Merhaba kızlar bende yazayım haftasonu neler yaptığımı, sizin yazdıklarınızı okuyunca vallahi insana ilham geliyor şevki artıyor
Cuma akşamı eşim direkt çocukları kreşten aldı traşa götürdü.Araba bendeydi hemen eve geçtim bulaşık mk boşalttım oğlanlar kremalı makarna ve köfte çok seviyor onlara makarna ve köfte yaptım eşimle bana da söğürme diye bi yemek var bizi doğuda gerçi aslında mezeye benziyor ama biz sıcak tırnaklı ekmeği banakaak yeriz ayranla enfes olur J air fry da patlıcan közledim soyup doğrayıp,tepsiye alıp üstüne kıyma kavurdum.öyle bir yemek.eve geçmeden markete uğradım hemen tahinli çörek yapmak istiyordum tahin aldım eve geldim.
Eşimle çocuklar geldi yemek yedik çay kahve faslı,sonra çocukları yıkadım eşim giydirdi uyuduk.
Cumartesi sabah erken kalktım aslında hergün erken kalkıyorum
hamuru mayaladım dinlenmeye bıraktım sonra,Oğlanlara kahvaltı hazırladım sonra biz kahvaltı yaptık, kayınvalidem şehirdışındaydı dönmüş yurtdışında yaşayan eşimin dayısıda gelmişti.oraya gittik bizde annemide aldık orda onlar kayınvalidemle ekmekte yaptılar azıcık,ama ben hep ayakta kaldık aşırı yoruldum.hep ayakta geçti.
Dün sabah ise eşim erkenden işe gitti bende yine 7,5 ta uyandım hemenbalkonları yıkayıp, nevresimlerden başladım,tüm yatak ve yastık kılıflarını çıkardım 2 makine onları yıkadım sersem dağınık duracaktı evi toplama motivasyonumu bozar diye kurutma makinesinde kurutup kaldırdım
Sonra çocukların kahvaltısı mutfak toplama makine boşaltıp tekrar yerleştirdim,2 makine nevresimler,1 makine çocukların kıyafetleri,1 makine beyazlar,1 makinede havlular yıkandı asıldı.
Buzdolabı içini düzelttim,tüm odaları dip köşe süpürüp sildim,toz aldım,wc temizliği yapıldı.tüm işlerim 4 gibi bitti tabi arada durduğum filanda oldu beyazları havlu nevresimleri kaldırdım ama çocukların 2 sepet kıyafetleri temiz dolaba yerleşmeyi bekliyor.
Saat 4 te saçlarıma dip boya yapıp akşam yemeğine geçtim meyhane pilavı yaptım valla kolaya kaçtım.
Sonra duşa girdim çıktım cilt bakımı yaptım,birde cila yaptım saçlarıma eşim geldi yemek yedik sonra yine çay-kahve faslı 10 gibi uyudum
Sabah yine maraton başladı
Şu an iş yerimden yazıyorum.Bir arkadaşım daha bende çocuk yokken derdi ki ben işe gelince dinleniyorum bende saçmalama seda nasıl insan işyerinde dinlenir derdim çocuk olsun anlarsın derdi şimdi anlıyorum
Allah eksikliklerini vermesin çok yorucu bir tempodayım ama şükürler olsun bugünlerimize