• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha çok küçüksün be kızım.

başlığı"daha çok küçüksün be kızım". kendi küçüklüğünün farkında olupda bukadar şeyi yaşamak kadar bi tezatlık varmı?? evet başına gerçekten kötü bişey gelmiş. ama diğer kötülükleride berabernde getirip getirmemek kendi elindeydi. başka başka insanlarla beraber olmak,kürtajlar.... kusura bakmayın ama ben bunları yapmaya cesaret edebilen insanlara üzülemiyorum.

caresizlikten bi erkeğe sarılmak bence baska caresizlikleride sorunlarıda beraberinde getirir..
sen dermanı yanlış kucaklarda aramışsın.annen dururken abilerde kankalarda avunmaya calışmıssın.
ama olmaz ana gibi yar olmaz.
ilişki kurmak sevmek dost edinmek bunalımdayken yapılacak seyler degildir.insan zor zamanda dost diye kimse sarılmamalıdır.
küçüksün ama yasadıkların kaderin oyunu degil senin bilinçsizliğin olmuş..

taciz tecavüz talihsizliği ile karşılaşıp teselliyi cinsel ilişkide arayan bi seni gördüm arkadaşım hemde 15 yaşında ilksin yani

Son düzenleme:
aaaayyyy bu neydi şimdi yaa 10 dk. okuyorum ve tek anladığım hiiiiiçççç biiişiiiiii
hataların farkındasın ama yapmaya devam ediyorsunç
tek başına çözemezsin bu durumu dr. dan yardım alman lazım.
aslına bakarsan yaşadıklarına hayır diyememişsin belliki sende istemişsin...............................................

Konu ister asparagas olsun ister gerçek olsun , yorumum değişmez ;

İnsan hayatta bir kez hata yapar ikinci , üçüncü olanlar ya nefsinden yada karakter zayıflığından doğar ..
Biri size tecavüz edebilir , bu sızın gunahınız sucunuz olmaz ..
Birini sever , inanır herşeyinizi paylaşırsınız ama kandırılırsınız yine suçunuz olmaz AMA madem yol açıldı kim çıkarsa bahtıma diye yola devam ederseniz adınız bellidir !..
Ondan sonra ah , vah saçmalıktan öteye gitmez ..
Allah bu aklı , kalbi hamallık olsun dıye vermemiş , çalıştırın ve ona gore hayatınızı yonlendırın dıye vermiş .. sanırım anlatabıldım ..

Ayrılmaya karar verdikleri gece büyük bir kavga olmuştu,gitmiştik polis e ama polis bunların geleceğimi belki de iş hayatımı etkileyeceği için isterseniz geçmeyelim bunları rapor olarak gibi birşey söylemiş. .s

bunu polis mi söylediiiiiiiii inanamıyorum:27:o yaratık belkide başka küçük kızlarada yaptı kim billebilir ve
ceza almadığı takdirde yapmaya devam edecek:27::27:bence geç kalmış değilsin hala şikkayet edebilirsiniz,madem peşinizide bırakmıyormuş
ayrıca diğer erkekler LANET OLSUN sizin 15 yaşında olduğunuzu bile bile nasıl birlikte olurlar sizinle
sübyancı yaratıklar:27::27::27:

bence arkadaşımız 15 yaşında oladğunu bile bile nasıl böyle şeyler yapabiliyolarsa o erkeklerde ona göre yapıyorlar bunu

arkadaşlar konu fake mi gerçek mi bilemiyorum ama ben son sınıf tıp öğrencisiyim daha geçen ay psikiyatri stajındayken polikliniğe bir genç bayan gelmişti 26 yaşında. çok küçük yaşta babasından taciz görmüş. babası defalarca kez oral sex yapmış kızıyla. duyduğumda kanım donmuştu. biraz konuştuktan sonra çıktı odadan dosyasını aldım elime karıştırırken şöyle bi ifade gördüm: "bekabertimi; onu da babam almasın die elimle bozdum" hikayesinin geri kalanında da tıpkı bu arkadaş gibi sayısını hatırlayamadığı, anlatırken artık kendisinin bile toparlayamadığı kadar çok erkek.. hak veriyorum diyemem ama anlayabilirim. bu ne bir akraba, ne de bir arkadaş tarafından taciz edilmeye benzer baba başkadır. onun yarattığı travma hiç bişile kıyaslanamaz. ve bnm gözlemlerime göre de ensest durumlarda kadınlar erkeklerden kaçmak yerine böyle hata üstüne hata yapıyorlar..

