- 17 Eylül 2015
- 692
- 1.466
-
- Konu Sahibi Khalesinil
Ağlamalarının altında yatan bir sebep olabilir. Onu sensizlikle cezalandırma.. sebebini anlamaya çalış.. Belliki ağlayarak dikkatinizi çekmeye çalışıyor..Kedim ameliyat oldu geçen hafta onunla ilgilendim okula git gel parka alışverişe derken zaman çok hızlı geçiyor. Ay dün hepsiburadadan alışveriş yaptık 1900 tl cif temizlik havluları yağ çözler vs 3 al 2 öde vardı . Depoya koyacağım kullanırız uzun süre dedim . Haftasonu arkadaşlarla mangala gittik. Oğlumun herşeyi sorun haline getirmedi bıktırdı artık böyle ağlaması evde huzursuzluk yaratıyor . Lego yapıyoruz parça çıktı kırıldı diye ağlıyor en basiti . Okul dönüşleri öğleden sonra park bisiklet Lego etkinlik . Bugün de Lego yapmak istemiyorum dedim 100 kez ağladı . Valla artık evde istemediğim bir şeyi kim olursa olsun yapmayacağım buda yeni kararım. Birkaç gün önce birkaç paket vitamin aldım onlar kargoda geliyorlar . Kasko yenilendi 11 bin tl 9 taksit .
Evet şimdiye kadar istediği yapılacak birşeyde yapıyoruz eğer yapılamayacak bir şeye yanlışsa vs ağlasa da istese de yapmadık . Ama biraz da kendi oyun oynasın zaman geçirsin istiyoruz sürekli yanında esir gibi oyun oynayamam artık .Günaydın Kızlar,
Ağlamalarının altında yatan bir sebep olabilir. Onu sensizlikle cezalandırma.. sebebini anlamaya çalış.. Belliki ağlayarak dikkatinizi çekmeye çalışıyor..
Biz değerliyiz ama evlatlarımızda belli bir yaşa kadar anneye yapışık..
Her istediğini istediği anda karşılayan bir anne isen ondan da mızmızlanıyor olabilir. Sana naz yapıyordur..
fon ile ilgili biraz bilgi alabilirmiyim karlı oluyormu acaba?Dün eve gittim annemi ve oğlumu aldım.
önce ebebek'e gittik oğluma biraz çorap pantolon v.b aldım kış için.. 1600 TL
Sonra markete girdik.. Onu setcard ile aldığım için cebimden çıkmadı ama 3600 TL
dün öğlen benzin aldım 1600 TL..
Bu arada geçen hafta bir fon araştırmıştım getirisi güzel.. 5000 TL ye günlük ortalama 150-200 TL arasında bir getirisi oldu.. Fon sepetimi değiştirdim.. Diğer fondan buna 50.000 TL daha kaydırdım. Bugün azimut ppz den tamamen çıkıp, bu fona geçeceğim.. çok uzun sürmez bu böyle ama bir süre durup tekrar başka fona geçeceğim..
4000 bin tl de hisse aldım ama bunu yatırım saymalıyım bilmiyorum yükselirse satacağım çünkü.. nakit cebimde duracak..
Bende tam bunu soracaktım teşekkür ederimfon ile ilgili biraz bilgi alabilirmiyim karlı oluyormu acaba?
fon ile ilgili biraz bilgi alabilirmiyim karlı oluyormu acaba?
Forum kuralları içerisinde yatırım önerisi vermek yasak mı ? bilgim yok..Bende tam bunu soracaktım teşekkür ederim
En son perşembe yazmışım, Şöyle günleri bir özetleyeyim;Dün eve gittim annemi ve oğlumu aldım.
önce ebebek'e gittik oğluma biraz çorap pantolon v.b aldım kış için.. 1600 TL
Sonra markete girdik.. Onu setcard ile aldığım için cebimden çıkmadı ama 3600 TL
dün öğlen benzin aldım 1600 TL..
Bu arada geçen hafta bir fon araştırmıştım getirisi güzel.. 5000 TL ye günlük ortalama 150-200 TL arasında bir getirisi oldu.. Fon sepetimi değiştirdim.. Diğer fondan buna 50.000 TL daha kaydırdım. Bugün azimut ppz den tamamen çıkıp, bu fona geçeceğim.. çok uzun sürmez bu böyle ama bir süre durup tekrar başka fona geçeceğim..
4000 bin tl de hisse aldım ama bunu yatırım saymalıyım bilmiyorum yükselirse satacağım çünkü.. nakit cebimde duracak..
Dedi ve gelmediTünaydın birazdan geliyorum okuyacağımsabah burayı düşündüm
Hoşgeldiniz..Ben de geldim hanımlar. Bu aralar fazla ödememiz var. Mobilya falan aldık. Gereksiz harcamaları en aza indirmiştim hayatımda. Mesela kozmetik ürünlerim tamamen bitmeden yenisini almıyorum. Ayakkabı ve çanta, olanlarla idare ediyorum. Alacağım zaman kaliteli bir markadan paraya kıyıp 1 kere alıyorum. Altın hariç asla takı almıyorum. Kıyafeti de yine kaliteli bir markadan az ve öz alıyorum.
Geçen senelerde çok stok yapardım. Ama bunun bir karı olmadığını ve bağımlılık olduğunu gördüm. Artık sadece evde biten şeyleri alıyorum. İnanın daha az harcanıyor böyle.
Ev ve mutfak eşyası almıyorum, olanlar yetiyor. Beğendiğim bir şey olursa, alışverişi erteliyorum. Hevesim geçmiş oluyor sonra.
Haftada bir dışarda yemek yiyoruz. Ama onu da azaltmak istiyorum. Hem gereksiz pahalı, hem de eskisi gibi lezzetli değil. Hijyen konusunda güvenim de kalmadı açıkçası.
Param artarsa ajda bilezik almaya çalışıyorum. Hem takı olarak zarif, hem de yatırım amaçlı.
Devir ekonomi devri