• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağlardan büyük derdim var benim

Evlenmeden önce ailecek tapıyorlardı resmen meğer kv kendine hizmetçi gidip kalacak bir ev arıyomuş ondan yağ çekiyolarmış bana evlendikten 10 gün sonra hayatım karardı

Kv den bahsetmiyorum ben,
seni sevmeyen eşin, kv bu konuda yan rol.
Eşinin sevgisizligini evlenmeden önce hiç farketmedin mi.

Çok haklısınız ben hiç ikili oynayamadım herşeyi dirwk söyledim eğer bende mağduru oynaya bilseydim yada dil cambazlığı yapabilseydim benden iyisi yoktu ha bu arada komik bişey daha söyleyeyim benimle kocam yatak odamızda uyurken oda geldi yanımıza yattı
kalksaydın hadi hasret giderin ben kalkayımda deseydin gülerek

Kocan tam bir öküz. Ama şunu da bil erkeklere ailesini kötülediğin zaman böyle tepkiler veriyor. Yağdanlığın içine ayran koydu diye bile şikayet etmişsin olmuyor işte öyle.
Ya ben senin yaşında iken evlilik aklımın ucundan geçmezdi. Ben çalışayım para biriktireyim dünyayı gezelim derdinde idim. Neden yapıyorsunuz bunu acelesi ne. Baban ne güzel gelip almış seni hiç dönmeyecektin. Herhalde arkanda durur di mi boşanma kararı alsan.
Ailemin tek kızıyım bütün ailenin gözünde değerim büyük hepside arkamda durur çünkü kaynanamın gerçek yüzünü gördüler kv onların yanında bana dengesiz yalancı diye bağırdı

Ya gencecik kızlara kıyamıyorum...
Her türlü eziyeti çekiyor,bir de derdini anlatmak için bir yerlere üye oluyor. Kullanıcı ismi olarak yine kocasına olan aşkını anlatıyor...
Eğitiminizi tamamlamadan,meslek sahibi olmadan,küçücük yaşta evlenmeyin.
Oturun ananızın babanızın yanında ne aceleniz var?:KK14:
Karşımıza çıkan erkeği bulunmaz hint kumaşı zannedip, elimizden kaçırırsak bir daha başkasıyla olamayacağımızı düşünüyoruz sanırım.
Ha birde cinsellik olasılığı var tabi. Komşumuzun kızı geçen ay evlendi, 19 yaşında. Annesi çok ısrar etmiş üniversite okuması için ama kızı 18 yaşında başlamış evlenecem de evlenecem diye. Ne acelesi varmış dediğimde annesi "zaptedemedim, arzularına yenik düştü" dedi. Demekki bende bir sorun var diye düşündüm ister istemez :KK53: Şaşkınlığımı gördüğünden olsa gerek "sende aslan burcuymuşsun, sen nasıl duruyosun, 24 yaşındaymışsın, evlensene artık" dedi. Nasip bu işler dedim geçiştirdim. :KK47:

Karşımıza çıkan erkeği bulunmaz hint kumaşı zannedip, elimizden kaçırırsak bir daha başkasıyla olamayacağımızı düşünüyoruz sanırım.
Ha birde cinsellik olasılığı var tabi. Komşumuzun kızı geçen ay evlendi, 19 yaşında. Annesi çok ısrar etmiş üniversite okuması için ama kızı 18 yaşında başlamış evlenecem de evlenecem diye. Ne acelesi varmış dediğimde annesi "zaptedemedim, arzularına yenik düştü" dedi. Demekki bende bir sorun var diye düşündüm ister istemez :KK53: Şaşkınlığımı gördüğünden olsa gerek "sende aslan burcuymuşsun, sen nasıl duruyosun, 24 yaşındaymışsın, evlensene artık" dedi. Nasip bu işler dedim geçiştirdim. :KK47:
oha ya
deli mi ne? :KK57:

Ailesi yüzünden düşük yaptığım adam hatasını anlamıyor, yine eve milleti dolduruyorsa ona çocuk falan yapmam şahsen.

Kocanız cidden canınız mı hala? Bu kadar kendi hayatınızın önüne geçecek kadar abartmayın şu kociş sevgisini. Zira hakeden var haketmeyen var.

Ailesi yüzünden düşük yaptığım adam hatasını anlamıyor, yine eve milleti dolduruyorsa ona çocuk falan yapmam şahsen.

