Babasi, kendisini korumasi kollamasi gereken kisi tarafindan taciz ediliyor. Ve evet cok kucuk. Sonra bir hata yapiyor. Ardindan bir daha. Defalarca ayni hata.. Neden? Cunku o beraber olduklari erkekleri kendisine bu sekilde baglayabilecegini dusunuyor, babasi yerine o erkeklerin kendisini korumasini kollamasini bekliyor.. Belki de erkekleri kafasinda babasinin yerine koyuyor.. (Babasi derken o sapik adamdan bahsetmiyorum, olmasi gereken baba figurunu soyluyorum)Konunun fake olup olmadigini bilmiyorum, ama sanmiyorum. Beni rahatsiz eden buradaki acimasiz yorumlar oldu. Biraz empati kurmayi deneyin. Yargiladiginiz kiz 15 yasinda! Bunu unutmayin.. Siz hayata pembe gozluklerle bakiyor olabilirsiniz ama bu yazilanlar kimbilir daha kac kizin basina geliyor.. Ozellikle doguda babasi, abisi, amcasi, dayisi tarafindan bu sekilde tacize/tecavuze ugrayan ve sesini cikaramayan o kadar cok kiz var ki.. Ve buseo, canim yasadigin hicbir sey senin sucun degil, asla kendini suclamamalisin.. Intihar ve erkeklerle birlikte olma gibi hatalari bir daha yapmamalisin.. Su hayatta insanin basina ne gelirse gelsin hicbir sey intihar etmeye deger degil.. Ve beraber oldugun erkeklerin hicbiri kafandaki baba figuruyle esdeger degil.. Kucuksun ve seni kullanirlar.. Asla guvenme! Bundan sonra yeni bir hayat kur kendine, gecmisi dusunme.. Gecmis yasandi bitti.. Sen önüne bak.. Konservatuara hazirlaniyorum demissin, buna odaklan.. Annene saril.. Allah'a dua et.. Yasadiklarini bence kimseye anlatma, cunku gordugun gibi yargisiz infaz yapmaya acayip merakli bir milletiz.. Bakire olmaigim icin kimse beni kabul etmez diye de dusunme, birgun eminim karsina tertemiz bir insan cikar, olanlari o zaman anlatirsin, anlarsa ne guzel.. Anlamazsa zaten degmeyecek biriymis dersin.. Daha yasin cok kucuk, onunde nice seneler var.. Insallah hayat sana ilerde cok guzel gunler getirecek.. Lutfen artik daha fazla uzulme...