- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi Tek varligim oglum
-
vaay tebrikler dikkatli bir kk üyesisiniz.bende okudum konuyu ancak hiç hatırlamadım.Sen daha 5 gün önce
3 gün önce prezervatif yırtıldı hamile olabilrmiyim demedinmi yaw.
Madem böyle sıkıntılar var ne ara yaşadınız o haşin geceyi demeden edemicem
Çok haklısınız ben hiç ikili oynayamadım herşeyi dirwk söyledim eğer bende mağduru oynaya bilseydim yada dil cambazlığı yapabilseydim benden iyisi yoktu ha bu arada komik bişey daha söyleyeyim benimle kocam yatak odamızda uyurken oda geldi yanımıza yattıönce sakinleş derin nefes al.bir süre sakin davran hiç bişi yokmuş gibi önce eşini tedavi et.evde huzurlu bir ortam oluştıur.ailesiyle ilgili bişi söleme.helede annesi ile ilgili hiç.kendin çözmeye çalış.aranı düzelt ailesi ile yapılan kötülüğe iyilik ile karşılık ver anlamıcak insan değillerse zaten yapacak bişi yok.bak kayınvaliden nasıl akıllı mağduru oynuyor kadın resmen .halbuki mağdur olan sensin.çok güzel yemek yaptım dediğinde ruhunu okşasana kadının aa evet anneciğim senle ben bir olmam de eşinin yanında senin tecrübe ile benimki aynı kulvarda yarışamaz de dilinemi yapışacak.emin ol zamanla seni rakip görmücek.
Ne deseniz haklısınız evlenmemeliydim üstelik üniv. okuyordum evililik çocuk falan derken yarıda kaldıEvlenmeyin su gencecik yaslarda diyoruz dinleyen yok
Adam gibi adam secemiyorsunuz iste belli ortada yani
geri adım atmayınRest çektim asla ezmedim kendimi zaten en çokta buna bozuluyorlar eşimde aileside hep ezmeye çalışıyo bende ezilmiyorum reste rest çekiyorum en çokta bu zorlarına gidiyor
Zaten uzakta yaşıyoruz aramızda 2 saatlik yol var ve ben her akşam eşime güzel yemekler tatlılar yapıyorum kadehler mumlar falan ama anne söz konusu olunca tek kalemde siliyo beni
Ah be canimNe deseniz haklısınız evlenmemeliydim üstelik üniv. okuyordum evililik çocuk falan derken yarıda kaldı
gidin o halde !Daha öncede gittim babamın evine ama malesef umurunda olmadı sonra başkaları girdi araya çocuk var falan diye yaptılar arayı eğer üzüleceğini bilsem pişman olacağını bilsem bi dakka durmam
Off bide o sürekli bana diyo git babanın evinde kal falan sen gitmezsen ben tek başıma tatile giderim diyo
Daha öncede gittim babamın evine ama malesef umurunda olmadı sonra başkaları girdi araya çocuk var falan diye yaptılar arayı eğer üzüleceğini bilsem pişman olacağını bilsem bi dakka durmam
Off bide o sürekli bana diyo git babanın evinde kal falan sen gitmezsen ben tek başıma tatile giderim diyo
Ne deseniz haklısınız evlenmemeliydim üstelik üniv. okuyordum evililik çocuk falan derken yarıda kaldı
Sen ayagimin altindasin diyen herife bir de yemek tatli mi hazirliyorsun? O da karsiliginda srni babanin eline tutusturup yollamaya kalkiyorZaten uzakta yaşıyoruz aramızda 2 saatlik yol var ve ben her akşam eşime güzel yemekler tatlılar yapıyorum kadehler mumlar falan ama anne söz konusu olunca tek kalemde siliyo beni
Düştüm bile2 saatlik yol bisey degil ki. daha uzaga tasinin. Once kv ile yaristan vazgec. Kocam onu silsin beni tutsun kafasindan cik. Kocanla arani duzelt. Tasinma en son is. Asama asama yani ama sen yaris hirsina yenik duseceksin gibi gorunuyor.
Prezervatif yırtacak kadar ateşli bir seks yaşamadan ölüp gidecem
Evlenmeden önce ailecek tapıyorlardı resmen meğer kv kendine hizmetçi gidip kalacak bir ev arıyomuş ondan yağ çekiyolarmış bana evlendikten 10 gün sonra hayatım karardıSevilmediğini bilerek mi evlendin, yoksa evlendikten sonra mı farkettin.
Allah iyiligini versin
Bizimkilere de beton dokulmus zaar bir turlu yirtamiyoz
ya mesafe olayı kaynanadan kaynanaya değişiyor2 saatlik yol bisey degil ki. daha uzaga tasinin. Once kv ile yaristan vazgec. Kocam onu silsin beni tutsun kafasindan cik. Kocanla arani duzelt. Tasinma en son is. Asama asama yani ama sen yaris hirsina yenik duseceksin gibi gorunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?