Kocanız cidden canınız mı hala? Bu kadar kendi hayatınızın önüne geçecek kadar abartmayın şu kociş sevgisini. Zira hakeden var haketmeyen var.
Kocamı çok seviyorum ama ona ulaşamıyorum onu anlamıyorum oda beni anlamıyor bana karşı çok iyi ama annesinin lafı geçince hemen siliyo beni ailesi için benden vazgeçmeye razı

Valla canım kendin edip kendin bulmuşsun.
İlk çocuk düşmüş, üstüne bu kadar soruna tekrar çocuk yapmışsın. Adam zaten seni hiç düşünmemiş bile. Bir de seni evden kovacak kadar kendini küçük düşürtmüşsün.
Şimdi senin için üzülüyoruz tabi ama diyecek birşey kalmamış.
Çek git diyorlar, adamı seviyorum bana yanlışı olmadı diyorsun. Bu yaptıkları çok mu normal bilmiyorum.
Küçük bebeğiniz var. Herşeyin hayırlısı

Reste rest çeksen nolur gelip kalıp yuvanı dağıtıp gidiyolar kendi kendine söyleniyosun..hala nickin de canım kocam kocamı seviyorum al başına çal kocanı bi de gebelik şüphen var, 4.yü 5.yi de doğur tmam mı...

Kocamı çok seviyorum ama ona ulaşamıyorum onu anlamıyorum oda beni anlamıyor bana karşı çok iyi ama annesinin lafı geçince hemen siliyo beni ailesi için benden vazgeçmeye razı

Anlam veremediğim başka şey de bu. Size bunları yapabilen birine hala seviyorum diyebilmeniz. Bilmiyorum psikolojide bunun bir adı var mı, ama normal değil.

Valla canım kendin edip kendin bulmuşsun.
İlk çocuk düşmüş, üstüne bu kadar soruna tekrar çocuk yapmışsın. Adam zaten seni hiç düşünmemiş bile. Bir de seni evden kovacak kadar kendini küçük düşürtmüşsün.
Şimdi senin için üzülüyoruz tabi ama diyecek birşey kalmamış.
Çek git diyorlar, adamı seviyorum bana yanlışı olmadı diyorsun. Bu yaptıkları çok mu normal bilmiyorum.
Küçük bebeğiniz var. Herşeyin hayırlısı
Yaptıkları normal değil farkındayım zaten ailemde eşime şaşırıyor hadi o kv beni sevmiyo çekemiyo kocama noluyo eşim beni sevsin istedim çok mutlu olalım istedim o benden ne istediyse yaptım onu çok sevdim bu durumu kabullenmek çom zor geliyor bana beni tek kalemde silmesi çok ağır

Meraba bayanlar ben 1.5 yıllık evli 3 aylık erkek bebek annesi 22 yaşında genç bir anneyimderdim şu
Kocam ve kayınvalide..
Biz daha 10 günlük evliyken kayınvalidem kalktı kocasıyla beraber bize geldi ramazanı bizde geçirmek adına bir aydan fazla bizde kaldı yanloz o değil kayınlarım görümcem görümcemin kocası çocukları falan hele hetgün ayrı ayrı çağırdıkları misafirleri saymıyorum yepyeni evim eşyalarım ne hale geldi bide ben o dönem hamile olduğumu öğrendim tabi o kadar misafir ağırlamaktan düştü bebeğim düşük yaptığım günde k.v damadıyla birlikte piknikteydi eşim gitti onu eve getirdi falan herneyse ben düşük yaptıktan sonra gittiler aradan 3 ay geçti yine geldiler sabah kahvaltıda eşimle şakalaştık kv kalktı bana bi gürledi nasıl oğluma öyle dersin utan falan bende artık dayamadım sen niye karışıuosun karıkoca arasına falan dedim böyle tartışma oldu aramızda sonra onlar evlerine geri gitti kocam tabi bana hayatı zehir etti hep onlafın tarafını tuttu hepp neyse ben yine hamile kaldım bunlar yine geldi kv herseyime karışıyo ben cok güzel yemek yaparım en azından çevremdekiler öyle söyler ya kadın kendi evimde yemek yapmama izin vermiyor yok o öyle yapılmaz bu böyle yapılmaz sonra gidiyor eşime falan bakın ben çorbayı ondan daha güzel yaptım bakın ben bunu ne kadar harika yaptım sonra gidiyor evdeki yağdanlığın içine ayran dolduruyor bunun gibi bi sürü şey birazda pasaklıdır ben titizim biraz neyse ben ufak ufak onu uyarmaya çalışıyorum anlamıyor bende hep eşime anlatyım bu durum beni rahatsız ediyo falan diye eşimde idare et kadın bişey yapmamış sana yardım ediyo diyo kaynanandır biraz çekeceksin falan en son herkes sofraya oturmuş yemek yiyo afedersinizi kv bütün etleri yemiş bende aaa niye biraz banada bırakmadınız dedim o da al bu pilavı ye ona et kokusu sinmiştir yeter sana dedi ki bende hamileyim bunun üzerine artık dayanamadım aileme anlattım onlarda geldi götürdü beni bi sürü kavga çıktı sonra döndüm evine hamileydim çünkü kayınvalidelerde küstü bi daha size gelmicez diyip evlerine gittiler bunun üstüne arkamdan bana bi ton iftira atmış kocamı doldurmuş kocam beni suçlu gördü halada öyle görüyo kv doğumuma bile gelmedi kocam onlar gelmedi diye bana neler çektirdi en son dün gece tartışdık bütün gece uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti kocam benim ağlama sesimi duymamak için odasının kapısını kapattı yattı eskiden böyle değildi bana kıyamazdı artık sevmiyor beni bende çıkıp gidecektim geldi kapıyı kilitledi sabah babanı çağır o gelip götürsün seni dedi sen artık benim ayağımın altındasın falan dedi çok kaşbim acıyor eşimi seviyorum oda seviyodu ama artık sevmediğine eminim gidip ablasına karım çok dırdırcı sizinle ilgili konuşuyo hep ben çok sıkıldım ayrılacam falan demiş kocam dahil bütün aile işleri yokmuş gibi hep beni konuşuyolar kocama bi türlü derdimi anlatamıyorum bana sen delisin psikolojin bozuk ondan anneme böyle yaptın artık gelmicekler annem seni çok seviyor sen ona ne yaptın zavallı kadın sana ne yapmış falan diyo ben şimdi ne yapmalıyım nolur bi yol gösterin