arkadaşım sana tawsiyem kesinlikle ve kesinlikle yardım almalısın; psikolog ve psikiyatrist ortaklığı ile hem de. bu uzun bi süreç yani belki 3-4 yılını alıcak toparlanman ama toparlanıcaksın. biriyle dost hayatı yaşadığını yazmışsın ilk olarak ordan çıkıp ailenin yanına taşınarak işe başlayabilirsin. birilerinde baba yı aramaktan wazgeçmelisin şu süreçte. herşey yoluna girdiğinde sana hem anne hem baba hem kardeş olacak birisi mutlaka çıkacaktır karşına. sadece sabretmeyi bil. Allah yardımcın olsun inş.

bu yazının aynısı bu sayfada da var..
http://www............./forum/bir-derdim-var/4696-daha-cok-kucuksun-kizim.html
ne anlıyorlar böyle abuk subuk iç karartıcı huzur bozucu şeyleri paylaşmaktan!!!!!!
hadi paylaşıyorsun neden yalan şeyleri paylaşıyorsun!!!!
senin ne hakkın var kardeşim benim dengemi bozmaya !!!!!
yazıklar olsun yaaa valla kusucam şimdi ben bu nedir ya!!!!!!!!!!

bazi yorumlari okuyorumda insanliktan cikmis gibiler. bu hikaye veya gercek, yinede her gün memleketimizde yasanan bir olay degil mi öz aile bireylerinden tacize veya tecavüze ugranmasi?
yorum yazarken biraz bi düsünün, insafli olun! forumda bu talihsizligi yasayan insan eminim vardir insanlara sayginizi kaybetmeyin, taciz/tecavüze ugramak istemez kimse!
kaldiki buseo 15 yasinda.. hanginiz 15 yasinizda dogru hareket ettiniz sorarim size? dogruyu yanlistan ne zaman ayirt etmeye basladiniz? 15 yasinizda bunu yapamazsiniz, 15 yasinda daha cocuk sayilirsiniiz yasalarca (!) bunuda unutmayin!
buseo baba dedigi bir erkegin bosluguna baska bi erkegi koymaya calisti baba niyetiyle ama onlar buseodan ffaydalandilar. buseonun en basta hatasi teselliyi anne kucaginda degil disarda aramasi.
"zaten olan oldu" diye düsünerek dahada batti. simdi ise hatalarinin farkinda ve SIZ BAZI BAYAN FORUM ÜYELERI düsene bi tekmede siz attiniz bravo!!!
hic düsünmüyorsunuz bir gün basima gelir belki? ben oysa böyle milletin pesine gülüp gülüp güldükleri duruma düstüklerini cok gördüm, herkes yorum yaparken aklini basina toplasin.
gercek olduguna inanmiyosaniz yorum yazmayin bende inanmadigim konularda yorum yapmiyorum.

buseo, sende hatalarindan ders al. inanki sana ailenden baskasi teselli olmaz ailene sigin, kendine mesgaleler bul, cevre edinmeye bak ama herseyden önce saglikli bir akla sahip olmak icin profesyonel yardim al. inan bana, eger almazsan ilerleyen yaslarda daha beter bir halde olursun ve bu bi hastaliga dönüsür. ve en önemlisi, bu yardimi alirken terapistlerin sana dediklerine iyice kulak ver, terapistlerin dediklerini, sana önerilerini dedikleri gibi algila, sakina sakin kendin yorumlama "nasilsa unutursun bir gün" gibi yorumlamalara izin verme. genceciksin daha, önünde ne yillar var!

bugünden itibaren tertemiz bir sayfa ac kendine, depresif aninda Allaha ve ailene sigin.

