Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım.. senin durumunda olan çok insan var inanıyorum.. buda ailenin sahipsizliğinden kaynaklanıyor sana sahip çıkacak bir aile olmadıktan sonra malesef hayatın çok zor.. bu zamanda kimseden fayda yok. eğer ailende sana el uzatabilecek biri varsa ki dilerim vardır ona sığın ..onun desteğiyle hayatına düzgün bir şekilde devam et .. rabbim yar ve yardımcın olsun keşke elimizden bişey gelse ..
cidden özellikle çok çocuklu ve ev de sobalı olunca tek odada kalıyor tüm aile bireyleri ve o evde neler yaşanıyor neler doğuda çalışan arkadaslarım anlatırdı ağzım açık kalırdı ki
benbizim ilçede abinin kızkardeşine tecavüz ettiğini bilirim
off düşündüğüm şeyse bir baba bunu nasıl yapabiliyor ya inanamıyorum. sanırım babana bile güvenme lafı mecazlıktan çıkıp artık daha çok gerçeğe dönüşmeye başladı. çok zor şeyler yaşamıssın. hem intikam almak istemiş,bir yandan da gerçek baba sıcaklığını başkalarında bulmak istemişsin.
yaşın hata yapmaya elverişli dönemde tam da. klişe bir laf ama gerçekten zamandan başka çaren yok gibi. zamanla olgunlaştığında yaptıgın hataları düşündüğünde,üzüleceksin ama en azından artık daha dikkatli davranıcaksın. ne güzel konservatuara hazrlanıyormuşsun. inşallah hayallerin gerçek olur. bu arada ne olursa olsun kendini asla basit,küçük görme sen kendine bunu yaparsan dışardaki insanlar kat kat fazlasını yapar. ne olursa olsun artık güçlü ol. umarım her şey güzel olur artık hayatında,hayallerinden vazgeçme
Hayatımı düzene sokmaya calışacağım evet Konservatuar a hazırlanıyorum..
Herşey yolunda görünürde,istersem daha da yoluna sokabilirim
ama duygularım bazen böyle ağır basıyor esir alıyor bildiğim halde bazı şeyleri anlam veremiyorum Şu an da o anlardan biri
bunlar doğal .. tabiki yaşadıkların kolay seyler değil canım..ama sen genede hata yapmamamaya çalış çünkü yaptığın her hata sana zarar verir.. bana kızacaksın belki ama suçun büyüğü annende..
Teşekkür ederim İnsan bazen çevrenin dediklerine çok kafayı takıyor Peşini bırakmayacağını düşünüyor üzülüyor İstediğim yeri kazanıp başımın da bunlardan,duygularımın da ondan kurtulmasını çok ama çok istiyorum
Polise gittiniz mi,babanızdan şikayetçi oldunuz mu?
olumlu düşün, bir beş yıl sonranı hayal et ve hırs yap kendine canım. insanların ne dediğini umursamamaya çalış. bak her şey daha güzel olacak. bunu yaşayan ilk ve son insan değilsin böyle düşün bu seni belki daha güçlendirir.
Ayrılmaya karar verdikleri gece büyük bir kavga olmuştu,gitmiştik polis e ama polis bunların geleceğimi belki de iş hayatımı etkileyeceği için isterseniz geçmeyelim bunları rapor olarak gibi birşey söylemiş. .s