6.takima bekliyorumTok karnına 84.7 kiloyum.Daha önce cuma gruplarında kilo vermiştim .Aranıza tekrar katılmak istiyorum.
6.takima bekliyorumMerhaba benide gruba alır mısınız?
Merhaba 3 ay öncesine kadar 62 kiloydum sigarayı bırakmam Lada beraber soğan 70. 500 gr a ulaştım banada yardimci olurmusunuz
6.takima bekliyorumMerhaba arkadaşlar ben daha oncede katılmıstim 3 takimda ve en son 11 takimdaydim deneme suresindeyken telefonum bozuldu babami kaybettim derken biraz sorunsal biraz psikolojik yemeye verdm kendimi tekrardan motive olmami saglayacak bir takim arıyorum
4. takima bekleriz. linke tiklamaniz yeterli:)90 kg üstü, zayiflamayi bir türlü beceremeyen ben.. bol motivasyonlu bi takima katilmak istiyorum
Duzenli devam ederim dersen 9.takima gelebilirsin cnmMerhaba, geçen yıl 3 ayda 67 kilodan 58 kiloya düşmeyi başardım. Fakat corona virüs yüzünden işsiz kaldım. Ramazan da ve sonrasında kilo aldım. Şuan çalışmıyorum ve 68 kilo oldumbugün diyete başladım. Aralıklı orucu deniyorum. Daha önce bu gruplara hiç katılmadım. Acil bir gruba ihtiyacım var :)
Canım kilon kaç ben 14. Takımdayım kendi kilomda birini arıyorum. 87 yim ordaki arkadaşlarım maasallah zayıflar bayaBende hala grup arıyorummmm....
Canım kilon kaç ben 14. Takımdayım kendi kilomda birini arıyorum. 87 yim ordaki arkadaşlarım maasallah zayıflar baya
Canım istersen gel buyur bizim takım 52 63 aralığında bende Pkos haşimato insülin direnci var beni zorluyor kilo vermek.63 kiloyum canım