için en doğrusu sadece odamda,kendi arkadaşım olarak kalmak :(

içine kapanmak doğru değil bunca şeyi yaşadıktan sonra. çünkü tek başına kaldığında sürekli aynı sorular hucum edecek. o yzden hayallerine ulaşmak için çok çalış. konservatuara gir. ve ilerde bu olayı hiç hatırlamamak için yepyeni taze güzel anılar ekle hayatına.
karamsar olma hiç bir zaman. geçmişi yok edemezsin ama bundan sonra geleceğini ancak kendin şekillendirebilirsin. inançlı ol. hayata tutun. ve geçmişinde olan insanları sil hayatından. görüşme onlarla. ulaşmalarını engelle.

Kim üzebilir seni senden başka?

Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?

Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?

Kim yıkar yıpratır seni, sen izin vermezsen?

Kim sever seni,seni kendini sevmezsen ?

Her şey sende başlar, Sende biter...

Yeter ki yürekli ol,

Tükenme, tüketme,tükettirme icindeki yaşama sevgisini...

Hep hatırla...

Çaresizseniz, çare SiZSiNİZ..

Benim var söyleyecek bir şeylerim. İnsanlar birileriyle birlikte olarak değil,ruhları,kalpleri kirlendiği zaman kirlenirler aslında. Daha 15 yaşındasın. Hayat daha yeni başlıyor. Hiç ummadığın kadar mutlu olacaksın. Karşına çıkan erkeklerle yaşadıklarını paylaşırsan kimse sana yardım etmez,yardım muhtaç hale getirir ancak. Her 15 yaşındaki kız gibi yaşa. Onların yaptıkları sana basit ya da anlamsız gelse de anlıyormuş gibi yap....

şaka mı yapıyorsunuz? Bu ne demek yahu? Başka emriniz,arzunuz var mı?

Konuyu senaryo olarak niteleyen arkadaşlar. öncelikle konu dışı mesaj yazmak yasak. Yorum yapmayıp geçmeniz gerekiyor. Defalarca yazıldı bu forumda bu cümleler. Umarım gözden kaçmaz...

Ve buseo.. Gerçekten küçüksün,yazık sana bunu yaşatanlara. Son mesajında yazdıkların içimi acıttı. !5 yaşında bir kızla beraber olabilmek için sana sahip çıkıyorum tavırları çok çok iğrenç.

Tavsiyelerime gelince. şu anda hayatındaki bütün erkekleri çıkart. Hani sana dost olan,ama cinsellik yaşadığınız,artık yaşamamaya karar verdiğin adamı da.. Sana abilik yapmış olanı da.. Telefon numaranı,iletişim adreslerini değiştir. Arın,kötü niyetli kimse ulaşamasın sana. Okula konsantre ol. Internette oyun oyna. Kadın da olsa asla hiç kimseye yaşadıklarından bahsetme.

Enn önemlisi ne biliyor musun? Bir daha asla kendinden kirli mendil diye bahsetme!!!

biri özet geçse derken konuyu okuyup anlamadığımı daha sonradan da belirttim asla yalan söylediğini falan söylemedim. Kusura bakmayın ama sizin beni yargılamaya hakkınız yok. Konu sahibinin yoruumlarını daha sonradan tekrar okudum ve çok üzüldüm niye bilmiyorum YALAN bana söylüyor gibi gelmedi. O kadar şeyler oluyorki bu olay günümüzde hayli yaşanmakta. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Diğer yorumları takip etmeden yorumda bulunmayın

Son düzenleme:
Anlatılan olayın "senaryo" olduğunu düşünmedim. Bu sebeple yazılan bazı yorumları görünce gerçekten
şaşırdım. Resmen altında bi şeyler aramak için zehir hafiyecilik oynanmış gibi. Şöyle demişti, sonra da
şöyle dedi, orda haha dedi bu ne demek.. Tamam çok açık ve anlaşılır bir dille yazılmamış ama bence
abartıldığı kadar da karışık değildi. Her neyse..

