- 2 Haziran 2020
- 55
- 203
NASIL KATILICAM ACABA 9 TAKIMA ÇOK ISTERIMAzimli ve disiplinli olurum diyorsan 9.takima bekleriz
Azimli ve kararlı isen gerçekten zayıflamak istiyorsan 6.takima bekleriz...Merhaba, bende 1.63 boyunda 79 kiloyum.
Aslında 90 dım geçen seneye kadar, paketli gıdaları hayatımdan çıkartarak başladım ve zorda olsa 36 saatlik açlıklar yaparak 76 kiloya düştüm, daha sonra kilo verimi durdu bende kendime zaman tanımak istedim ve malum bu korona döneminde 79 a çıktım biran önce zayıflamak istiyorum. Beni de takımlardan birine alırsanız sevinirim
Çok kararlıyımAzimli ve kararlı isen gerçekten zayıflamak istiyorsan 6.takima bekleriz...
4. takima bekleriz , linke tiklamaniz yeterli.:)Merhaba ben de katılmak istiyorum yardımcı olur musunuz.
Boy 1.68
Kilo 80
Merhaba 5. Takıma beklerizMerhaba, beni de aranıza alır mısınız? Güzel sohbetler edebileceğim bir yandan da beraber kilo vereceğim yoldaşlar arıyorum.
Boy: 174 cm
Kilo: 69 kg
MerhabaMerhaba
Ben de gruplara girmek istiyorum
3 y önce doğum yaptım ve 71,2 le diyetisyee başladım 5 haftadır devam ediyorum boyum 1,61 motive olup paylaşımda bulunacak arkadaşlarla sürece devam etmek istiyorum
Azimli ve kararlı isen 6.takima gelmerhaba benide gruba alır mısınız troid hastasıyım kilo vermem çok zor yıllardır çabalıyorum ama nafile
Azimli ve kararlı ise 6. Takıma gelYeni üyeyim zayıflama takımına girmek için kayıt oldum boy:162 kilo:72 artık bu işe bir dur demem lazım beni de alır mısınız
Merhaba. Önce kendimi tanıtayım ismim Zehra. 24 yaşındayım. Güncel kilom 59.8. buralara 79 lardan geldim 4 ayda. Hedefim 50 kilo olmak. Ama eski motivasyonumu kaybetdim.Arkadaşım bir grup veya bir diyetisyenle yoluma devam etmemi ve motivasyonumu kazana bileceğimi söyledi. Bende zaten ara sıra uzaktan forumu izliyor. İhtiyacım oldugu konulardan faydalanıyordum. Bu yarışma bana iyi gelecek bence. Benide bir takıma alırsanız sevinirim. Gelsin teklifler değerlendireyim
Duzenli gelebilirsen, 9.takima gel tatlim :)
4. takima seve seve bekleriz :)))1 ay 5 günlük hangi takıma girebilirim ? İlk hafta dehşet kilo verip birinci olmanızı sağlayabilirim.
Evet teklifleri alalım : ))))