Dağlardan büyük derdim var benim

Çok haklısınız ben hiç ikili oynayamadım herşeyi dirwk söyledim eğer bende mağduru oynaya bilseydim yada dil cambazlığı yapabilseydim benden iyisi yoktu ha bu arada komik bişey daha söyleyeyim benimle kocam yatak odamızda uyurken oda geldi yanımıza yattı

Rest çektim asla ezmedim kendimi zaten en çokta buna bozuluyorlar eşimde aileside hep ezmeye çalışıyo bende ezilmiyorum reste rest çekiyorum en çokta bu zorlarına gidiyor
geri adım atmayın
ayrıca sen benım ayagımın altındasın ne demek ?
sız hamılesınız dıye mı bunu yapıyor yanı gerı donusunuz yok mu dıye dusunuyor ?
babanız da arkanızda heralde kesınlıkle gerı adım atmayın
kaynana gelının evınde bu kadar uzun süre kalması hoş değil sonucta evlerınız ayrı o halde aynı eve evlenirdiniz beraber yaşamak isteseydiniz değil mi ?
sizden özür dileyinceye hatasını anlayıncaya kadar barışmayın kesinlikle

Zaten uzakta yaşıyoruz aramızda 2 saatlik yol var ve ben her akşam eşime güzel yemekler tatlılar yapıyorum kadehler mumlar falan ama anne söz konusu olunca tek kalemde siliyo beni

2 saatlik yol bisey degil ki. daha uzaga tasinin. Once kv ile yaristan vazgec. Kocam onu silsin beni tutsun kafasindan cik. Kocanla arani duzelt. Tasinma en son is. Asama asama yani ama sen yaris hirsina yenik duseceksin gibi gorunuyor.

gidin o halde !
peşinizden er geç gelecektir merak etmeyin

Sevilmediğini bilerek mi evlendin, yoksa evlendikten sonra mı farkettin.

Zaten uzakta yaşıyoruz aramızda 2 saatlik yol var ve ben her akşam eşime güzel yemekler tatlılar yapıyorum kadehler mumlar falan ama anne söz konusu olunca tek kalemde siliyo beni
Sen ayagimin altindasin diyen herife bir de yemek tatli mi hazirliyorsun? O da karsiliginda srni babanin eline tutusturup yollamaya kalkiyor
Biraz aklini basina toplamalisin

2 saatlik yol bisey degil ki. daha uzaga tasinin. Once kv ile yaristan vazgec. Kocam onu silsin beni tutsun kafasindan cik. Kocanla arani duzelt. Tasinma en son is. Asama asama yani ama sen yaris hirsina yenik duseceksin gibi gorunuyor.
Düştüm bile ağlamaktan öşecem galiba tutamıyorum kendimi rabbim bu cuma günü hürmetine bana hayırlı bi kapı açsın

Kamu spotu: Genç kızlar sadece okulunuzu bitirmeniz yeterli değil işe de girin öyle evlenin, 25ten önce evlenmeyin hatta, kaçmıyo koca, koca iyi birsey olsa gonca derlerdi koca değil der anneannem, koca diyorlar çünkü insanı kocatır...istisnai erkekler elbette var,onları arayın

ya mesafe olayı kaynanadan kaynanaya değişiyor
cok mesafe olunca da '' her zaman mı gelebiliyoruz gelmişken kalalım '' olayı oluyor
işte bunlar da gelmıs ve bır ay kalmıslar bir ay cok bence bezdırmemek lazım
yakın olunca da zırp pırt gelem olayı var bılemıyorum

benım kaynana ya mesafem yurume yarım saat
oyle zırp zırp gelmelerı azalttım cok sukur mesafe koydum ve cok aramız olmadıgı ıcın de kalmıyor oyle
ama emınım kı oyle 2 3 saatlık yolda olsam gelır gunlerce kalır
yanı ben kaynanamın alımını aldım dıyelım ona gore bır yol ızledım evımı secerken

zırt pırt gelıp yada bızı cagırıp tacız edemeyecek kadar uzak ,
ama geldıgınde yada bız gıttıgımızde yatılı kalmamızı gerektırmeyecek kadar da yakın !

Durum böyleyken neden bir de çocuk yapılıyor hiç anlamıyorum.
Neyse olan olmuş.

İki tarafı da hatalı buluyorum.
Eşiniz ailesi ile eşi arasındaki dengeyi kurmalıydı.
10 günlük evli insanın evine gidilmez ve o kadar kalınmaz.
Bunu eşiniz engellemeliydi.

Siz de sürekli eşinize ailesiyle ilgili şeyleri anlatmamalıydınız.
Bunu hiçbir erkek kaldıramıyor.

Ha bir de şu var.
Boşanmayı düşünmüyorsanız şu evi terketmeyin.
Adamlar bir daha ciddiye almamaya başlıyor.

Kocan tam bir öküz. Ama şunu da bil erkeklere ailesini kötülediğin zaman böyle tepkiler veriyor. Yağdanlığın içine ayran koydu diye bile şikayet etmişsin olmuyor işte öyle.
Ya ben senin yaşında iken evlilik aklımın ucundan geçmezdi. Ben çalışayım para biriktireyim dünyayı gezelim derdinde idim. Neden yapıyorsunuz bunu acelesi ne. Baban ne güzel gelip almış seni hiç dönmeyecektin. Herhalde arkanda durur di mi boşanma kararı alsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…