Merhabalar Hanımlar,
hafta sonu özeti geçeyim,
Perşembe akşamı babam geldi yemeğini yedi annemi aldı gitti.. Oğlumu uyuttum onlardan sonra ama onlar gitmeden hızlı hızlı yapacaklarımdan yapıverdim. Bir makina çamaşır attım ve astım onları. Bulaşıkları kurulayıp kaldırdım. Cuma günü oğlumla çok bir şey yapmadık rutin dışarı gezmemizi yaptık. Sonra da görümcemle kaç zamandır bi avmye gidememiştim. Kaban yada mont bakmak için birlikte avmye gittik. Güzel başladı hazin bitti..
Neyse yinede Pull&Bear'den 2 parça kazak aldım 1575 Tl tuttu. 3 taksite böldürdüm.
Birde yemek yedik yemekte 770 Tl tuttu.
sonrasında oğluma bir makosen ayakkabı ve çorap aldık bunları görümcem ödedi..
Görümcemin doğum gününde bir türlü nasip olup hediye alamamıştım. Akşam Zara mobil uygulamadan 1000 Tl gift kart sipariş verdim birde kendime gömlek sipariş verdim 1990 Tl tuttu.
Cumartesi günü eşim ve oğlum ile hipodroma gittik.. hem yeşillikte güneşin tadını çıkardık hem at yarışı izledik hemde oğlum atları gördükçe çıldırıyordu onun için hoşumuza gitti...
bu arada oğlum 9 ay içerisinde Kedi, Köpek, Muhabbet Kuşu, Güvercin ve At ile tanışmış oldu..
Gelmişken atyarışına da eğlencesine oynayalım dedik.. 200 Tl gibi birşeyde orda harcadım, Girişte sma'lı bebek için bağış kutusu vardı oraya da bir 50 Tl attım..
Eşim beni annemlere bıraktırdı..
Arabayı da kaldırıma vurdu eşim tamponda ufak bir kırık var.. biraz masraf çıkacak durduk yere olsun ama canımıza gelmesin..
Babannemler gelmiş onlarda oğluma harçlık 200 Tl verdiler eline..
Eve geldik oğlumu uyuttum.. ! sepet çamaşır attım 1 sepet çamaşır katladım.
Pazar günü salon yatak odası koridor mutfak dip köşe süpürüldü silindi.. Nevresimleri değiştirdim. Spor ayakkabılarımızı yıkadım. Sadece banyo kaldı temizlenecek onu da bu akşam yapacağım.
Yine ıvır zıvır birikenleri de topladım attım.
Kampanyasını takip ettiğim 1 bebeğin kampanyası da 1euro1insan ekibiyle tamamlandı bende oraya yapacağım bağışı ay bitmeden başka bir bebeğimize yapacağım. Bu ayıda böyle kapattık. Geriye çok birikim bırakamadık ama hayırlısı olsun.