Tabii ki herkesin bir anda "psikoloji"den çok anlar bir tavır takınması ve 15 yaşındaki bir kızın nasıl
olur da kadın sığınma evini bilmez, nasıl olur da kendini erkeklerin kollarına atar diye yargılanması da
beni çok şaşırttı. Bu yorumu başka bir konuda da yapmıştım, yineleyeyim; 'bence' olaylara verilen
tepkilerin kaynağında sadece çevresel etkenler (yetiştirilme tarzı, yaşanılan olayın etkileme derecesi
vs) değil, aynı zamanda kişilik özellikleri de önemlidir. Bu radde bir taciz olayı için konuşmuyorum
ama herkesin başına ufak da olsa bir taciz olayı gelmiştir (sözle ya da temasla). Böyle bir durumda
bile kimisi ailesine anlatırken her şeyi ya da bağırıp çağırıp olay çıkarırken, kimisi de susar, hiçbi
şey anlatamaz ve bunun altında binlerce neden vardır. Demem o ki; arkadaşın verdiği tepkiye bu
kadar acımasızca yaklaşılması ve mantıksız bulunması yanlış.

Yardım edebileceğimi düşünmüyorum, çünkü bi arkadaşın da dediği gibi bu olay bizi "aşar". Fakat yaş
ve tecrübe açısından söylediğimi dikkate almak istersen şunu diyebilirim; anladığım kadarıyla
hayatındaki bazı kavramlar alt üst olmuş. Kendi doğrularını ve yanlışlarını tekrar oluşturmaya çalış ve
daha sonraki hayatında bu yönde ilerle. Umarım en kısa zamanda atlatırsın bu durumu..

-Geri çekilme; itiraf başladığında olayların büyümesi üzerine çoğunlukla geri çekilir. Bir çalışmada fahişelerin %75inin ensest ilişki yaşadığı bulunmuş.

ellerimizle insanlari daha kotuye itmeyelim gercekte olabilir,yalanda.bunu yazan kisiden iyi bilemeyiz..fakat bildigimiz bir gercekte malesef boyle igrenc otesi durumlarin yasandigi..bu konularda hassas olalim yalansa bile boyle bir yalan olmaz,kisinin kendi ayibi olur ancak biz yine de insanligimizi unutmadan bilincli sekilde yorumlar yapalim. ve elinden tutalim.dusmus olarak gorup birde biz vurmayalim..eger dislarsak,gercekten ihtiyaci oldugunda yaninda olmazsak bizim de babasindan bir farkimiz kalmaz inanin.
herkesin aile ortami,aldigi kultur,bilgi ve tecrubeleri ayni degil.sadece biraz empati lutfen.

arkadaşım kusura bakma ama çok tutarsız yazdıkların bence bu ütopya dan ibaret ve anlatım tarzın yazdığın kötü durumun sonuna haha diye ilginç şeyler eklemen çok değişik diyecek birşey bulamıyorum.ha yazdıkların gerçek ise de sadece psikolojik yardımla düzeltebilirsin devlet hastahanelerinden yardım al bu yardım sana iyi gelecektir hayatını yoluna sokmaya yarar

Son düzenleme:
kiza anlatmasina izin vermeden agizini susturdunuz sonrada yazdiklarin cok tutarsiz ben nedense bi tutarsizligini göremiyorum. depresif ve psikolojikmen zayif bir noktada olan insan, evet belki cok sasiracaksiniz, ama kendisiyle alay etmesinide bilir, cünkü böyle alay ederek kendini disardan izler ve nasil bir durumda oldugunu anlamaya calisir.
yalan söyleyen biri neden kendisinden ..... neden kirli bir mendil gözüyle anlatsin kendini?
aferin onu asagilayan herkese. simdi vijdaniniz rahat bir sekilde bu aksam basinizi yastiga koyun ve uyuyun.

