bazi yorumlari okuyorumda insanliktan cikmis gibiler. bu hikaye veya gercek, yinede her gün memleketimizde yasanan bir olay degil mi öz aile bireylerinden tacize veya tecavüze ugranmasi?
yorum yazarken biraz bi düsünün, insafli olun! forumda bu talihsizligi yasayan insan eminim vardir insanlara sayginizi kaybetmeyin, taciz/tecavüze ugramak istemez kimse!
kaldiki buseo 15 yasinda.. hanginiz 15 yasinizda dogru hareket ettiniz sorarim size? dogruyu yanlistan ne zaman ayirt etmeye basladiniz? 15 yasinizda bunu yapamazsiniz, 15 yasinda daha cocuk sayilirsiniiz yasalarca (!) bunuda unutmayin!
buseo baba dedigi bir erkegin bosluguna baska bi erkegi koymaya calisti baba niyetiyle ama onlar buseodan ffaydalandilar. buseonun en basta hatasi teselliyi anne kucaginda degil disarda aramasi.
"zaten olan oldu" diye düsünerek dahada batti. simdi ise hatalarinin farkinda ve SIZ BAZI BAYAN FORUM ÜYELERI düsene bi tekmede siz attiniz bravo!!!
hic düsünmüyorsunuz bir gün basima gelir belki? ben oysa böyle milletin pesine gülüp gülüp güldükleri duruma düstüklerini cok gördüm, herkes yorum yaparken aklini basina toplasin.
gercek olduguna inanmiyosaniz yorum yazmayin bende inanmadigim konularda yorum yapmiyorum.
buseo, sende hatalarindan ders al. inanki sana ailenden baskasi teselli olmaz ailene sigin, kendine mesgaleler bul, cevre edinmeye bak ama herseyden önce saglikli bir akla sahip olmak icin profesyonel yardim al. inan bana, eger almazsan ilerleyen yaslarda daha beter bir halde olursun ve bu bi hastaliga dönüsür. ve en önemlisi, bu yardimi alirken terapistlerin sana dediklerine iyice kulak ver, terapistlerin dediklerini, sana önerilerini dedikleri gibi algila, sakina sakin kendin yorumlama "nasilsa unutursun bir gün" gibi yorumlamalara izin verme. genceciksin daha, önünde ne yillar var!
bugünden itibaren tertemiz bir sayfa ac kendine, depresif aninda Allaha ve ailene sigin.