Eger bir takima katilmak isterseniz, beraber kilo verebiliriz, 4. takima bekleriz :)Merhaba şuan 23 yaşındayım. Lise sonra sınıfa kadar boyum fark etmeksizin 80-85 kilo arası gidip geldim (bu arada şuan1.70'im hep ortalama uzunlukta biriydim). Lise son sınıfta Kick-Boks'la tanıştım ve onun sayesinde üniversiteye başladığımda 72 kiloydum. Üniversitede belediyenin spor salonunda faatliyete başladım. Lisansım vardı ve hocalık yapmaya başladım. Üniversitenin son senesinde ilk başlarda 59'u gördüm (59'u gördüm ama Kick-boks vücudumu öyle şekillendirmişti ki sanki 30-35 kilo vermiş gibiydim ve hiçbir sarkma yaşamamıştım aksine çok kaslıydım). Bekardım ve kendime iyi bakmak için ayıracak çok vaktim vardı. Son senemde eşimle de tanışmıştım tabi. Okul bitti biz nişanlandık derken ben yavaş yavaş durulmaya başladım, sporu bıraktım.Anneme yardımlar, babama yardımlar, düğün hazırlıkları ve eşimle vakit geçirme derken kendime hiç zaman ayıramadım. Eeee insan mutlu olunca da çok yiyor. Bir gün tartiya çıktım baktım ki ''62'' tabi bu 3 kiloyu çok uzun sürede aldım ve düğünümde 67 kilo ile gelinlik giydim. Balayına gittik, ee o kadar para vermişiz karşılığını almasam olmaz, habire yedim habire yedim. Eve döndük ben ''70''. 2 ay iş bulma süresi boyunca evde kaldım. İş buldum başladım ben ''75''. İşin 8. ayı ben ''81'' ve artık TAK ETTİ. 10 ay oldu işe başlayalı şuan tekrar ''76'' oldum ama nerede o eski ben.... TEŞEKKÜRLER
Geleyim mi ben de?Eger bir takima katilmak isterseniz, beraber kilo verebiliriz, 4. takima bekleriz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınızwww.kadinlarkulubu.com
Eger bir takima katilmak isterseniz, beraber kilo verebiliriz, 4. takima bekleriz :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınızwww.kadinlarkulubu.com
Tabiki sizide beklerizGeleyim mi ben de?
Eh geleyim o zaman. :)Tabiki sizide bekleriz☺
Canım istersen gel buyur bizim takım 52 63 aralığında bende Pkos haşimato insülin direnci var beni zorluyor kilo vermek.
Kendime disiplinli bir arkadaş arıyorum.
Ben çok çabuk kilo alan veya veren bi insanım son dönemde düğünümden sonra 15 i geçik kilo aldım ve şu an da 71 kiloyum 2 ay somra da abimin düğünü var zayıflamam lazım tek başıma üstesinden gelemem aranıza katılmayı çok isterimArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Ben de katılmak istiyoruuum
10. takıma bekleriz kızlar.Ben çok çabuk kilo alan veya veren bi insanım son dönemde düğünümden sonra 15 i geçik kilo aldım ve şu an da 71 kiloyum 2 ay somra da abimin düğünü var zayıflamam lazım tek başıma üstesinden gelemem aranıza katılmayı çok isterim
Geldimmmmm :)10. takıma bekleriz kızlar.
Cuma Zayıflama Yarışması - 10. Takım
Ben geçen etap kilo bildiriminde bulunmuştum hatta bugünde bulundum Evet canim geçen hafta bildirim yapmişsin...kaptan düzeltir birazdan...bugünün bildirimini gördüm o yüzden sabit yazdimwww.kadinlarkulubu.com
Azimli ve disiplinli olurum, takım kurallarına sıkı uyarım diyorsan 9.takıma beklerizMerhaba bende katılmak istiyorum,şuan 97kiloyum ve boyum 1.63 .çok hırslıyım ilk defa bu kiloda gördüm kendimi
Azimli ve disiplinli olurum, takım kurallarına sıkı uyarım diyorsan 9.takıma bekleriz
[/QUOTECuma Zayıflama Yarışması - 9. Takım
Allah şifa versin inşallah. geçmiş olsun kuzum :KK43: Sagolun canlarwww.kadinlarkulubu.com
sadece arkadaşımı çağırdınız bende açıkta bekliyorum kararlı hırslı insanlarla istikrarlı şekilde vermek istiyorum
6.takima gel canimHırslı bir takımım olsun başka ne isterim
1,60 boyunda 66 kg yum 52 kg olmak istiyorum
Biri beni davet etsin
Hemen geleyim6.takima gel canim