Teşekkür ederim :( Çok teşekkür ederim..Bilemiyorum bana inanmayanlar inanmadıkları için kendi düşüncelerine göre yorum yada eleştiri yapıyorlar..Ama ben bunları yaşadığımı bildiğim için böyle karşılanmam çok zoruma gitti..ve tek birşey daha söyleyip ayrılıyorum bir daha sizi asla rahatsız etmeyeceim :'( emin olabilirsiniz :'( sadece hayata sırıfdan başlamak,DÜŞÜNEREK hareket etmek isterdim..Nerde ne yapıp ne yapmamam gerektiğini çözebilirdim belki :( kim ister ki baban akşam eve elinde çikolatalar yerine biralarla içkilerle gelsin,evladıyla oyun oynamak yerine ona kanı bozuk bir şekilde davransın ! Babamdan sonrakilere ben anlam verebiliyor muyum sanıyorsunuz..Hep yanındayımlar..Annenle tanışayımlar..Bana güvenler..Mutlu olacağızlar..Herneyse .. İçimde yaşamaya karar verdim :( Bir köşede günlerce kendi kendime düşünürsem belki hallolur.. İyi günler..

Sen kendini kirli bir mendil gibi görürsen ömrün boyunca öyle muamele görürsün unutma altın çamura düşsse de değeri düşmez...Kendi değerini bil kendine değer ver hatalar yapmışsın doğru...Ama hatalarda gençlikte olur...Kendine bir hayat kurma sözü ver ve yılma çalış...O sana vaadlerde bulunan erkekler seninle evlenseler bile sen mutlu olamazsın...Daha çok gençsin ayaklarının uzerinde dur sen seç seçilme.Bu yaşadığın günleri de bir kabustan say ders al önüne bak...Kendini değerli görmekten de asla vazgeçme

bi cümlenin sonunda haha yazdığına göre içinde bulunduğun durumdan gayet memnunsun diye düşünüyorum. yada psikolojik sorunlarınız var. gülüncek bişeyse eğer sorununuz bu dert değil. bir derdim var adlı yerin altına da gülüncek şeyler yazılmaması gerek diye düşünüyorum

Yorumlarınızın hepsini okuyamadım..
Bu arada 15 yaşındayım..
Bunun bir kurgu olduğunu düşünmeniz beni incitti..
Evet annem olanları biliyor,ama üstü kapalı..
Ha bu arada şu ''haha'' olayına geleyim,kendimle dalga geçtim,halime acıdığımdan öyle yazdım yanlış anlaşılmış..
Bakın baba konusuna gelince..Ben diğerlerinde hiçbir zaman babamı aramadım 'baba' yı aradım..O düzgün olamadı,düzgün biri çıkar diye düşündüm..Bilmiyorum,bilmiyorum..
Bunu buraya içimi dökmek için yazdım,adım bu kadar kirlenmişken gidip kime anlatabilirim yazmaktan başka..Birileri ile konusma ihtiyacı duyuyorum..Ama anneme herşeyi anlatmaktan çekiniyorum..Anlattığım kadarıyla çok üzüldü,perişan oldu daha da üzmek istemiyorum..

bi cümlenin sonunda haha yazdığına göre içinde bulunduğun durumdan gayet memnunsun diye düşünüyorum. yada psikolojik sorunlarınız var. gülüncek bişeyse eğer sorununuz bu dert değil. bir derdim var adlı yerin altına da gülüncek şeyler yazılmaması gerek diye düşünüyorum

arkadasimm sanirim yazilanlarin hepsini okumamissin yukardaki kirmizi yerde neden haha yazdiginin aciklamasini yazmis...:nazar:

kız o kadar acı şeyler yazmış bazıları "haha" ya takılmış. Dalga geçen kişi dalga geçtiğini "haha" yazarak daha ilk mesajında belli etmez.Amacına ters düşer mantıken. Nasıl bi bakış açısı sizlerin ki anlamış değilim.
Sana gelince küçük kız, yaşadığın şeyler acı ve sindirilmesi zor şeyler olabilir. Ancak ben bu durumu yaşayıp okuyup kendini eğiterek onaran birini tanıyorum.
Erkek vs. bunları en son aşamada düşün. Ve tüm erkekler kötü değildir ancak kendini onarmazsan karşına kötüleri çıkacaktır! bunu da unutma lütfen.

