• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha çok küçüksün be kızım.

yazıyı okuduğumda bişiy anlamamıştım. benden bi nane olmaz diye :) sanırım kimse anlamamış. çok acayip bi anlatış tarzı. kim kim? kimle niye? puzzle gibi bul buluştur bak bakalım ne çıkacak :D

yazıyı okuduğumda bişiy anlamamıştım. benden bi nane olmaz diye :) sanırım kimse anlamamış. çok acayip bi anlatış tarzı. kim kim? kimle niye? puzzle gibi bul buluştur bak bakalım ne çıkacak :D
:1::1::1::1: kısa ve öz olsaydı keşke ..bu uzun ve karışık olmuş:1:bende anlayamadım

çelişkiler çok ve gerçekten bunları yaşayan biri bu kadar karışık yazamazdı daha yalın bi dil olurdu...bence asparagas....:82::82::82::82::82:

ben neden buraya yazdigini anlamadim yardimmi istiyor yorummu bekliyor bisey yazmamis herhalde icini döktü...ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN...YANLISLARDAN DOGRULARA GITMEYI NASIP ETSIN...DOGRU INSANLARLA KARSILASMAYI NASIP ETSIN...BUTUN KOTULUKLERIN SERRINDEN KORUSUN...YARABBIM AMIN...:nazar:

canım baban neyaptı sana da erkeklere yöneldin. erkeklere yöneldinde nie babanı aradın anlamadım.babanı arıycaktında neden utandın babandan kirli bi bez derken ne durumdasın sen napıosunnekadar karışık açık yazarsan bazı şeyleri seviniriz ya

delının bırı bı kuyuya bı tas atar on hatta an dort tane akıllı da cıkarmaya calısırrr........:52:

süpeerr senaryo.başrollerde acımasız baba ve mağdur kız.konu:hayata küsen genç kız.güzel kurgulamışsın anlatışından belli hem bu kadar şeyi yaşıyosun hem haha diyosun.can sıkıntısından yazdın herhalde:68:

intihar ettiğinde anne babası odaya girdiğinden bahsediyo falan sonra hastanede yokluğundan :26:

Babamdan hep nefret ederdim..Gerek anneme gerek ailenin kalanına..
Geçen seneydi..Onunla çok kötü anılarımız oldu..Bir babanın öz kızına asla yapamayacagı birşey..Yaptı..Utanıyorum..
BURDA bisey yazmis babasiyla ilgili ama umarim bbabasi aklima gelen seyi yapmamistir die dusunuyorum...:26::44:

süpeerr senaryo.başrollerde acımasız baba ve mağdur kız.konu:hayata küsen genç kız.güzel kurgulamışsın anlatışından belli hem bu kadar şeyi yaşıyosun hem haha diyosun.can sıkıntısından yazdın herhalde:68:

hayatta boyle seyler olabiliyor neden bu turde acilan her konuuyu senaryo olarak algiliyorsunuz gercek hayattada oluyor boyle seyler eger inanmiyorsan okuyun gecin...genel olarak konusuyorum...

Babamdan hep nefret ederdim..Gerek anneme gerek ailenin kalanına..
Geçen seneydi..Onunla çok kötü anılarımız oldu..Bir babanın öz kızına asla yapamayacagı birşey..Yaptı..Utanıyorum..BURDA bisey yazmis babasiyla ilgili ama umarim bbabasi aklima gelen seyi yapmamistir die dusunuyorum...:26::44:
aklına gelen şeyi yapmış galiba..çünkü benimde aklıma aynı şey geldi.

haha ... nerde geçiyo uzun yazıda bulamadım?merak ettim hangi kelimeden sonra:26:

.Daha sonraları bana süslü kelimeler ederek sahip olmak isteyen oldu, gerçi sahibim kim bilmiyorum kime gittim bilmiyorum bile haha..:51:burda yazmis:))

Son düzenleme:
.Daha sonraları bana süslü kelimeler ederek sahip olmak isteyen oldu, gerçi sahibim kim bilmiyorum kime gittim bilmiyorum bile haha..:51:burda yazmis:))

bence orda hala yazacakti yanlislikla haha yazmis olabilir yada soguk bi hahada olabilir bilemedim:26:

hayatta boyle seyler olabiliyor neden bu turde acilan her konuuyu senaryo olarak algiliyorsunuz gercek hayattada oluyor boyle seyler eger inanmiyorsan okuyun gecin...genel olarak konusuyorum...

ben açılan her konuyu senaryo olarak algılamıyorum.bu konunun asparagas olduğu çok belli.genel olarak konuşuyorum diyosun benim msjımı alıntı yapmışsın.ayrıca her konuya msj yazma hakkım var asparagas olduğunu anlasamda.o kadar yazıyı boşuna okumadım dimi.

Yalanmı söylüyosun gerçekmi anlayamadım...Arkadaşlar böyle olaylar yaşayan çok insan var gerçekten duydugumda şok oldum bu insanları hep bir sevgi arayışı içine giriyorlar begenildiklerinimi düşünüyorlar sevsinler diyemi kendilerini teslim ediyolar bilemiyorum 2 çok yakın tanıdığım var buna benzer durumlar yaşayan..Allah akıl versin inşş dogru yolu göstersin..Birkere teslim ettinmi kendini ne aşk kalır ne sevgii amaç 1 gram et olur ..

Son düzenleme:
ben açılan her konuyu senaryo olarak algılamıyorum.bu konunun asparagas olduğu çok belli.genel olarak konuşuyorum diyosun benim msjımı alıntı yapmışsın.ayrıca her konuya msj yazma hakkım var asparagas olduğunu anlasamda.o kadar yazıyı boşuna okumadım dimi.

kizmaniza gerek yok tartismak icin yazmadim elbetteki her konuya yazma hakkin var bu beni ilgilendirmez ama gorevlilerde bunu soyluyor inandiric gelmiorsa okuyun gecin yorum yapmayin die alinti yaptim cunku konuda siz yazmissiniz senaryo die bos bos yazsaydim insanlar neden yazdigimi anlamayacaklardi ewet genel olarak konustum cunku birazdan herkes asparagas diecek konuya...:nazar:

Back