Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eger bir takima katilmak isterseniz, beraber kilo verebiliriz, 4. takima bekleriz :)

Ben çok çabuk kilo alan veya veren bi insanım son dönemde düğünümden sonra 15 i geçik kilo aldım ve şu an da 71 kiloyum 2 ay somra da abimin düğünü var zayıflamam lazım tek başıma üstesinden gelemem aranıza katılmayı çok isterim

Ben de katılmak istiyoruuum
10. takıma bekleriz kızlar.

Merhaba,
Cuma yarışmasına katılmak istiyorum. Sürekli tekrarlayan kilo alma problemim var şuan 66 kiloyum hedefim 52 kg olarak 14 kg vermek boyum 1,60 diyet yapmaya yemi karar verdim

Merhaba bende katılmak istiyorum,şuan 97kiloyum ve boyum 1.63 .çok hırslıyım ilk defa bu kiloda gördüm kendimi

Merhabalar

Ben de takimlara girmek istiyorum. 8 ay once dogum yaptim 63 kiloyum. Disipline ihtiyacım var

Hırslı bir takımım olsun başka ne isterim
1,60 boyunda 66 kg yum 52 kg olmak istiyorum
Biri beni davet etsin

Merhaba cok uzun zamandır k.kulubune girmiyordum diyet yapmak için giriş yaptım ve bu postu buldum.boyum 164 cm kilom 68 kg.59 kiloya inmek istiyorum.diyetisyene başladım ama motivasyona ihtiyacım var.birde hedefindeki kiloyu en son 2010 da görmüştüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…