Günaydınlar Herkese
Dün oğlum dışarda oynuyordu gittiğimde uykusu gelmişti eve getirdim. Uyuttum o uyurken üzerimi değişip yemeğimi yedim. Uyandı, Yakında havalar serin ve karanlık olacağı için tekrar indirdim aşağıya. Biraz daha babası, halası ve bir kaç arkadaşımızla da oynayıp yorulunca artık eve çıktık.
O oynadı biraz ben çamaşır topladım, çamaşır katladım. Sağda soldaki kirlileri topladım. Bugün için makineye renkli kirlileri hazırladım. Öğle aramda gittiğimde çalıştırıp akşam gittiğimde de asarım. Akşam yatmadan lavaboya girdiğimde, el yüz dişler sonrası lavabo içini ovdum cifle. Elim değmişken çamaşır makinası üzerini sildim düzenledim. Çamaşır makinesi deterjanlık vb yerleri sildim. Ordan mutfağa gittim, masa üzerinde atıştırmalıklar bir sürü tabaklarda idi, hepsini bir saklama kabına aldım ve işe getirdim. Elimin altında yerim diye. Bulaşıkları makineye kaldırdım.
Biten deterjan şişesi peynir ambalajı gibi şeyleri çöpe kaldırdım.
Oğlumun salonda çok fazla oyuncağı vardı birazını kaldırdım. Kalabalık olunca odaklanamıyor birde sağına soluna batıyor. Daha çok oynadıklarını bıraktım. Hem de ev ferahladı.
Minimalizm adına bir tane rimelim var onu atıcam sanırım kullandığımda gözüm ağrıyor. İçi de kurumuş gibi. Çekmece de boşa yer kaplıyor.
Keramika'dan 6 tane tabak almıştım. onları çıkartınca sevmediğim 2 tane tabağı ve 2 tane yağdanlığı ayırdım. Onlarıda annem kardeşime götürmek için ayıracak.
Annemin ayırdığı 1-2 tahta kaşık var bunları kullanması iyi değil dediği onları da kardeşime gönderirim.
E şimdi birde kardeşime hediye almam lazım. Doğum günü geçti uzakta yaşıyor.. annemler yanına giderken götürürler..
Yeğenime de Shkechers'den ayakkabı aldım okul hediyesi 2350 TL
Avanstan 7000 TL fon aldım birikime,
300 TL Smalı elanur bebeğe gönderdim kampanyası daha çok düşük..
Bekir bebekte kazandı.. 1euro1insan da aysima bebekte %92 oldu kampanyası. İnşallah fon getirisinden yine onlara da yardımlarımı yapmak istiyorum..