• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha çok küçüksün be kızım.

herşeyi açık açık yazmışsın babanında ne yaptığını açık açık yazarmısınn

Herşeyden utanıyorum . Bundan daha fazla utanıyorum :(
:( taciz etti :( anlatmaya calıştığım o idi :( en başta :( yapamayacağı şeyleri yaptı derken :(:(

canım.. senin durumunda olan çok insan var inanıyorum.. buda ailenin sahipsizliğinden kaynaklanıyor sana sahip çıkacak bir aile olmadıktan sonra malesef hayatın çok zor.. bu zamanda kimseden fayda yok. eğer ailende sana el uzatabilecek biri varsa ki dilerim vardır ona sığın ..onun desteğiyle hayatına düzgün bir şekilde devam et .. rabbim yar ve yardımcın olsun keşke elimizden bişey gelse ..:50:

cidden özellikle çok çocuklu ve ev de sobalı olunca tek odada kalıyor tüm aile bireyleri ve o evde neler yaşanıyor neler doğuda çalışan arkadaslarım anlatırdı ağzım açık kalırdı ki
benbizim ilçede abinin kızkardeşine tecavüz ettiğini bilirim

off düşündüğüm şeyse bir baba bunu nasıl yapabiliyor ya inanamıyorum. sanırım babana bile güvenme lafı mecazlıktan çıkıp artık daha çok gerçeğe dönüşmeye başladı. çok zor şeyler yaşamıssın. hem intikam almak istemiş,bir yandan da gerçek baba sıcaklığını başkalarında bulmak istemişsin.

yaşın hata yapmaya elverişli dönemde tam da. klişe bir laf ama gerçekten zamandan başka çaren yok gibi. zamanla olgunlaştığında yaptıgın hataları düşündüğünde,üzüleceksin ama en azından artık daha dikkatli davranıcaksın. ne güzel konservatuara hazrlanıyormuşsun. inşallah hayallerin gerçek olur. bu arada ne olursa olsun kendini asla basit,küçük görme sen kendine bunu yaparsan dışardaki insanlar kat kat fazlasını yapar. ne olursa olsun artık güçlü ol. umarım her şey güzel olur artık hayatında,hayallerinden vazgeçme:70:

cidden özellikle çok çocuklu ve ev de sobalı olunca tek odada kalıyor tüm aile bireyleri ve o evde neler yaşanıyor neler doğuda çalışan arkadaslarım anlatırdı ağzım açık kalırdı ki
benbizim ilçede abinin kızkardeşine tecavüz ettiğini bilirim

bununla alakası yok..doğusu batısı zengini fakiri kalmadı artık tamamen sütü bozukluk insan evladına bunu yaparmı ama o kadar çok şey duyuyoruzki artık..kız evladını gözünden bile sakınıyor insan..

off düşündüğüm şeyse bir baba bunu nasıl yapabiliyor ya inanamıyorum. sanırım babana bile güvenme lafı mecazlıktan çıkıp artık daha çok gerçeğe dönüşmeye başladı. çok zor şeyler yaşamıssın. hem intikam almak istemiş,bir yandan da gerçek baba sıcaklığını başkalarında bulmak istemişsin.

yaşın hata yapmaya elverişli dönemde tam da. klişe bir laf ama gerçekten zamandan başka çaren yok gibi. zamanla olgunlaştığında yaptıgın hataları düşündüğünde,üzüleceksin ama en azından artık daha dikkatli davranıcaksın. ne güzel konservatuara hazrlanıyormuşsun. inşallah hayallerin gerçek olur. bu arada ne olursa olsun kendini asla basit,küçük görme sen kendine bunu yaparsan dışardaki insanlar kat kat fazlasını yapar. ne olursa olsun artık güçlü ol. umarım her şey güzel olur artık hayatında,hayallerinden vazgeçme:70:

Teşekkür ederim :( İnsan bazen çevrenin dediklerine çok kafayı takıyor :( Peşini bırakmayacağını düşünüyor üzülüyor :( İstediğim yeri kazanıp başımın da bunlardan,duygularımın da ondan kurtulmasını çok ama çok istiyorum

biri bana açıklasın lütfen hiç bişe anlamadım bu konudan baba düşündüğüm şeyimi yapmış.kız hamilemi değilmi.nie intihar ettiğinde babasını aramış gözleri.nie bir erkekte babasını arıo offffffffff çok karışık biri bana açıklık getirsin nolur