kız o kadar acı şeyler yazmış bazıları "haha" ya takılmış. Dalga geçen kişi dalga geçtiğini "haha" yazarak daha ilk mesajında belli etmez.Amacına ters düşer mantıken. Nasıl bi bakış açısı sizlerin ki anlamış değilim.
Sana gelince küçük kız, yaşadığın şeyler acı ve sindirilmesi zor şeyler olabilir. Ancak ben bu durumu yaşayıp okuyup kendini eğiterek onaran birini tanıyorum.
Erkek vs. bunları en son aşamada düşün. Ve tüm erkekler kötü değildir ancak kendini onarmazsan karşına kötüleri çıkacaktır! bunu da unutma lütfen.

sana katiliyorum canim saten almis basini gidiyorrr senaryo senaryo diyenler...kimse gercek hayattada bole seyler oldugunu aklina getirmiyor sanirim bi kac kisi bole konu acti die her acilan konuyu senaryo sanar oldular neyse...:82:

kiza anlatmasina izin vermeden agizini susturdunuz sonrada yazdiklarin cok tutarsiz ben nedense bi tutarsizligini göremiyorum. depresif ve psikolojikmen zayif bir noktada olan insan, evet belki cok sasiracaksiniz, ama kendisiyle alay etmesinide bilir, cünkü böyle alay ederek kendini disardan izler ve nasil bir durumda oldugunu anlamaya calisir.
yalan söyleyen biri neden kendisinden ..... neden kirli bir mendil gözüyle anlatsin kendini?
aferin onu asagilayan herkese. simdi vijdaniniz rahat bir sekilde bu aksam basinizi yastiga koyun ve uyuyun.

Ya pardon ama arkadaşım sana ne oluyor burası forum sayfası isteyen msaygı çerçevesinde dilediğini yazar, sana mı kaldı vicdan muhasebesini yapmak!!! O zaman kendisine inanmayanlara cevap vermeden sizinle konuşsun, yok benim gibilerin işi yok burada kendi odama kapatacam ne alaka... Ben kişisel gelişim uzmanı değilim ama kendi yaşadıklarımı da ekledim ve de arkadaşın buraya yazdıkları çok tutarsız bence kendiside anladı farketti yani. Yoksa başlığa bakar mısınız 15 yaşındaki bir kız kendi yaşadıklarını bu şekilde anlatmak istediklerini bu başlığa atmaz ( BU BENİM GÖRÜŞÜM) SAYGII DUYMAK ZORUNDASINIZ/ sonuçta hakaret yok!!!

Yok ya cidden..Çoğu ablama çok teşekkür ediyorum..
Şuan yalanlardan kaçtığım düşünülecek ama yalanlardan değil ben bundan sonra insanlardan kaçacağım,zaten herşey başıma insanlar yüzünden gelmedi mi.
En mantıklısı bu olacak.
İlla bir gün başınıza kötü birşey gelince anlıyorsunuz sanırım ne kadar kötü şeyler olabileceğini..
Yazdıklarım tutarsız değil bunun kesinlikle arkasındayım ama yaşadığımı ben bildiğim için sadece yazdım birşeye dikkat etmedim,yardım,teselli bulurum diye..Anlamak isteyen ablalaırm anlamış beni teşekkür ederim :( Elim kolum bağlandı,anlatacak çok şeyim var ama gerçek hayatta anlatamıyorum diye buraya kaçtım,burdan da kaçıyorum artık.Teşekkür ederim.
Yönetici falan varsa üyeliğimi de kapatabilir veya ben girmeyeceğim..
Herkese iyi günler..

Back