Merhaba ,
uzun zamandır gelemedim bir durum güncellemesi yapalım. Ailecek beta enfeksiyonu geçirdik. Şükür hepimiz iyiyiz ama hastalık bizi epey bir salladı. Bol meyve ve vitamin destekleri ile yola devam ediyoruz.
Ekonomik olarak oldukça dikkatli gitmeye çalışıyorum. Acil durum dışında kredi kartı kullanımını bıraktım. Yıl sonuna kadar sıfırlamak hedefim. Bu ekonomik gidişatta ne kadar devam edebilirim bilmiyorum ama nakit ile günümü geçirmek istiyorum. Bu ay ödemelerimi yaptıktan sonra 3 çeyrek altın alabiliyorum. Bu benim için iyi bir başlangıç.
40 yaşında işi bırakmak gibi bir hayalim var. Bunun için pasif gelirim var fakat ben biraz da altın birikimim olsun istiyorum . Bunun için hedefe adım adım devam .
Hastalıktan çıkınca ev de alıp başını gitti. Cumartesi ve pazar günü eşimle birlikte evde büyük temizlik yaptık . kullanmadığımız kıyafet , oyuncak gibi şeyleri elden çıkardık .Buzluk için köfte , börek gibi yiyecekler hazırladık. Bir odamızı spor odasına dönüştürmeye karar verdik. Bunun için ufaktan 2.el alet araştırmaları yapıyorum.