Hayatımı düzene sokmaya calışacağım evet :( Konservatuar a hazırlanıyorum..
Herşey yolunda görünürde,istersem daha da yoluna sokabilirim
ama duygularım bazen böyle ağır basıyor :( esir alıyor bildiğim halde bazı şeyleri anlam veremiyorum :( Şu an da o anlardan biri :(

bunlar doğal .. tabiki yaşadıkların kolay seyler değil canım..ama sen genede hata yapmamamaya çalış çünkü yaptığın her hata sana zarar verir.. bana kızacaksın belki ama suçun büyüğü annende..

bunlar doğal .. tabiki yaşadıkların kolay seyler değil canım..ama sen genede hata yapmamamaya çalış çünkü yaptığın her hata sana zarar verir.. bana kızacaksın belki ama suçun büyüğü annende..

Neden onda ki :( Ben ona yarısını anlattım üstü kapalı bir biçimde , o ayrıldı babamdan mahkemeye verdi 3 kez ev değiştirdik bulamasın bizi edemesin diye yine annem yaptı :( Onun da her gece bana ağladığını bilirim. Vukuatlarım ona normal geliyor artık ama her seferinde aynı acıyı hissediyor eminim işine gücüne yoğunlaşamıyor benim yüzümden..Bu yaşadıklarımın bir kısmı..İş senaryoya vurulunca daha da yazmak istemiyorum..Desteğiniz için çok teşekkür ederim ablacım :( Çok istiyorum sıradan bir insan olmayı çok

Teşekkür ederim :( İnsan bazen çevrenin dediklerine çok kafayı takıyor :( Peşini bırakmayacağını düşünüyor üzülüyor :( İstediğim yeri kazanıp başımın da bunlardan,duygularımın da ondan kurtulmasını çok ama çok istiyorum

olumlu düşün, bir beş yıl sonranı hayal et ve hırs yap kendine canım. insanların ne dediğini umursamamaya çalış. bak her şey daha güzel olacak. bunu yaşayan ilk ve son insan değilsin böyle düşün bu seni belki daha güçlendirir.:61:

Polise gittiniz mi,babanızdan şikayetçi oldunuz mu?

Ayrılmaya karar verdikleri gece büyük bir kavga olmuştu,gitmiştik polis e ama polis bunların geleceğimi belki de iş hayatımı etkileyeceği için isterseniz geçmeyelim bunları rapor olarak gibi birşey söylemiş. .s

olumlu düşün, bir beş yıl sonranı hayal et ve hırs yap kendine canım. insanların ne dediğini umursamamaya çalış. bak her şey daha güzel olacak. bunu yaşayan ilk ve son insan değilsin böyle düşün bu seni belki daha güçlendirir.:61:

Bunu bende çok istiyorum.Çok iyi yerlere geleceğimi bir gün belki olanları unutacağımı hayal ediyorum.Nedenini bilmediğim bir şekilde zorlanıyorum ama..teşekkür ederim

Ayrılmaya karar verdikleri gece büyük bir kavga olmuştu,gitmiştik polis e ama polis bunların geleceğimi belki de iş hayatımı etkileyeceği için isterseniz geçmeyelim bunları rapor olarak gibi birşey söylemiş. .s

Bu olay yeterince etkiledi zaten geleceğini bence burada vakit kaybetme polise git o baban(!) olacak adam cezasını bulsun.

bu tür bir olaya maruz kalan bir bayanın bu denli çabuk ve ileri derecede başkalarıyla birlikte olması bana çok zor gibi geliyor. En yakını olan erkekten bu durumu yaşayan güven duygusunu kaybeder başkalarına güven duyması uzun zaman alır.

fake konu demeyeceğim ama kafa karışlıklığından olsa gerek yazdıklarından çok fazla birşey anlamadım. sonraki yapılan yorumlara istinaden yazdım.

