Dağlardan büyük derdim var benim

güzelim ne gördüğün ne yaşadığını biz anlattığın kadarı ile biliriz, ve a dan z ye komple aileyi de tanımıyoruz, ama beklentilerini en aza indir hatta mümkünse hiçbirşey bekleme...
eğer sabrın yetecekse sen sev, ama seviyorum diye de körü körüne kaderine razı olma, alttan farkettirmeden eşini ayart,ikili oyna, kv için özellikle, o ne yapıyorsa birebir aynısını hatta

Ben kv nin ilk geliniyim diğer oğlunu evlendirip yanına getirmeyi düşünüyor eğer o evlenir ve yanına bir gelin getirirse benden vazgeçer diye ümit ediyorum sabredip biraz daha bekletecem kendim için değilse bile oğlum ve ailem için çünkü ailem bunları duyunca mahvoluyor bakalım hala düzelmesse yol belli artık para biriktirmeye başlayacam çalışmak istiyorum biraz bebeğim büyüsün sonra dedim ama en kısa zamanda iş bakacam kendime

Ailenin sana destekse hiç durma derim. Git ailenin yanına. Kocanada anası Karılık yapsın. Ay sınır oluyorum böyle şeylere ya... Koca koca değil kaynana tama kaynana. Daha gencsin çocuğun olsada bu adam babalık yapmaz çocuğa. Yeni bi hayat kurarsin kendine. Allah böyle merhametsiz kocalardan korusun.

eşinizle bu kadar sorunluyken nickinizin böyle olması ilginç geldi.
seviyor olabilirsiniz tabii ama böyle bir nick almak için aranızında iyi olması gerekirdi bence.

kv düşünüyor da bakalım oğlu ve gelini düşünüyor mu , o hesaplar her zaman öyle olmuyor. ki belki kaynın karımı ezdirmem size diye restini çekip alıp eşini gidecek belki de hiç aynı yere gelmeyecek bile.
sen kendi başının çaresine bakacaksın önce,

Sende kayinvalidenin taktiğini uygula. Esin varken el üstünde tut yalnızken hicbiseyini beğenme eleştir, mesafeli ol,o cekinsin senden güçlü ol sesini cikarmazsan dahada biner tepene ,esine karşıda öyle güçlü dur ki değil bir beş cocugunda olsa seni kaybetme korkusunu asila haklı olduğun zaman susma derim...

Bana da git demişti adamın birileri.. gittim çarşamba da durusmamiz var
Sürekli seni evden kovup gitmiyorsan canım gitmeyecegini bildiği için bu kadar simarmis

bunu yapabilen var mı?
cogu kısı bu taktıgı verıyor belkı dogrudur ama ınsan nefret ettıgı bırıne yalandan nasıl canım cicim diyebilir
ben yapamam ya yapabılene aşk olsun!

ama zaten böle politik olabilsek bunları böle yapabilsek sorun yaşamayız dimi
bizdeki saflıkla kocalarımıza anlatıp duruyoruz sadece
ama o anacıklar ah zavallı anacıklar (!) alttan alttan işliyorlar oğluşlarını

adam babanı çağır alsın senı dıyor sen kocamı sveıyorm dıyorsun....su yasadıklarına bak su cektıklerıne....yazık degılmı ya....o adamdan koca olmaz sana olmamısda zaten...daha neyı beklıyorsunuz ayrılmak ıçın

Nasil bi hayat bu ya.
Yakinmisiniz kvnin evine?
Birazda olsa uzaklassiniz diycemde, o koca varken kimden kaciyon nerye kaciyon.
Yinede daha az doldurulur belki kocan.
Bi ihtimal.
Allah yardimcin olsun oglun saglicakla buyusun insallh

Zaten kv gelin ilişkilerninde sinsi olan gizli gizli alttan oyan taraf kazanıyor.
Kv. ler tabi yaşlı kurt olduğu ve tecrübeli olduğu için böyle davranıyorlar.
Siz de sinsi davranın yüzüne gülün alttan alta belleyin...
Hamilesiniz el üstünde tutmaları gerekirken böyle yapıyorlar.Zaten kv nin seni kıskandığı ortada.
Eşin senin ailesi hakkında konuşmandan rahatsız oluyormuş da onların senin hakkında konuşmasından niye rahatsız olmuyormuş
Çok fena dolduruyordur o kıskanç kv emin ol.

Bunun yöntemi bu ama,
bende yapamam derdim. ben iki yüzlülüğe ,yalancılığa, tamahmmül edemem derdim.
ama benim kv hep bunu yaparak kazandı, kazanıyorda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…