bu yazının aynısı bu sayfada da var..
http://www............./forum/bir-derdim-var/4696-daha-cok-kucuksun-kizim.html
ne anlıyorlar böyle abuk subuk iç karartıcı huzur bozucu şeyleri paylaşmaktan!!!!!!
hadi paylaşıyorsun neden yalan şeyleri paylaşıyorsun!!!!
senin ne hakkın var kardeşim benim dengemi bozmaya !!!!!
yazıklar olsun yaaa valla kusucam şimdi ben bu nedir ya!!!!!!!!!!

evet diger bi forumda daha mevcut ama orasida farkidnaysan KADIN forumu.
buseo gene akillica davranip sadece kadin forumuna tasimis ki biri burasi digeride orasi.
kadinin halinden kadin anlar ki sizin gibiler yüzünden böyle madur insanlar kendilerini kenara cekip o kenarlarda yasiyorlar icimizde yasayacaklarina.

İnsan hayatta bir kez hata yapar ikinci , üçüncü olanlar ya nefsinden yada karakter zayıflığından doğar ..
Biri size tecavüz edebilir , bu sızın gunahınız sucunuz olmaz ..
Birini sever , inanır herşeyinizi paylaşırsınız ama kandırılırsınız yine suçunuz olmaz AMA madem yol açıldı kim çıkarsa bahtıma diye yola devam ederseniz adınız bellidir !..
Ondan sonra ah , vah saçmalıktan öteye gitmez ..
Allah bu aklı , kalbi hamallık olsun dıye vermemiş , çalıştırın ve ona gore hayatınızı yonlendırın dıye vermiş .. sanırım anlatabıldım ..

Tortellini doğru söylüyorsun ama bu söylediklerin karar verme yetisine sahip,yetişkin insanlar için geçerli.

Konu sahibi henüz 15 yaşında.İnsan bu yaşa kadar,akıl baliğ bile sayılmaz.
Evet hepimiz bu yaşlardan geçtik,en azından ne yapmamız-yapmamamız gerektiğini bildik.
Çünkü bizi yetiştiren,doğru yolu gösteren,koruyan,kollayan ailelerimiz,büyüklerimiz vardı.

Ama bu kızın ahlaki değerleri zaten temelinden sarsılmış.
En başta baba figürü çok yanlış bir kere.
Bu yüzden neyin doğru neyin yanlış olduğunu tartabilecek durumda değil maalesef.

buseo gene akillica davranip sadece kadin forumuna tasimis ki biri burasi digeride orasi.
kadinin halinden kadin anlar ki sizin gibiler yüzünden böyle madur insanlar kendilerini kenara cekip o kenarlarda yasiyorlar icimizde yasayacaklarina.

sizin gibiler yüzünden de ne demek oluyor?
insanız başımıza herşey gelir bu dünyada..
herkes hata yapıyor kimse sütten çıkmış ak kaşık değil..!! buna siz de dahil bende herkesde!!
konu sahibi kişi bu olayı gerçekten yaşadı diyelim tamam kabul...herşeye aklı ermiş herşeyi biliyor o yaşta çoğu kadının dahi yaşamadığı cinsel profesyonelliğe sahip olmuş isteyerek ve istemeyerek...(bunu kendisi söylüyor isteyerek de oldu diye)
peki tüm bunlardan uzakta kalıp kaçmayı akıl edememişmi acaba? kadın sığınma evleri var devletimizin bir sürü kurumu var sığınabileceği...üstelik yaşı küçük..bunları neden aklına getirememiş acaba??? bende bunu çok merak ediyorum...

Son düzenleme:

isteyen inanır isteyen inanmaz kendiniz gibi düşünmeyenlerede saygı duyun!

isteyen inanır isteyen inanmaz kendiniz gibi düşünmeyenlerede saygı duyun!

bu yazinizi aynen size iade ediyorum. herkes sizin gibi dogruyu yanlisi 15 yasinda ayirt edemez. herkes sizin gibi güclü bir iradeye sahip degil. herkesi kendiniz gibi sanip sonra vahvahhliyorsunuz. kimin kime saygi duymadigi yorumlardan belli oluyor gözünüzü acin okuyun 1 sayfa okuyup konudan haberdar oldugunuzu saniyorsunuz.

