• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar,
Zayıflamak için motivasyonum var ve yediklerime dikkat eden biriyim. Ancak bu aralar kilo vermek için bir takım içinde yer alsam daha çok keyif alacağımı düşünüyorum. Zayıflama gruplarından birine katılmak istiyorum. Lütfen :)
Mevcut Kilom 67
Hedef Kilom 58
Boy 175
4. takima gelebilirsiniz linke tiklamaniz yeterli :)

Merhabalar
Bende katılmak istiyorum
Merhaba 5. Takıma bekleriz ☺️

MERHABA BENDEKIDE MESHUR DOGUM KILOLARI 3 YILDIR SAVASIYORUM BI ALIP BI VERIYORUM DAHA ONCE 92 KILO IDIM 80E DUSUNCE BANA BIR RAHATLAMA GELDI SUREKLI 83 84 VE80 ARASINDA GIDIP GELIYORUM ARTIK 70I GORMEK ISTIYORUM :KK43: GRUPLARDA BOSLUK VARSA BENDE GELMEK ISTERIM
Azimli ve disiplinli olurum diyorsan 9.takima bekleriz

MERHABA BENDEKIDE MESHUR DOGUM KILOLARI 3 YILDIR SAVASIYORUM BI ALIP BI VERIYORUM DAHA ONCE 92 KILO IDIM 80E DUSUNCE BANA BIR RAHATLAMA GELDI SUREKLI 83 84 VE80 ARASINDA GIDIP GELIYORUM ARTIK 70I GORMEK ISTIYORUM :KK43: GRUPLARDA BOSLUK VARSA BENDE GELMEK ISTERIM
Azimli ve disiplinli olurum diyorsan 9.takima bekleriz

Merhaba, bende 1.63 boyunda 79 kiloyum.
Aslında 90 dım geçen seneye kadar, paketli gıdaları hayatımdan çıkartarak başladım ve zorda olsa 36 saatlik açlıklar yaparak 76 kiloya düştüm, daha sonra kilo verimi durdu bende kendime zaman tanımak istedim ve malum bu korona döneminde 79 a çıktım biran önce zayıflamak istiyorum. Beni de takımlardan birine alırsanız sevinirim 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back