Eşiniz sizi çok ezdiriyor ,
Fakat sizinde olanları eşinize birebir anlatmanız eşinizi sıkmış olacak ki ABLASINA sizin için dırdırcı diyor ,
Eşinizin size kullandığı tabir ağır olmuş ''sen artık benim ayağımın altındasın'' ne demek ?
Kendisinin ailesinin ne işi varmış aylarca evinizde bunu düşünemiyormu ?
Sabır taşı olsa çatlar ya iyi dayanmışsınız gerçekten,
Bazı kv'ler oğlunu evlendirdimi meydan benimdir istediğim gibi at koştururum diye düşünüyor bu ne ya !!
Bilinçli erkek ise karısını sevip sayıyorsa ezdirmez eşinin arkasında durur,bu adam sizi devamlı ezmiş ve ezdirmiş,

Yaptıkları normal değil farkındayım zaten ailemde eşime şaşırıyor hadi o kv beni sevmiyo çekemiyo kocama noluyo eşim beni sevsin istedim çok mutlu olalım istedim o benden ne istediyse yaptım onu çok sevdim bu durumu kabullenmek çom zor geliyor bana beni tek kalemde silmesi çok ağır
Demekki sana çok yanlışı olmuş.. O zaman neden hala kocanı kayınvalidenden ayrı tutuyorsunki? Al birini vur ötekini durumu bence....

Biraz ara vermeniz iyi ikinizde kafanizi dinleyin esin anasiyla kalsin biraz bakalim ne yapacak sende git annene cocugunla sende canini sikma kafani dinle biraz uzaklaşmak iyi gelebilir bence

Eşiniz sizi çok ezdiriyor ,
Fakat sizinde olanları eşinize birebir anlatmanız eşinizi sıkmış olacak ki ABLASINA sizin için dırdırcı diyor ,
Eşinizin size kullandığı tabir ağır olmuş ''sen artık benim ayağımın altındasın'' ne demek ?
Kendisinin ailesinin ne işi varmış aylarca evinizde bunu düşünemiyormu ?
Sabır taşı olsa çatlar ya iyi dayanmışsınız gerçekten,
Bazı kv'ler oğlunu evlendirdimi meydan benimdir istediğim gibi at koştururum diye düşünüyor bu ne ya !!
Bilinçli erkek ise karısını sevip sayıyorsa ezdirmez eşinin arkasında durur,bu adam sizi devamlı ezmiş ve ezdirmiş,
Kocam beni savunursa ailesinin ona kılıbık demesinden ailesini kaybetmekten korkuyor ama be i kay etmeyi göze alıyor

Back