gazelle yorumların hepsini okuyamadım çok uzun..
son durum ne? ne yapmış babası? konu gerçek değilmiymiş?
böyle durumlar oluyor olmuyor değilde. arkadas bütün bunları yaşayıp burada anlatma gereği duydu onu anlamadım. yardım mı istiyor teselli mi? çünkü cinsel birliktelikleri isteyerek yaptım demiş.

herkes hata yapıyor kimse sütten çıkmış ak kaşık değil..!! buna siz de dahil bende herkesde!!
konu sahibi kişi bu olayı gerçekten yaşadı diyelim tamam kabul...herşeye aklı ermiş herşeyi biliyor o yaşta çoğu kadının dahi yaşamadığı cinsel profesyonelliğe sahip olmuş isteyerek ve istemeyerek...(bunu kendisi söylüyor isteyerek de oldu diye)
peki tüm bunlardan uzakta kalıp kaçmayı akıl edememişmi acaba? kadın sığınma evleri var devletimizin bir sürü kurumu var sığınabileceği...üstelik yaşı küçük..bunları neden aklına getirememiş acaba??? bende bunu çok merak ediyorum...

cümleye bakarmisin, cinsel profesyonellik.. sizin gözünüzde her evli cinsel profesyonelmi oluyor peki? laflarinizi tartinda yazin! o yasta bir insan baba dedigi bir insandan tecavüze ugruyor bunun acacagi travmayi düsünemiyormusunuz? sonrasinda neden kendi istegiyle birileriyle birlikte oldugunu ögrenmek istiyorsaniz benim gibi psikiyatride calismaniz gerekmez biraz empati ile bunu sizde anlayabilirsiniz ha anlarsiniz ama tasvip etmek durumunda degilsiniz cünkü herkes yasadigi ve yaptigi ile kalir. oda akil edebilirdi ama nefreti aklinin ötesine gecti.
sizin yapamadiginizi yapabiliyorum anlamaya calisiyorum davranislari hareketleri, ama malesef akil okuyamiyorum, bu yüzden kacmayi akil etmismi etmemismi bana degil ona sorun. kaldiki bence etmistir, cünkü daha cok anlatacagi sey varken sizin gibilerin alay politikasiyla cevap vermesi onu anlatacaklarindanda yildirmistir.

diğer forumda hiç cevap yok. her iki foruma da açıp cevap bulmak istemiştir.

eğer birşeyler yazılsaydı ve kk dan farklı cevaplar verseydi istediğinizi demeye hakkınız vardı.
boşa eleştiri olmuş.

Çok şaşırdım yaşınızı merak ettim.Ergenlik dönemimde bir genç kız var ortada.. 30 lu yaşlarda olgunlaşmış bir kız değil... Sİz hiç insanları yakından tanımıyormusun.Hiç genç olmadınız mı..15 yaşında kadın sığınma evi nedir?... taciz nedir bilirmiydiniz? mERAK ETTİM..
Birde babadan bu tür bir davranış görmek Allahım tüyler ürpertici ...Ben de sen de olsan nasıl söyledin?...Babanın bu tür birşey yaptığını_

Üvey olsa bir nebze...

Size yakıştıramadım kusura bakmayın...
İNsan psikolojisinden zerre kadar anlamıyorsunuz.

Son düzenleme:
bu yazinizi aynen size iade ediyorum. herkes sizin gibi dogruyu yanlisi 15 yasinda ayirt edemez. herkes sizin gibi güclü bir iradeye sahip degil. herkesi kendiniz gibi sanip sonra vahvahhliyorsunuz. kimin kime saygi duymadigi yorumlardan belli oluyor gözünüzü acin okuyun 1 sayfa okuyup konudan haberdar oldugunuzu saniyorsunuz.

bi sayfa okudugmu kim söyledi arkadaşım hayert bişey!
sen burda insanlarla tartışıcana konu sahibine güzel yorumlarınla yardım ett...
biz çok gördük böyle konular insanları kandrmak için açılan
kime inanıp kime inanmıcama ben karar veririm ..
konu sapmasın başka yorum yapmıcam!

Back