Yaptığın hataların farkında olman ve birşeryleri değiştirmen gerektiğini hissetmiş olmandan dolayı sana abla tavsiyesi olarak bu saatten sonra kimseye güvenme kendini açma. konuları sürekli güncel tutarsan hiç bir zaman kendine ait bir yaşamın olmayacak. bundan sonra okumana bak.eğitimini al.

(bu arada babanı şikayet etmeyi düşünmüyor musun? iyi biri değil zaten diyorsun. hayatını karartmana sebep olan bu olayın cezası olmalı. eğer şimdi birşeyler yapmazsan ilerde, büyüdüğünde neden sesimi çıkartmadım diye çok dert edersin. inan bu yaşamış olduğun durumdan daha çok yıpratıyor insanı )

benimde anlamadığım,15 yaşındaki bir kızın ne kadar zamandır kendini dışarılara vurduğu,başkalarıyla beraberlikleri olduğu,arada taciz var(galiba yumuşatılmış ifade) beraberlikler var,sevme var,arkadaşlık var,dostluk var,kürtaj var.

bütün bunları 15 yaşında mı yaşadın,yada çok daha küçükken mi tacize uğrdaın?
eğer öyleyse polisler bunu nasıl rapor etmezler,şu an daha mı sağlıklı oldu hayatın,geleceğin?

Bak canım sana inanmak veya inamnmamak senin için çok mu önemli?
Sen ilk yazdığında eksik ifadeler karman çorman yazmışsın eeeee doğal böyle anlamamız!!!
Birde yaşını okuyunca şok oldum 15 ha ne yani sen bütün bunları yaşadın.
Peeeeeees neden mi? Bende cinsel tacize uğradım hemde senin kadar küçük te değildim üstelik babamda değil di yakınımdan biri arkadaşımın babası. Ama biliyıormusun ağlamaktan bile utandım kimseye anlatamadım şok oldum bunalıma girdim ve kimseyle uzun yıllar birlikte olmadım olamadım.
Babamın bile sarılmasına belli bir dönem izin vermedim.
Eşimle evlendiğimde 22 yaşındaydım yani aradan bayağı zaman geçti.
Hala da kardeşlerime sarılmam eşimle ilk gecemde göğsüme dokunmasını istememiltim ani tepki verdim
Çünkü hala o anını ölümüme kadar unutamam ki, sen babadan bahsediyorsun........
Çıııkkkkkk kusura bakma güzelim hayal dünyan buna yetmemiş.

Çünkü başka erkelerle hangi ara birlikte oldun!!!
Bu kadar zamana nasıl sığdırdın bunun aklım almıyor Allah gençlerimize akıl ve irade versin
AMİNNNN

Bazı konular fake olsa bile,benzer durumdaki kızların okuyabileceğini düşünerek yorum yazabiliriz.
Sonuç itibariyle,aramalarda üst sırada çıkan bir sitedeyiz.Konu,benzer durumdakilere emsal teşkil edebilir.

Taciz mi tecavüz mü ben de net anlamadım.Yalnız buradaki durum,kendi bedenine yabancılaşmak.
Kendi bedenine zarar veriyorsun ve bedenini kimseden sakınmıyorsun.
Önce bedenine sahip çık ! Özsaygını kazan !

15 yaş,bu tarz ilişkiler için çok erken bir yaş.Üstelik sen,aklı karışık ve hata yapmaya çok müsait bir kızsın.
Bu konuda kendini kapat,en az 18 yaşına kadar,kendine kimseyi dokundurma.
Üstelik 18 yaş altı birisiyle ilişkiye girmek,yasalara göre suçtur.

Kendini okumaya ver,kitaplara sığın.Boş zamanın çok varsa,kuaförde,markette filan yarım gün işe girebilirsin.
Hem işe girmenin sana her anlamda çok faydası olur.Çalışmanın ve meslek sahibi olmanın önemini anlarsın.İnsan ilişkilerin gelişir.

İnsanlarla iletişim kurmanın yolu cinsellik değil.
Normal arkadaşlar edin.Kızlarla dost ol.
Ama yaşadıklarını onlara (kimseye) anlatma.Başka kızlar nasıl yaşıyor,neler hedefliyor gözlemle.
Yaşına uygun aktivitelere katıl,mutlaka spor yap.
Hayat tarzını acilen değiştirmen lazım.Kendini geliştir,hedef çizip ona odaklan.

Back