Dağlardan büyük derdim var benim

Evlenmeden önce ailecek tapıyorlardı resmen meğer kv kendine hizmetçi gidip kalacak bir ev arıyomuş ondan yağ çekiyolarmış bana evlendikten 10 gün sonra hayatım karardı

Kv den bahsetmiyorum ben,
seni sevmeyen eşin, kv bu konuda yan rol.
Eşinin sevgisizligini evlenmeden önce hiç farketmedin mi.

kalksaydın hadi hasret giderin ben kalkayımda deseydin gülerek

Ailemin tek kızıyım bütün ailenin gözünde değerim büyük hepside arkamda durur çünkü kaynanamın gerçek yüzünü gördüler kv onların yanında bana dengesiz yalancı diye bağırdı

Karşımıza çıkan erkeği bulunmaz hint kumaşı zannedip, elimizden kaçırırsak bir daha başkasıyla olamayacağımızı düşünüyoruz sanırım.
Ha birde cinsellik olasılığı var tabi. Komşumuzun kızı geçen ay evlendi, 19 yaşında. Annesi çok ısrar etmiş üniversite okuması için ama kızı 18 yaşında başlamış evlenecem de evlenecem diye. Ne acelesi varmış dediğimde annesi "zaptedemedim, arzularına yenik düştü" dedi. Demekki bende bir sorun var diye düşündüm ister istemez Şaşkınlığımı gördüğünden olsa gerek "sende aslan burcuymuşsun, sen nasıl duruyosun, 24 yaşındaymışsın, evlensene artık" dedi. Nasip bu işler dedim geçiştirdim.

oha ya
deli mi ne?

Ailesi yüzünden düşük yaptığım adam hatasını anlamıyor, yine eve milleti dolduruyorsa ona çocuk falan yapmam şahsen.

Kocanız cidden canınız mı hala? Bu kadar kendi hayatınızın önüne geçecek kadar abartmayın şu kociş sevgisini. Zira hakeden var haketmeyen var.

Kocamı çok seviyorum ama ona ulaşamıyorum onu anlamıyorum oda beni anlamıyor bana karşı çok iyi ama annesinin lafı geçince hemen siliyo beni ailesi için benden vazgeçmeye razı

Valla canım kendin edip kendin bulmuşsun.
İlk çocuk düşmüş, üstüne bu kadar soruna tekrar çocuk yapmışsın. Adam zaten seni hiç düşünmemiş bile. Bir de seni evden kovacak kadar kendini küçük düşürtmüşsün.
Şimdi senin için üzülüyoruz tabi ama diyecek birşey kalmamış.
Çek git diyorlar, adamı seviyorum bana yanlışı olmadı diyorsun. Bu yaptıkları çok mu normal bilmiyorum.
Küçük bebeğiniz var. Herşeyin hayırlısı

Reste rest çeksen nolur gelip kalıp yuvanı dağıtıp gidiyolar kendi kendine söyleniyosun..hala nickin de canım kocam kocamı seviyorum al başına çal kocanı bi de gebelik şüphen var, 4.yü 5.yi de doğur tmam mı...

Kocamı çok seviyorum ama ona ulaşamıyorum onu anlamıyorum oda beni anlamıyor bana karşı çok iyi ama annesinin lafı geçince hemen siliyo beni ailesi için benden vazgeçmeye razı

Anlam veremediğim başka şey de bu. Size bunları yapabilen birine hala seviyorum diyebilmeniz. Bilmiyorum psikolojide bunun bir adı var mı, ama normal değil.

Yaptıkları normal değil farkındayım zaten ailemde eşime şaşırıyor hadi o kv beni sevmiyo çekemiyo kocama noluyo eşim beni sevsin istedim çok mutlu olalım istedim o benden ne istediyse yaptım onu çok sevdim bu durumu kabullenmek çom zor geliyor bana beni tek kalemde silmesi çok ağır

Eşiniz sizi çok ezdiriyor ,
Fakat sizinde olanları eşinize birebir anlatmanız eşinizi sıkmış olacak ki ABLASINA sizin için dırdırcı diyor ,
Eşinizin size kullandığı tabir ağır olmuş ''sen artık benim ayağımın altındasın'' ne demek ?
Kendisinin ailesinin ne işi varmış aylarca evinizde bunu düşünemiyormu ?
Sabır taşı olsa çatlar ya iyi dayanmışsınız gerçekten,
Bazı kv'ler oğlunu evlendirdimi meydan benimdir istediğim gibi at koştururum diye düşünüyor bu ne ya !!
Bilinçli erkek ise karısını sevip sayıyorsa ezdirmez eşinin arkasında durur,bu adam sizi devamlı ezmiş ve ezdirmiş,

Demekki sana çok yanlışı olmuş.. O zaman neden hala kocanı kayınvalidenden ayrı tutuyorsunki? Al birini vur ötekini durumu bence....

Biraz ara vermeniz iyi ikinizde kafanizi dinleyin esin anasiyla kalsin biraz bakalim ne yapacak sende git annene cocugunla sende canini sikma kafani dinle biraz uzaklaşmak iyi gelebilir bence

Kocam beni savunursa ailesinin ona kılıbık demesinden ailesini kaybetmekten korkuyor ama be i kay etmeyi göze alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…