Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısa ve öz olsaydı keşke ..bu uzun ve karışık olmuşbende anlayamadımyazıyı okuduğumda bişiy anlamamıştım. benden bi nane olmaz diye :) sanırım kimse anlamamış. çok acayip bi anlatış tarzı. kim kim? kimle niye? puzzle gibi bul buluştur bak bakalım ne çıkacak
süpeerr senaryo.başrollerde acımasız baba ve mağdur kız.konu:hayata küsen genç kız.güzel kurgulamışsın anlatışından belli hem bu kadar şeyi yaşıyosun hem haha diyosun.can sıkıntısından yazdın herhalde
aklına gelen şeyi yapmış galiba..çünkü benimde aklıma aynı şey geldi.Babamdan hep nefret ederdim..Gerek anneme gerek ailenin kalanına..
Geçen seneydi..Onunla çok kötü anılarımız oldu..Bir babanın öz kızına asla yapamayacagı birşey..Yaptı..Utanıyorum..BURDA bisey yazmis babasiyla ilgili ama umarim bbabasi aklima gelen seyi yapmamistir die dusunuyorum...:26::44:
haha ... nerde geçiyo uzun yazıda bulamadım?merak ettim hangi kelimeden sonra:26:
.Daha sonraları bana süslü kelimeler ederek sahip olmak isteyen oldu, gerçi sahibim kim bilmiyorum kime gittim bilmiyorum bile haha..burda yazmis:))
hayatta boyle seyler olabiliyor neden bu turde acilan her konuuyu senaryo olarak algiliyorsunuz gercek hayattada oluyor boyle seyler eger inanmiyorsan okuyun gecin...genel olarak konusuyorum...
ben açılan her konuyu senaryo olarak algılamıyorum.bu konunun asparagas olduğu çok belli.genel olarak konuşuyorum diyosun benim msjımı alıntı yapmışsın.ayrıca her konuya msj yazma hakkım var asparagas olduğunu anlasamda.o kadar yazıyı boşuna okumadım dimi.