Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tok karnına 84.7 kiloyum.Daha önce cuma gruplarında kilo vermiştim .Aranıza tekrar katılmak istiyorum.
6.takima bekliyorum

Merhaba benide gruba alır mısınız?
6.takima bekliyorum

Merhaba 3 ay öncesine kadar 62 kiloydum sigarayı bırakmam Lada beraber soğan 70. 500 gr a ulaştım banada yardimci olurmusunuz

Merhaba arkadaşlar ben daha oncede katılmıstim 3 takimda ve en son 11 takimdaydim deneme suresindeyken telefonum bozuldu babami kaybettim derken biraz sorunsal biraz psikolojik yemeye verdm kendimi tekrardan motive olmami saglayacak bir takim arıyorum

Merhaba 3 ay öncesine kadar 62 kiloydum sigarayı bırakmam Lada beraber soğan 70. 500 gr a ulaştım banada yardimci olurmusunuz
6.takima bekliyorum
cuma zayiflama yarismasi -6.Takim

Merhaba, geçen yıl 3 ayda 67 kilodan 58 kiloya düşmeyi başardım. Fakat corona virüs yüzünden işsiz kaldım. Ramazan da ve sonrasında kilo aldım. Şuan çalışmıyorum ve 68 kilo oldum bugün diyete başladım. Aralıklı orucu deniyorum. Daha önce bu gruplara hiç katılmadım. Acil bir gruba ihtiyacım var :)

Merhabalar, boyum 1.55 kilom ise 63. Son 5 yıldır neredeyse hiç kilo veremiyorum polikistik over hastasıyım. Her yıl 2 şer kilo şeklinde alıyorum. Evliyim çocuk istiyorum aynı zamanda, tam diyete başlamışken 3 kilo vermişken geçen ay dış gebelik ameliyatı geçirdim. O verdiğimide geri aldım. Doktorum hemen hamile kalmalısın dedi ama polikistik over olduğum için bu kilo ile hamile kalmam hem zor hemde doğurana kadar 80 kiloyu bile geçerim sanırım. O yüzden bir gruba ve motiveye ihtiyacım var. Hedef kilom şimdilik 55 inşallah tez zamanda verebiliriz...

Duzenli devam ederim dersen 9.takima gelebilirsin cnm
Bizde de if yapanlar var :)

Merhabalar . Eski mezun yeni şişko hatun olarak tekrar Cuma gruplarının kapısını aşındırıyorum. Canımmm 8. Takım dağılmış sanırım tüm arkadaşlarımı özlemle anıyorum. Müsait bir takım varsa ha bir de emziren bir anne olarak girebiliyorsam müsait bir takımda devam etmek isterim. Kg 60. 4 boy 156. Herkese selam

Yeni gelen arkadaşlardan 85 üzeri olan disiplinli kaçamak yapmıycak bi arkadaş arıyorum.
Birlikte motive olup kilo vermek istiyorum.
14. Takımdayım

Merhabalar, nasıl bir takıma katılabilirim? Karantina sürecinde 70 kiloya çıktım, 3 haftada 63'lere geri inmeyi başardım, eğer ilgilenen lider olursa lütfen beni bilgilendirin :)

Son düzenleme:
Kizlar ben de bir takıma dahil olmak istiyorum. Şu an ki kilom 82, hedef kilom 60. Kendimce spor ve diyete başladım. Bı grupta olursam birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…